reklama
Dokładnie, Anula ma rację... Nigdy nie przypuszczałam,że będę się musiała starać o dziecko,a już tym bardziej,że tak długo,i to o drugie! Ale dobrze,że jest takie forum i są tu cudowne dziewczyny,dzięki takim ludziom jest dużo weselej i łatwiej .;-)
Napadło mnie na sok pomarańczowy..
Napadło mnie na sok pomarańczowy..
Karotka zachcianki:-)
Ja duuzo ostatnio jem,łapie tłuszczyk na zime. Juz szarlote zjedłam bo wystygła,a wieczorem sałatka z kurczakiem i serem feta;-)
Małż zaproponował winko,ale to 4dpo ovu to moze zostane przy soczku.
Ja duuzo ostatnio jem,łapie tłuszczyk na zime. Juz szarlote zjedłam bo wystygła,a wieczorem sałatka z kurczakiem i serem feta;-)
Małż zaproponował winko,ale to 4dpo ovu to moze zostane przy soczku.
Anula piękny wykresik
Mligocka uśmiech for you!!
Ja mierze już tempkę, zeszły cykl był dziwaczny więc teraz chce od samego początku widzieć o co come on.
Anulka od którego dnia cyklu masz monitoring? Ja mialam przyjść w 8dc ale w zwiazku ze zmiana lekarza nie wiem kiedy iść, pomijam ze nie wiem do kogo mam iść
Mligocka uśmiech for you!!
Ja mierze już tempkę, zeszły cykl był dziwaczny więc teraz chce od samego początku widzieć o co come on.
Anulka od którego dnia cyklu masz monitoring? Ja mialam przyjść w 8dc ale w zwiazku ze zmiana lekarza nie wiem kiedy iść, pomijam ze nie wiem do kogo mam iść
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Gochson, Kochana beta w ciąży pozamacicznej rośnie tylko 1500 nie więcej, a później spada. Pytałam się mojego ginekologa jak poprzedni podejrzewał u mnie ciąże pozamaciczną. Ty na pewno masz zdrową ciąże zdrową i nie masz co się denerwować :*
Później więcej napiszę na razie uciekam pa:*
Później więcej napiszę na razie uciekam pa:*
reklama
Hej dziewczyny.
Trochę mnie nie było... bardzo długie trochę ;-) A to dlatego, że odłożyliśmy chwilowo, a może i na stałe staranka
W końcu cykl mi się zakończył i przyszła w ten wtorek pierwsza @ po poronieniu... Także nareszcie mogę dalej obserwować cykl.
Od lutego zapisuję się również do endokrynologa i ginekologa i laryngologa (bo chrapię) i muszę porobić wszystkie niezbędne badania, bo mam dziwne wrażenie, że coś nie tak ze mną i moją tarczycą - ale to tylko moje przeczucie.
Witam wszystkie nowe staraczki - tyle nowych twarzy, że nie ogarniam...
Pozdrówka.
Trochę mnie nie było... bardzo długie trochę ;-) A to dlatego, że odłożyliśmy chwilowo, a może i na stałe staranka
W końcu cykl mi się zakończył i przyszła w ten wtorek pierwsza @ po poronieniu... Także nareszcie mogę dalej obserwować cykl.
Od lutego zapisuję się również do endokrynologa i ginekologa i laryngologa (bo chrapię) i muszę porobić wszystkie niezbędne badania, bo mam dziwne wrażenie, że coś nie tak ze mną i moją tarczycą - ale to tylko moje przeczucie.
Witam wszystkie nowe staraczki - tyle nowych twarzy, że nie ogarniam...
Pozdrówka.