reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Grochson ja trzymam mocno za Ciebie kciuki ale mysle ze bedzie dobrze poniewaz beta jest ok.Po prostu Dzidzia nie chce sie ujawnic.A dla pocieszenia powiem Ci ze osobiscie widzialam przypadek kobiety u ktorej tez podejrzewali pozamaciczna ciaze ale na ktoryms USG zobaczyli pecherzyk caly i zdrowy.Mysle ze przez dwa tygodnie lekarze beda obserwowac czy pecherzyk sie nie pojawia

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana:-)
Wczoraj wieczorem próbowałam Was nadrobić to zasnęłam nad komputerem:-D Tyle piszecie :szok: że wątpię bym to nadrobiła.

Cyntia gratuluje:-)
Gochson trzyma kciuki by wszystko było w porzadku:-)
Agniecha zdrówka dla synka:-) Jak tam samopoczucie przed 31@?
Ja powoli zaczynam świrować. Na testy się jeszcze nie rzuciłam na szczęście:-DMożna powiedzieć że to mój pierwszy cykl gdy jest jakaś wogóle szansa, bo wcześniej przez bakterie nie było nawet 1% szans. Jedyne co daje mi nadzieje to to że w tym cyklu chyba od wczoraj mam delikatnie bolące piersi. Niby przez terminem @ nie jest to nic nadzwyczajnego ale ja odkąd biorę bromergon to nie miałam takich objawów. Trzeba cierpliwie czekać:-)

Ja jeszcze w łóżku z kubkiem kawy - lubię takie soboty:-) Planuje dzis upiec ciasto i jakoś nie mam pomysłu. Myślałam o pavlowej ale nigdy nie robiłam i nie wiem czy mi wyjdzie. Do dziś myślałam że to zwykła beza a doczytałam że własnie nie. Robiła któraś może kiedyś pavlową?:-)

Obiad robiłam wczoraj -cały garnek gulaszu z mięsa mielonego z warzywami - więc mogę poszaleć z ciastem :-)

Wszystkim zafasolkowanym gratuluje:-)
Nowe koleżanki witam :-)

Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Grochson ja trzymam za Ciebie kciuki,może to jednak nie pozamaciczna trzymam kciuki aby btło dobrze.
Lisica a jednak był skok;-)
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
a ja już nie wiem co myśleć okres miałam dostać 22 a tu 25 i nic... we wtorek rano mnie brzuch pobolewał - przeszło, w srodę wieczorem chwilę też, w czwartek na moment też i wczoraj prawie pół dnia z przerwami małymi... zawsze przed okresem bolały mnie piersi, a tym razem nic... rozumiem, ze po poronieniu może się wszystko pochrzanić, ale już mam dość... jak już ma mnie boleć to niech boli chociaż z jakiegoś konkretnego powodu....:angry:

a mi się chce szarlotki, ale póki co muszę wykorzystać te składniki co mam :tak:

Gochson - moja kumpela w ciąży pozamacicznej miała potworne bóle podbrzusza i krwawienie a jak jest u ciebie? Dobrze że jesteś w szpitalu bo mają cię pod nadzorem i nie podejma pochopnie decyzji.

Brr- ty pierwsza zaczynasz gorącą końcówkę :) ja poczekam w kolejce, u mnie tylko cycochy opuchnięte żadnych innych objawów.

Mychunia- ty to zawsze smaka narobisz :)

Ja zaczęłam weekend od dyżuru lekarskiego- młoda miała wcześniej infekcje a dziś doszła temperatura i ma antybiotyk :( dodatkowo mnie kluje w piersi lewej jakby od serca ale tłumaczę sobie ze stres ze mnie wychodzi.......

Iwo opuchnięte piersi to jak dla mnie dobry znak dla II kresek na teście:-) Masz racje jestem 1-sza w kolejce. Ale tak jak już wcześniej pisałam 1-szy test chce zrobić dopiero jak @ spóźni sie mi tydzień. Ja mam krótkie cykle i wydaje mi się że robienie testu w dzień @ czy 1 dzień po @ może nic nie pokazać. Więc może byc tak że Ty juz będziesz się cieszyć z II kresek a u mnie nadal nic nie będzie wiadomo.
A teraz przyda mi się dużo cierpliwości:-)

A ja nadal nie wiem co mam upiec<myśli>

reklama
Gochson u mnie podejrzewali ciaze pozamaciczna bo hcg wolno roslo mimo tego ze byl widoczny pecherzyk. Powiedzieli ze w ciąży pozamacicznej wlasnie bhcg wolno przyrasta. U Ciebie przyrasta prawidłowo wiec póki co nie martw sie i nie szkodz fasolce. Buziaki ;*

Do góry