reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Wracam juz do domku :) nareszcie :)

Iwo, KasikZ dzieki Kochane ale musiałby sie chyba cud zdarzyć...

Aschlee mysle ze cos sie moze kluc w Tobie :) nie trać nadziei, dwie kreski wyszły :)

Wiecie najbardziej mnie martwi to ze dzis 9dpo i spadek na @, który zawsze był 13dpo. A @ sie pojawi pewnie, brzuch zaczął lekko bolec, chociaż nie wiem czy to nie od pracy bo ponad 5h zasuwalam na stojaka przy stole. Kurde nigdy nie miałam takiej krótkiej drugiej fazy, zawsze były długie nawet do 16dni... :(

Same zobaczcie
Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki.

W domu w koncu jestem. jednak w domu najlepiej,ale wyjazd uwazam za udany. 2 dni z ksiazka w lozku bez zasiegu....uuuuu bosko bylo. Czuje sie lepiej, plamienia mniejsze, brzuch boli tylko czasem, no rewelka.

Tabasia zawsze chcialam miec dwoje dzieci, ale życie tak mi sie poukladalo, że wczesniej nie mialam takiej mozliwości, a raczej odpowiedniego partnera. Teraz jest inaczej :) wiec spelniam marzenia!!!

Blair, czy ty robilas sobie kiedys monitoring cyklu?? Od zawsze masz tak pozno ovu??

Nadrobilm wszystko co pisalyscie ale cos mam chyba z mózgiem, nie wiem co napisac :crazy:

Asiu super ze odpoczelas :) jutro praca? Czy bierzesz wolne?
Mam tak Kochana co drugi cykl, po prostu z jednego jajnika zawsze jest trochę pózniej właśnie koło 21-23dc
Monitoringu nie robiłam

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
Asiu - to z głową to się ciążą nazywa :) nie umiem wytłumaczyć tego fenomenu ale mój mózg też czasem jakiś stand by sobie włącza......

Asmi - udanego wypoczynku!

Aschlee, Blair - &&&&&&&

Asiu - ja trochę "ogłupiłam" i z koncentracja dużo gorzej, a jeszcze do 11 tc gdzieś miałam taka agresje do otoczenia ze normalnie masakra, na szczęście przeszło samo bez ofiar

.. a mój kot już zalazł za połowę, Iwo no przecież chwile temu test robiłyśmy, lada chwila będzie 100-dniówka ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny leci wam ten czas ciazowy strasznie:-) czy mi sie wydaje czy eiecej jest tu ciezarowek?;-)

Malus ewentualnia ja moge sie zajac lista wiec prosze daj znac:-)

A co myslenia w ciazy ja pamietam tez mialam czasami problemy hehe

reklama
Do góry