reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
KasikZ wg mnie tez, ale wykresy wykresami a natura swoją droga.

@ sie chyba zbliża, brzuch boli ale raczej nie jak na @. Sprawdzałam śluz jest go duzo takiego gluta, sory za wyrażenie ale nie wiem jak lepiej to napisać, jest lekko zabarwiony na żółto-różowo-kremowy. Zawsze miałam śluz rozciagliwy i przezroczysty jak płodny w dniu @. Pewnie sie w nocy rozkręci...

Iwo a Ty duży miałaś spadek?

Aschlee testujesz jutro jeszcze raz?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair, Julia jutro nie testuje bo mialam tylko jeden test...czekam do 24 jak nie bedzie @ 25 robie test :tak: a 27 mam wizyte:-)

ja dzisiaj caly dzien w lozeczku z malymi przerwami.Czytam bardzo fajna ksiazkea w zasadzie juz koncze ale planuje siegnac po kolejna tego autora:tak:

Blair trzymam kciuki zeby ta cholera jednak nie nawiedzila Cie przez 9 miechow:tak:

Julia jasne ze tak ;-)
Ja ostatnio sie wzielam za Thriller medyczny ;-)

Wczesniej czytalam Tess Gerritsen ''Dawca'' bardzo fajna ksiazka polecam i teraz koncze czytac Robin Cook ''Toksyna'' ( odechce Ci sie po tej ksiazce McDonaldow itp i mieska mielonego );-) i zamierzam sie wziac za kolejna jego ksiazke ''Chromosom 6'' tez tego autora;-)

No jak na razie tak ale potem chyba zmienie na jakas ksiazke grozy;-)
Dziekuje Kochane za kciuki.Uciekam do lozeczka.Spokojnej nocy.Dobranoc

Ostatnia edycja:
Ja witam z rana.

Jestem w szpitalu, jeszcze czekam na doktora na izbie ale rano zaczelam krwawic i stwierdzilam ze nie bede czekac i jade. Trzymajcie kciuki za mojego dropsa kochanego. Niech sie trzyma dzielnie. Z moja glowa niestety nie najlepiej.

Bede w kontakcie

reklama
Asiulka - musi być dobrze!!!!! Super że szybko reagujesz :tak:

Blair - nie dużo pamiętam dokładnie ale ok 0,2 stopnia, a jak dziś u Ciebie?

Julka - myślę że trzeba zrobić nową listę, tą którą ma Maluś pewnie z kilka m-cy nie była aktualizowana

Do góry