reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Hej

Julia, Aschlee dzieki :*

Asiu trzymam mocno kciuki &&&&& musi być dobrze z dropsikiem!

Iwo no właśnie, a u mnie spadła na łeb na szyje, dzis prawie taka sama lekko w gore, ale bez szłu. @ nie ma, ale sluz zabarwiony wiec to tylko kwestia czasu. Zastanawiam sie czy jesli @ nie przyjdzie to nie ścignac mojego lekarza w Lublinie o luteine, bo zaraz jedziemy do Rodziców. Piersi napięte, brzuch nie boli.
Mięśnie bolą ale to po wczorajszej pracy

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Witam

Asiu kochana trzymam mocno kciuki:*** by wszystko bylo ok teraz juz to napewno na l4 musisz isc...
Pisz nam

Blair kochana a czy przy kazdej @ piersi masz obolale? Bo to moze byc zwiastun ciazy;-) mnie w pierwszej tak bolaly ze nawet biegac niemoglam potem sie okazalo ze to ciaza:-) ale w kolejnej bol piersi byl mniejszy .
Pamietaj niema @ jest nadzieja&&&&&

Iwo chyba masz racje liste trzeba stworzyc od podstawy:-)

Dziewczyny starajace sie moge Was prosic o terminy @?;-)
Sprobuje cos stworzyc

KasikZ moze i podejrzanie, na pewno nie jest normalnie... Tylko na ciąże temp za niska

Julia zdarza sie ze mam, tylko zwykle na @ flaczeją ;p ale nie biorę tego jako objawu. Bardziej zastanawiało mnie takie dziwne napięcie w brzuchu jak w poprzednich ciążach, dlatego myślałam ze sie udało, teraz juz nie mysle tak...

Mnie mozesz wpisać na 24.06, a chciałam test zrobić w pon i miałam nadzieje ze G dostanie prezent na dzien ojca...

Asia informuj nas koniecznie jak cos bedziesz wiedzieć

Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Dziewczyny jestem juz w domu. Pecherzyk jest 8,5mm. Lekarz kazal wracac do lozka i po weekendzie do swojego gina pojsc znowu na kontrole. Na ta chwile nie ma nic niepokojacego. Zdziwil mnie bo obstawialam ze wyladuje na oddziale. Kazal kontynuowac te same leki co wczesniej mialam zapisane czyli lutka i nospa.

Asiu - tak się cieszę. No i pęcherzyk ładnie rośnie. Dbaj o dropsika :rofl2: jak widac każe mamusi zwolnić obroty.

Właśnie dzwonili z Instytutu, mają rotawirusa na oddziale i mamy jutro nie przyjeżdzać :-D

reklama
Asiu cieszę się że wszystko ok.. jak przeczytałam Twojego posta to mnie aż zmroziło... trzymam kciuki za Twojego groszka :)

Blair, Aschlee.... za was też mocno zciskam &&&&&&&&&&&&& i czekam niecierpliwie na wyniki testowania

Julia nie wiem czy ta listę robisz, czy nie :) ale mój termin @ to między 17 a 30 czerwca ale napisz 30... jak @ nie przyjdzie to właśnie 30 będę testowała

:happy: powoli zaczynam was poznawać i ogarniać posty ... :-)

Do góry