reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Bezdzietna, Twój mąż nie wie co mówi. Strata dziecka (fasolki) to najgorsze co może nam się przytrafić. Niedawno poroniłam i ból jest cały czas. Nie idzie o tym zapomnieć.

reklama
cześć, cześć :)
Witam się.
Ufff, nadrobiłam zaległości.:tak: trochę tego było, ale.. udało się.

Iwo- po poronieniu ,dostałam @ w 32 dc.

A ja labuje. Do pracy idę dopiero w niedzielę. Mężula mam przy sobie.:-):-)

Gochson- trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!
Witam nowe dziewuszki. Nicków niestety nie pamiętam.

Maluś- wpisz mnie na niechcianą @- 18 luty.
W końcu dałam sobie przyzwolenie na %, i popijam winko. Za Nas Wszystkie, aby spełniło się to o czym marzymy !

Pozdrawiam.

Aureolcia- bolące piersi to dobry objaw w ciazy! Nic tylko się cieszyc :-)

m-s- może zafasolkowałaś? Kiedy masz termin @? :-D

Mychunia- będziesz teraz jakies ciasto piec?

Witam dziewczyny wieczorową pora:)

Wiecie co ja miałam dzisiaj taki troche dziwny dzień, na przemyślenia mnie wzieło..
I co postanowiłam.. Malusiolka poproszę cię o przeniesienie mnie do poczekalni, @ jeszcze nie ma ale na 100% wiem że bedzie takie przeczucie.. poprostu postanowiłam narazie spasować.. nic na siłe!! zajmę się teraz pracą i domem żeby nie myśleć o tym wszystkim a testy które ostanio kupiłam wyrzuce do kosza zeby o tym nie myśleć i żeby mnie nie kusiło!! W sumie pierwsej młodości nie jestem ale myślę ze bóg wie co robi!

Witam nowe dziewczęta, któraś pisała odnośnie tego poronienia, to jest niewyobrażalny ból i strach! I myślę że nie chciałabyś być w takiej sytuacji! Im więcej czasu mija tym bardziej sięzastanawiasz jakby to było gdyby, który to byłby tydzień, cobyś miała!!

stałam się zgorzkniałą starą baba własnie przez poronienie, zmieniłam podejscie! jedyna rzecz jaka wiem napewno to to ze mozemy mieć dzieci a zawsze mysleliśmy że nie mamy na to szans!

Asiu co tam słychać? Mychunia mam nadzieje ze uda sie z ta praca:) Karola buziory:* Olusia gdzieś ty się podziała?? mligocka dawno cię nie było, odezwij sie , daj znaka co tam? aureolcia najwspanialsze uczucie kiedy cyce bolą :) pozdrawiam was kochane dziewczynki i życze miłego wieczorka ::*

Ale żem się rozpisała to poprostu do mnie niepodobne :-)

jutro ciasto drożdżowe z marmoladą, bo mi zostało z pon i drożdże i marmolada :-D

motylkowaOna trzymam kciuki żebyś zmieniła podejście do życia z dołka na optymizm....

aureolcia oby to szybko przeszło, ale czego nie ze żyjesz dla swojej kruszynki :-D

reklama
Mychunia to już za długo trwa nie potrafie żyć w zawieszeniu!! ja musze działać ale nie mogę tego robić na siłe.. zajmę się czymś innym, może akurat któregoś dnia obudzę sie z cudownym odruchem wymiotnym :):-)

Do góry