reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Ktoa myslal ze mnie zlinczujecie wyrzucicie...nieudalo sie...

Rozumiem ze wiele z was ma inny na temat poglad i kazde zdanie trzeba uszanowac.

Niestety komus sie nudzi. Z mojej strony to wszystko. Niechce wracac do tego wszystkiego...

reklama
Malus dlatego zapytalam o co chodzi bo w suwaku nic nie ma s jtos sobie nagle przypomniał ;/ Malus nic nie mow... ja na 22 lipcs mialam termin porodu... :-( Bogu dzieki mi szybko udalo sue znów być w ciąży ale pamięć o ANIOLKU zostaje...

Julia- nikt Cię nie potępia - miałaś wybór- podjęłaś ciężką decyzję- nie uważam ,że jesteś gorszą matką czy złą kobietą- a widzę że ta osoba lubi siać zamęt i wygłaszać swoje poglądy - więc nie warto się przejmować!- nie my tutaj na ziemi jesteśmy do oceniania i osądzania!!!!

głowa do góry :)

Witajcie kochane! Czy mogę do Was się doczepić? :-) Jestem Anka, mam 33 lata , synka Miłosza, pracuje w aptece. Od 2 miesięcy staram się o drugie dziecko. W drugim cyklu byłam na luteinie i też się nie udało. Ginekolog zalecił mi brać ją od 14 dnia cyklu ale naczytałam się na różnych forach że blokuje owulację!! ?? Jak to w końcu z nią jest? Może powinnam ją brać od 16 dnia ,albo wcale? Wydawało mi się że nie powinnam mieć problemów z zajściem w ciążę a tu taka przykra niespodzianka:-( Ostatnie dwa lata miałam bardzo stresujące , do tego praca na dwa etaty. Od lipca będę już tylko w jednej pracy , zwolnię tempo i mam nadzieję że się uda...
pozdrawiam

Julia- ja również jestem z Tobą. Tak naprawdę żadna z nas nie wie jakby się zachowała, gdyby została postawiona w takiej sytuacji, w jakiej Ty się znalazłaś. Tym bardziej Cię podziwiam.

Yesenia- luteinę zaczyna się brać wtedy, kiedy MASZ PEWNOŚĆ, że już nastąpiła owulacja. Mylne jest więc stwierdzenie, że tylko od 14 albo tylko od 16 dc trzeba zacząć ją brać. Jeśli masz regularne cykle i dokładnie wiesz, kiedy masz owu, to zaczynasz po owu ją brać. Jeśli natomiast nie wiesz, to polecam pójść na monitoring, albo robić testy owulacyjne (choć te pewności nie dają co do owu).

reklama
Do góry