reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Jakto , Julia nie ma juz Gabrysia w stopce... o co chodzi?
Julia?
Julia?
Jakto mysle ze nic ci do decyzji jaka podjęła Julia i jak tylko po to tu weszłas to opuścił ten wątek i go nie zaśmiecaj
Laski wpadne jakoś jutro nie mam nastroju wyjątkowo.
I odpisze na temat żelaza.
Musiałam sie odezwać bo szlag mnie trafia na takie osoby...
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Laski wpadne jakoś jutro nie mam nastroju wyjątkowo.
I odpisze na temat żelaza.
Musiałam sie odezwać bo szlag mnie trafia na takie osoby...
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Dziewczyny powiem jedno to jakie decyzje podejmowalam to wylacznie moje zycie..nikt niepowinien osadzac, niestety taki typ sie doczepil i niedaje spokoju
Wiec jesli mnie tu niechcecie to powiedzcie odejde...
P.s najlepiej tez niereagowac na wpisy tej osoby to tyle z mojej strony
Wiec jesli mnie tu niechcecie to powiedzcie odejde...
P.s najlepiej tez niereagowac na wpisy tej osoby to tyle z mojej strony
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Jakto, radzę odczepic się od Juli. Nawet nie masz pojęcia hak się czuje osoba, która musi podjąć taka decyzję jaką ona podjęła.
Ewelina, sory ale to że julia zmieniła suwaczek nie oznacza, że jest najgorsza. Lepiej niech każdy zajmie się swoim profilem.
Ewelina, sory ale to że julia zmieniła suwaczek nie oznacza, że jest najgorsza. Lepiej niech każdy zajmie się swoim profilem.
Julia no cos Ty nikt nie chce zebys odchodzila...dla Ciebie na pewno to byla trudna decyzja...i nikt obcy nie powinien Ci sie w nia mieszac...
Jakto troche empatii czlowieku...nie wiesz co Julia przeszla podejmujac ta decyzje a siedzisz i wypisujesz bzdury...jak masz troche godnosci i empatii zamilcz !!!
Jakto troche empatii czlowieku...nie wiesz co Julia przeszla podejmujac ta decyzje a siedzisz i wypisujesz bzdury...jak masz troche godnosci i empatii zamilcz !!!
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Malusiolka sory ale piszac ze Julia zmieniła suwak nie mialam na mysli niczego zlego! Zapytalam tylko o co chodzi.
Kazdy ma swoje zycie i podejmuje swoje decyzje. Ja nie chce by Julia odchodzila.
Kazdy ma swoje zycie i podejmuje swoje decyzje. Ja nie chce by Julia odchodzila.
reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Jakto, jeżeli szukasz tutaj znajomych potakim oczernianiu, to źle trafiłeś. Nie chcemy tutaj kłótni i najlepiej będzie jak przestaniesz wypisywać głupoty. I nie zycz nikomu złego, bo nie wiadomo co Ciebie w życiu spotka.
Ewelina, musiało być jej przykro widząc w suwaczku aniołka. Mi się robi jak widzę od swoim postem swój wpis w suwaczku. Ktoś chce abyśmy sądziły, że julia jest najgorszą matką.
Ewelina, musiało być jej przykro widząc w suwaczku aniołka. Mi się robi jak widzę od swoim postem swój wpis w suwaczku. Ktoś chce abyśmy sądziły, że julia jest najgorszą matką.
Ostatnia edycja: