reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
He he oj kobietki wkrótce urosną , wybaczcie że tak smece ale okropnie się czuje w ciąży cała puchne tak mi się woda zatrzymuje w organizmie i już teraz chodzę jak pingwin;-)

Monarti- proszę powiedz mi cos więcej co gin mowi o Twoim niskim łożysku. Moje tez jest nisko i poki co mam zakaz dźwigania i seksu a aktywność fizyczna ograniczyć do spacerów i dużo odpoczywać.

Moja gin twierdzi że na tym etapie ciąży który mam teraz łożysko jeszcze mi się może podnieść bo macica rośnie!nie mam przodującego tylko nisko schodzące!a te różnica;-)czekamy do 30tyg jeśli się nie podniesie to leżący tryb życia i będzie większą obserwacja! No i pewnie na 100%cc, póki co mam nie dźwigać i się oszczędzać o seksie nie mówiła ale też ograniczan ;-)

Anula - nie bij ale z tel nie dam rady wstawić fotki. Muszę mieć też kompa by pierwszą stronę poprawić.
Do jutra będzie zrobione :)

Hej
No super te wasze brzuszki:)
Ja ide sie myc i szykowac bo za 2h wyjezdżamy.
Julia jak masz dwa testy to robic. Jak jeden poczekać do rana. Bo jak zrobisz teraz i nie wyjdzie bedziesz kombinowac ze moze rano by wyszedł:-D
U mnie @ dalej nie ma, ale mysle ze temp. tak spadała ze szans nie ma. Poza tym umówiłam sie już na hsg:-)

reklama
Do góry