reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis Motylku dzięki bardzo ale chyba 1 raz mnie dopadł dół staraczki..
inofolicu nie pije gin kazala mi się wstrzymać żeby zobaczyć jak pracują same z siebie moje jajniki po tabletkach a infolic ma w sobie jakaś substancje która je pobudza..
Anulka bardzo ci gratuluje jeszcze raz kochana :*

reklama
Anula no kurcze właśnie czuje się za dobrze co mnie zaczyna martwić. Wiem, że mdłości to nic przyjemnego ale jednak jakbym miała jakieś objawy to czułabym, że jestem w ciąży a tak to nic. Chyba jeszcze raz zrobie bete a na tą wizyte pójde... Trudno będzie serduszko to super, a nie to poczekam do następnej.
A ty Kochana jak znosisz upały. Ciesze się, że na USG wszystko w porządku. Gratuluje synusia. Niezły przystojniaczek napewno z niego będzie ;-)

Aschlee a co się dzieje u Ciebie??

Gabis- no właśnie od soboty zaczęły się u mnie wymioty. Mam nadzieje, że szybko przejdzie. :baffled: Gabis, spokojnie, każda kobieta inaczej przechodzi ciążę. Moje koleżanki z pracy, gdyby nie fakt, że nie miały @, to w ogole nie wiedziałyby, ze sa w ciąży. Jedne mają objawy a inne mniej. Na to nie ma reguły. Jak daleko dokładnie jesteś? Mi się takie mega mdłości zaczęły w 7 tyg.

Anulka dopiero 5t2d więc na samym począteczku.
Ale wiesz jak to jest. Nakręcę się na coś i sama sobie robie mętlik w głowie. :zawstydzona/y:

&&&& żeby wymioty szybko przeszły.

Gabis cholera wie o co chodzi...dzisiaj mialam jakies nie duze plamienia...Ale teraz juz jest czysto:-( nie mamkompletnie pojecia co to moglo byc

Aschlee- Kochana a Ty już po owu, prawda? Jeej, oby to było plamienie implantacyjne! Baaardzo, bardzo Ci tego życzę!

Gabis- Ech Kochana, objawy mają jeszcze czas, aby przyjść, spokojnie wiec i proszę się cieszyc swoim stanem. Jak Mężuś, szczesliwy? Nosi Żonkę na rękach?

Anulka kochana tak ja juz po owu...kurcze bardzo bym chciala zeby to bylo to tylko troche sie przestraszylam bo pierwszy raz mialam cos takiego...to byl tak jakby sluz plodny i w nim takie niteczki krwi...oczywiscie pomyslalam ze pweno sie nie udalo albo ze cholera od samego poczatku cos nie tak.U mnie swieto wiec nawet nie mam jak do gin zadzwonic.A wizyte dopiero mam 16:baffled:

ja nie bardzo wiem jak wyglada plamienie implantacyjne bo nigdy go nie mialam...

Aschlee a ktory to dc i ile do @? Ja kochana tez mialam cos jak sluz plodny przed @. Więc moze to dobrze zwiastuje. &&&

Anula ech z mezem to lepiej nie mowic. Cieszy sie owszem co nie zmienia faktu że czasami strasznie ciezko nam sie porozumieć. Twierdzi ze jestem nie do wytrzymania i czepiam sie o pierdoły, wiec staramy sie sobie nie wchodzic w droge ;-)

reklama
Gabis u mnie to 20dc niby ja liczylam ze powinnam @ dosatac 21 ale to liczylam tak jak mialam wczesniej 30dniowe cykle ale lekarka powiedziala ze ten cykl bedzie krotszy.A zeszla @ spoznila mi sie 5 dni

Do góry