reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis kochana ja juz wiem.ze w tym cyklu sie nie udalo ude do gin po okrwsie na monitoring musze rozeznac co i jak z moim organizmem i kiedy mam ovu bo narazie jestem jak slepiec qw mgle...i wiwm.ze nic nie wiem ??
Majdaczek powodzonka wytrzymaj weekend i w pon zatestuj;)

reklama
KasikP no właśnie. Może nie wierzysz w to, a to będzie właśnie ten cykl, Ja trzymam za Ciebie kciuki.
No to kiedy umawiamy się na testowanie? Daj znać, może po testujemy razem :)

majdaczek może w poniedziałek skuszę się na test jak tempa sie utrzyma przy 36,9,
jak spadnie to odpuszczam.
gabis objawów ciążowych nie mam wogóle nawet śluzu tyle co lekarstwo..jestem w kropce i nie wiadomej..
Motylku daj znać co tam u maluszka po wizycie????

KasikP u mnie też krucho z tymi objawami :( poza tym, że co chwilkę gonię do WC, ale to pewnie za wcześnie, żeby to nazywać objawem. Trzymam kciuki, żeby tempka się utrzymała

Kasik, Majdaczek ja tez nie mam zadnych objawow, wiec tym sie nie sugerujcie bo jak widac brak objawow nie oznacza braku ciąży ;-)

Caluje "staruchy" Iwo, Asi, Anula, Jolasia, goska, Malus, Mona, Gochson, Aschlee, kasikp i kasikz oraz cala reszte ;***
No wypraszam sobie żeby mi tak wiek wypominac :-D

Mychunia - nie tylko po to się robi amnio :eek: ZD na ogół powiązany jest z innymi wadami np. serca, gdy wiesz wczesniej mozesz rodzić w specjalistycznym szpitalu. Poza tym z tak wysokim ryzykiem jakie miałam, chyba do końca ciązy bym sie zamartwiała.

Motylku - kawał dzidzi :laugh2: a fotki masz?

BUUUU ale leje a my za godzinę mamy piknik rodzinny w szkole:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ps. Witam nowe dziewczynki, rozgoście się i rozmnażajcie :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry