reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Grubson nie smiej sie kochana bo jestes mi potrzebna:-D chce porownac swoja opinie z moja:tak:
A wiec tak....na jakiej podstawie diagnozujesz luszczyce???Albo moze napisze wiadomosc PW nie bedziemy truc dziewczyna o medycynie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
grubson nie przejmuj się, też tak mam. Zostało mi jeszcze 6 dni do @ i wariuję. Też wmawiam sobie różne objawy, ale pocieszam się, że to chyba u nas kobiet bardzo pragnących dzidziusia, normalne, chyba?!? :)
Ile Ci zostało dni do końca cyklu?

ICześć cześć :-)

Grubson, Majdaczek rozumiem was doskonale. Tez tak mialam co cykl mimo ze niby juz sie nie nastawialam. Az do tego szczesliwego cyklu kiedy naprawde sie nie spodziewalam, szczegolnie ze mąż zrobil bad.nasienia i wyszło kiepsko. A tu taka niespodzianka. Wiec trzymam za was kciuki.

Aschlee jaki jest powód tego złego humoru? Wal smialo ;-)

Anula88 co u ciebie? Nic sie nie zmieniło?

A jeszcze pytanie do zaciążonych. Kiedy mialyscie jakies pierwsze objawy? Bo ja nie mam żadnych oprocz big cyców ;-)

Ostatnia edycja:
gabis kochana bo zas trafilam na konowala :wściekła/y::wściekła/y:

opisze w skrocie.Jakis czas temu zafarbowalam wlosy...po nalozeniu farby skora mnie piekla,mialam wrazenie ze wzera mi sie w skore ale fryzjerka jej nie zmyla dopiero po pol godziny bo stwierdzila ze nic mi nie bedzie...
Po zmyciu farby i jak skora wyschla pojawily sie ranki i potem strupki ktore po zerwaniu krwawily...potem ranki sie zagoily i pojawil sie lupiez skora i wlosy sa suche.Skora na glowie napieta i swedzaca po umyciu szamponami piecze...Wlosy sie dosc przerzedzily...ide do lekarza a ta ledwo spojrzala i dup diagnoza...luszczyca...pytam na jakiej podstawie tak mysli a ta do mnie na podstawie lupiezu...nosz ku**a nawet nie rozgarnela porzadnie wlosow zerkla byle jak i juz...juz chciala dawac skierowanie na naswietlanie i przepisac kwasy i masci ze sterydami mimo ze powiedzialam jej ze jest mozliwosc ze moge byc w ciazy...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak sie nie denerwowac

No to faktycznie podwojny pech. Ale jak fryzjerka mogla tak zbagatelizowac twoje uwagi ze cie swedzi po farbie. No masakra. A co do lekarza to juz nawet brak slow. Nic im sie nie chce. A zadne szampony prxeciwlupiezowe tez nie pomagają?

Ja juz raz tak mialam po farbie uzywalam szamponu aptecznego i pomogl teraz tez dzis go kupie mam nadzieje ze znowu da rade i odpuszczam farbowanie wlosow...wtedy tez masa wlosow poleciala bylam u tej samej lekarki i stwierdzila ze to od farby napisala zakaz farbowania,prostowania,suszenia...teraz ten sam objaw a inna choroba wg niej...nie do pojecia...mowic babie ze byc moze jestem w ciazy a ta mnie wysyla na naswietlania i daje sterydy...jak sie nie wkurzac na takich idiotow:no::wściekła/y:

Jeszcze zapomniałam dodać Aschlee, że nawet gdyby to była łuszczyca, to jej leczenia zaczyna się od sterydów i naświetlań! Sterydy można dać, ale w bardzo zaawansowanej postaci, kiedy inne leczenie nie działa i tylko przejściowo... Aaa, nawet już mi się nie chce komentować - dno!

Majdaczek, u mnie to jest inna sytuacja bo to jest cykl po poronieniu (samoistnym) więc nie wiem czy będzie trwał tyle co zawsze skoro początek był bardzo porąbany.. No ale zakładając że byłby normalny to za tydzień powinnam dostać @. Ale testować nie będę nawet jak nie dostanę od razu. Wtedy może w okolicach kolejnego weekendu.
Ale i tak dostanę, także się nie zastanawiam ;D:D Chociaż głupią nadzieję mam i tak jak mówisz, to pewnie normalne :)

reklama
Grubson kochana ja to wiem ale jestem pewna ze to nie luszczyca teraz juz w 100%...po przeczytaniu opinii o niej zapominam o tej wizycie...poczekam na kolejna wizyte..a do tego czasu poradze sobie jakos sama...

Ostatnia edycja:
Do góry