Dzien doberek Kochane ja wczoraj mialam jakis taki kiepski dzien ze po wizycie przyjechalam do domu i nie bardzo umialam znalezc sobie miejsce wybylam na zakupy a potem bylam juz tak padnieta ze zasnelam nawet nie wiem kiedy.Moj kot zjadl kwiatka takiego dosc trujacego i strasznie cala noc wymiotuje.Takze dzis chyba czeka mnie wizyta u weterynarza...a polozylam go juz cholerka pod samym sufitem na meblach zeby czasem go nie dorwala teraz juz nie wiem co z nim zrobie chyba ogrodze go drutem kolczastym;-)
Gabis ja tam tez widze bladziocha
Anulka,Grubson juz wyciagam karteczke na ktorej mi wszystko zapisala;-)
a wiec tak:byly 4 pecherzyki: 10,11,12 i 14 a endometrium bylo 11.
Jak chodzi o ginekologie to malo mnie interesowala tym bardziej obserwacje cyklu wiec duzo na ten temat nie wiem ale lekarka powiedziala ze wszystko w porzadku.
Postanowilam ze nie bede sie nakrecala jakos bardzo na te staranka zeby potem dolkow nie bylo.Kupilam sobie nowa kiecke na pocieszenie i dzisiaj smigamy na plaze jakos fajnie spedzic czas
Milego dzionka Kochane.
Gabis ja tam tez widze bladziocha
Anulka,Grubson juz wyciagam karteczke na ktorej mi wszystko zapisala;-)
a wiec tak:byly 4 pecherzyki: 10,11,12 i 14 a endometrium bylo 11.
Jak chodzi o ginekologie to malo mnie interesowala tym bardziej obserwacje cyklu wiec duzo na ten temat nie wiem ale lekarka powiedziala ze wszystko w porzadku.
Postanowilam ze nie bede sie nakrecala jakos bardzo na te staranka zeby potem dolkow nie bylo.Kupilam sobie nowa kiecke na pocieszenie i dzisiaj smigamy na plaze jakos fajnie spedzic czas
Milego dzionka Kochane.
Załączniki
Ostatnia edycja: