reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzien doberek Kochane ja wczoraj mialam jakis taki kiepski dzien ze po wizycie przyjechalam do domu i nie bardzo umialam znalezc sobie miejsce wybylam na zakupy a potem bylam juz tak padnieta ze zasnelam nawet nie wiem kiedy.Moj kot zjadl kwiatka takiego dosc trujacego i strasznie cala noc wymiotuje.Takze dzis chyba czeka mnie wizyta u weterynarza...a polozylam go juz cholerka pod samym sufitem na meblach zeby czasem go nie dorwala teraz juz nie wiem co z nim zrobie chyba ogrodze go drutem kolczastym;-)

Gabis ja tam tez widze bladziocha:tak:

Anulka,Grubson juz wyciagam karteczke na ktorej mi wszystko zapisala;-)
a wiec tak:byly 4 pecherzyki: 10,11,12 i 14 a endometrium bylo 11.
Jak chodzi o ginekologie to malo mnie interesowala tym bardziej obserwacje cyklu wiec duzo na ten temat nie wiem ale lekarka powiedziala ze wszystko w porzadku.
Postanowilam ze nie bede sie nakrecala jakos bardzo na te staranka zeby potem dolkow nie bylo.Kupilam sobie nowa kiecke na pocieszenie $_57.jpg i dzisiaj smigamy na plaze jakos fajnie spedzic czas

Milego dzionka Kochane.

Załączniki

• $_57.jpg
    $_57.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
Gochson- Kochana, jakby to moja ginka powiedziała: to bardzo dobry objaw świadczący o mocnej ciąży. :-D Cieszę się bardzo, że Dzidziuś już ładnie i dobrze zlokalizowany u Ciebie. A bijące serduszko było już wczoraj widać?

Gabis- taaak, czekamy, czekamy. Ja to się teraz chyba bardziej od Ciebie denerwuje, hihi.

Aschlee- no pięknie, naprawdę ładne wielkości pecherzykow i endometrium jak na wczorajszy 9 dc. Bardzo się cieszę. Odpoczywajcie i relaksujcie się!

Gochson no ja na początku czułam się świetnie i dopiero teraz od kilku dni zaczęły mi dokuczać mdłości ;-) życzę Ci takiego początku jak mój :-)

Gabis czekamy! Kciuuuuki. :-D

Anulka tylko czy z tego cos wyjdzie...no dobra nie bede na zapas sie dolowac podejde do tego na luziku:tak: co ma byc to bedzie;-)

Gabis mocno trzymam kciuki!!
Bede w pracy popoludniu ale zajrze zobaczyc wiesci;)

Suselku kochama robisz tescika?

Anula88 to czekamy na wiesci;)

Jeju siedze jak na szpilkach i co chwile do laptopa zerkam. Na stronie pisze "wynik wykonywany" więc myślę ze niedługo będzie.

reklama
O ja cie!!! wchodzę na wątek i moja ulubiona atmosfera :-D:-D:-D

Gabis na bank to ciaża!!!!!! Mi 12 dpo wszedł bladzioch na czułości 10 a 13 dpo jak niżej na 25czułości!

Susełku - co u Ciebie?

Aschlee - piękne endometrium :tak:

Załączniki

• 3 tyg.jpg
    3 tyg.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 68
Do góry