reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

iwo, to świetnie, gratuluję! :)

Gochson, to fajnie, że zarodek widać, trzymam kciuki! :)

Gabis, ja tak miałam, najpierw właśnie taki czysty jakby płodny śluz ;) (Później się pokomplikowało, ale to inna historia;)). A jeszcze do tego temperatura.. Wygląda to obiecująco ;)

reklama
Anulka mam testy oczywiscie. Leza w szafce i juz sie pewnie zakurzyly ;-) Jak do jutra @ nie da o sobie znac to zatestuje. Namowilas mnie ;-)
Ale nie nakrecam sie. W tym cyklu wogole sie nie nastawialam szczególnie po wynikach nasienia. No zobaczymy. Buźka dla ciebie.

Gabis- no właśnie, nie nastawiałaś się, ja też się kompletnie nie nastawiałam w tym cyklu, a tu już 12 tydzień ciąży leci, hihi. Życzę Ci jutro Kochana dwóch kreseczek z całego serca, bo widzę, że na testowanie dzisiaj chyba Ciebie nie namówię, hihi. Chociąż hmm, ponąć ciężarnej się nie odmawia? To jak? :laugh2:

Mnie moja gin namawia na monitoring...ale ja jak chodzi o starania to zapalalam jakiegos dolka totalnego i jakos sama nie wiem co robic:eek:

Aschlee- Kochana, warto iść na monitoring, choćby po to, aby sprawdzić czy wszystko dobrze pracuje. Choć 2-3 cykle spróbuj z podglądaniem. Zawsze się upewnisz, że jajniki i macica prawidłowo pracują.

Aschlee ja też miałam mieć monitoring i stymulowany cykl, a recepta z CLO do tej pory leży niezrealizowana. Powiem Ci, że ja zawsze przychodziłam w połowie cyklu do ginki i zawsze mi robiła USG wiec wiedziałam kiedy mam owulacje i widziała ładne pęcherzyki. Nie ma się czego bać, przecież to ma pomóc, więc skąd te obawy ?

Gochson super wieści :)

Asiu super ze pozwiedzaliscie :) a z fasolka to nigdy nic nie wiadomo kiedy przyjdzie, nasza Anula na pewno mi przyzna racje ;)

Anulka a Ty jak sie czujesz?

Asmi poczekaj spokojnie do pon na termometr i zacznij mierzyć, mysle ze dobrze ze kupiłaś odpowiedni termometr, drogi nie jest a minimalizuje błąd pomiaru. Jesli zaczniesz mierzyć np w 8dc a powiedzmy owu bedzie koło 14dc to spokojnie :) wystarczy :)
Mam nadzieje ze z praca Męża sie uda

Malus hej hej :) sto lat dla Oliwki :)
&&&& za wyniki

Gabis testuj testuj czekamy na Twoje II

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Aschlee, ja też bym się zdecydowała, nie jest to inwazyjne także myślę, że warto, będziesz wiedziała co i jak ;)

U mnie normalnie taka huśtawka że ja nie wiem co się dzieje.. Wczoraj plamienie a dzisiaj płodny śluz :O

Do góry