reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dzieńdoberek

Ja dziś o 11-stej już miałam obiad. Zrobiłam nawet swojski bezglutenowy makaron do zupy i M powiedział, że jest super.
Dla poprawy stanu zdrowia unikam pieczywa, ciastek, makaronów i gotowych dań na pszenicy. Czuje się lepiej, częściej chodzę do ubikacji a wcześniej raz na kilka dni, nie mam wzdętego brzuszka, Poza tym tłuszczykiem lub gdy się objem lodami (bezglutenu) z owocami :laugh2:

Dwa prania zrobione, posprzątane.
Byłam w mieście, na piechotę. Duchota u nas się robi a w domu chłodno i przyjemnie.
Teraz czas dla mnie.

Anula, Suselku - biorę tylko na tarczyce leki i falvit Women. Nawet luteiny nie mogę. Do tej pory od dłuższego czasu mój cykl był sterowany luteiną. Teraz @ przyjdzie jak jej się zechce z pełnią objawów pewno. Cykl, hormony mają być jak najbardziej naturalne. Nawet żadnych ziół wspomagających, regulujących cykle. Lekarz endokrynolog-ginekolog musi widzieć mój organizm naturalnie działający. Musze tylko zamówić testy owu żeby dokładnie powiedzieć kiedy przypuszczalnie występuje. A jak do wizyty dzidziuś wpadnie to się nie obrażę. Właśnie wskakuję na total luz.

Motylku, - super, że z dzidziusiem wszystko gra.
iwo - wytrwałości w tułaniu się po badaniach.

reklama
Doska - ale super! To 4-5 tydzień :)

Motylku - super wieści! U mnie ginka podejrzewa krótką szyjkę :( na połówkowym mają sprawdzić dokładnie. Jak nie urok to......

Asia Szw- dziekuje:) tez chce kiedys do Paryza jechac w tamtym roku prawie bysmy pojechali bo bylo last minute za 1000zl ale ktos sprzatnal nam spod nosa.

Anula- gratuluje raz jeszcze dzidzi:) normalnie mnie zainspirowalas do odpuszczenia:) a z tym monitoringiem super sprawa i na nfz sie udalo fajny lekarz i bez problemu wszystko, za tydzien mam isc znowu.udalo sie znalzezc taka przychodnie ze nic bez zadnego skierowania na monitoring od razu mnie wzieli. A prywatnie to koszt podobno 150 wiec warto szukac i sie dowiadywac:)

Malus- odpuscilam forum to znaczy nie zagladalam do dej pory bo za bardzo mnie to nakrecalo. Ale bede co jakis czas zagladac jesli moge zebu zobaczyc co u Was:)

Gratulacje dla wszystkich nowych mam, a za reszte staraczek trzymam kciuki z odleglosci&&&&&&

Cześć dziewczynki :-)
Jak znosicie upały? Brzuchatki nasze a wy jak się czujecie w upały? ja o dziwo super się czuje mam energie jak nigdy:-D
Dziś tylko zaczęły Mnie spojówki swędzieć..to moja alergia się oddzywa ale i tak późno niż zazwyczaj..i mam nadzieję że na tym się skończy;-)
Jutro robimy M 30-ste urodziny wpada sama rodzinka..bo we wtorek kiedy wypadają jego urodziny nie bardzo Nam pasuję:tak:
Motylku U mnie dobrze ja widać dziś przywieźliśmy płytki do kuchni w niedziele jedziemy po farby a do środy muszę zamówić kuchnie i wybrać projekt więc czas mi tak leci że nie myślę o niczym:tak:
Łykam wiesiołek ale śluzu brak..na Mnie chyba on nie działa:baffled::eek:

Pozdrawiam was serdecznie dziewczynki :-)

Kasik - a ja jutro imieninki. Planowałam grilla ale nie wiem jak będzie z pogodą. U nas mają być burze.

reklama
Do góry