reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzieńdoberek

Ja dziś o 11-stej już miałam obiad. Zrobiłam nawet swojski bezglutenowy makaron do zupy i M powiedział, że jest super.
Dla poprawy stanu zdrowia unikam pieczywa, ciastek, makaronów i gotowych dań na pszenicy. Czuje się lepiej, częściej chodzę do ubikacji a wcześniej raz na kilka dni, nie mam wzdętego brzuszka, Poza tym tłuszczykiem lub gdy się objem lodami (bezglutenu) z owocami :laugh2:

Dwa prania zrobione, posprzątane.
Byłam w mieście, na piechotę. Duchota u nas się robi a w domu chłodno i przyjemnie.
Teraz czas dla mnie.

Anula, Suselku - biorę tylko na tarczyce leki i falvit Women. Nawet luteiny nie mogę. Do tej pory od dłuższego czasu mój cykl był sterowany luteiną. Teraz @ przyjdzie jak jej się zechce z pełnią objawów pewno. Cykl, hormony mają być jak najbardziej naturalne. Nawet żadnych ziół wspomagających, regulujących cykle. Lekarz endokrynolog-ginekolog musi widzieć mój organizm naturalnie działający. Musze tylko zamówić testy owu żeby dokładnie powiedzieć kiedy przypuszczalnie występuje. A jak do wizyty dzidziuś wpadnie to się nie obrażę. Właśnie wskakuję na total luz.

Motylku, - super, że z dzidziusiem wszystko gra.
iwo - wytrwałości w tułaniu się po badaniach.

reklama
Doska - ale super! To 4-5 tydzień :)

Motylku - super wieści! U mnie ginka podejrzewa krótką szyjkę :( na połówkowym mają sprawdzić dokładnie. Jak nie urok to......

Asia Szw- dziekuje:) tez chce kiedys do Paryza jechac w tamtym roku prawie bysmy pojechali bo bylo last minute za 1000zl ale ktos sprzatnal nam spod nosa.

Anula- gratuluje raz jeszcze dzidzi:) normalnie mnie zainspirowalas do odpuszczenia:) a z tym monitoringiem super sprawa i na nfz sie udalo fajny lekarz i bez problemu wszystko, za tydzien mam isc znowu.udalo sie znalzezc taka przychodnie ze nic bez zadnego skierowania na monitoring od razu mnie wzieli. A prywatnie to koszt podobno 150 wiec warto szukac i sie dowiadywac:)

Malus- odpuscilam forum to znaczy nie zagladalam do dej pory bo za bardzo mnie to nakrecalo. Ale bede co jakis czas zagladac jesli moge zebu zobaczyc co u Was:)

Gratulacje dla wszystkich nowych mam, a za reszte staraczek trzymam kciuki z odleglosci&&&&&&

Cześć dziewczynki :-)
Jak znosicie upały? Brzuchatki nasze a wy jak się czujecie w upały? ja o dziwo super się czuje mam energie jak nigdy:-D
Dziś tylko zaczęły Mnie spojówki swędzieć..to moja alergia się oddzywa ale i tak późno niż zazwyczaj..i mam nadzieję że na tym się skończy;-)
Jutro robimy M 30-ste urodziny wpada sama rodzinka..bo we wtorek kiedy wypadają jego urodziny nie bardzo Nam pasuję:tak:
Motylku U mnie dobrze ja widać dziś przywieźliśmy płytki do kuchni w niedziele jedziemy po farby a do środy muszę zamówić kuchnie i wybrać projekt więc czas mi tak leci że nie myślę o niczym:tak:
Łykam wiesiołek ale śluzu brak..na Mnie chyba on nie działa:baffled::eek:

Pozdrawiam was serdecznie dziewczynki :-)

Kasik - a ja jutro imieninki. Planowałam grilla ale nie wiem jak będzie z pogodą. U nas mają być burze.

reklama
Do góry