reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hejcia laseczki... ale sie za wami stesknilam hehe....

AsiaSzw ja polpasca mialam na udzie ale umiejscowil sie pomiedzy brzuchem a udem... czyli jak sie zaczyna noga... swedzialo mnie to nawet jak nie drapalam....

CzekaCudu
a wczoraj robilas test? hmmm moze jednak idz na bete.... hmmm

lalka a ktore opakowanie tego Marvelon? masz jakies skutki uboczne?
Kraolina witaj... :-)
watpliwosci3 przykro mi kochana....:-(

Malusiolka przykro mi ze twoi tesciowie tak cie traktuja i twoje dzieci.... dla mnie jest to nie do pomyslenia zeby tak sie zachowywac!! normalnie jakas masakra !!
Anula1988 to co kochana robisz na forum ?? przytulanko !!:-D
mychunia zdrowiej !! :tak:

Olusia : jedno opakowanie , kończę już . We wtorek wizyta . Skutki hm...miałam wysyp na twarzy z 3-4 dni jakoś i zle samopoczucie : nie dobrze mi było i głowa bolała no i do tego standard + kilka kg :confused:

Ostatnia edycja:
Olusia : ​Tak tylko jedno miałam przepisane .Na wyciszenie jajników . Bo stymulacje miałam zacząść 8.01. ale moje pęcherzyki już były za duże .

Ostatnia edycja:
Olusia : W moim wypadku to 3 tyg . Opak.jest na 21 dni . A jak to będzie dalej .... Myśle że już ich nie będę musiała brać

Mała śpi, kolacje zjedliśmy, i wreszcie mam chwilkę dla siebie :)
To ja Wam opowiem moją historię :) Z moim M., jestem od 16 rż. :) Mając lat 18 mieszkalismy juz razem. (miałam niecikawą sytuacje w domu alkohol itd. nic mnie tam nie trzymało).
Mając 19 lat miałąm częste krwawienia międzymiesiączkowe. Poszłam do lekarza. Okazało się że to torbilowatośc wrodzona. :(
Poszłam więc do specjalisty w Krakowie, tam porobił mi badania i pielęgniarka omyłkowo zaznaczyła BHCG. Dzwonię po wyniki a ten mi mówi Gratuluję jest Pani w ciąży. :szok: (Wyobrźcie sobie moje zdziwienie) Zaprosił mnie do szpitala na dyżur swój, żeby zobaczyc jak to wygląda - okazała się ciąża pozamaciczna. I wtedy lekarz mi powidział że jestem młoda ale sama torbielowatośc może miec zły wpływ na każdą moją ciąże. Na szczęście obyło się bez zabiegu. Leki wystarcyły.

Dwa lata później był ślub, budowa domu, i kolejna ciąża. Miałam 21 lat. :) O jak my byliśmy szczęśliwi :) Byłam już w 3 miesiącu poszłam a tam okazuje się że dziecko zatrzymało rozwój miesiąc wcześniej, Znów udało się lekami mnie wyczyścic.
Pół roku później znów ciąża. Znów 3 miesiąc. Zabieg,

No i kolejna ciąża. Dostałam tylko ACARD dodatkowo zmieniłam oczywiście lekarza :) Porobił mi badania :) Jeździłam do niego co tydzien przez pierwsze 4 misiace. :) Było ok.. :D I tak urodziła się ASia :) Miałąm wtedy 23 lata :)

Teraz jest super, nie mieszkamy z tesciami, mamy coreczkę :) Dlatego nie zależy mi tak bardzo na tym, ja już dziękuję Bogu za dziecko :) Kolejne będzie to fajnie nie to trudno. :(
Ale WAM Życzę kochane z Całego serduszka (zwłaszcza tym które nie mają bąbelka) aby Wam wyszło. Musicie się poprostu rozluźnic. :)
Jestem z Wami krótko ale chyba już WAS KOCHAM :)

reklama
witam
wybaczcie że was za bardzo nie poczytam ale od wczoraj mam straszne duszności :baffled:
do tego mam schizy że będzie puste jajo płodowe
ja oszaleje :-(

Do góry