reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Hej :)

@ wczoraj sie delikatnie rozkręciła ale to nie jest dalej to co bywało, wiec zrobiłam dzis dla pewności test i jedna kreska czyli tak jak być powinno :) teraz luz i spontan :)

Suseł ale super z ta znajoma, jak widać medycyna swoją droga a natura swoją :)

Jussastar no proszę czyli i temp i śluz i testy mogą zawodzic... Trzymam mocno kciuki zeby tym razem sie udało :)

Anula super ze z maluchem wszystko ok :)

Iwo a jak z Córką? Leczenie pomaga?
Łapie fluidki na nowy cykl :)

My chyba niedługo zaczniemy planowanie wesela :) tylko G musi trochę obrobić sie z robota, pokończyc rzeczy bo pracuje do końca miesiąca. Muszę zapytać Rodziców czy chcą uczestniczyć w kosztach czy nie bo od tego bardzo duzo zależy...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Blair- jak zdrówko Kochana? Angina już wyleczona? Ja pamiętam jak kilka lat temu miałam angine ropną, to też walczyłam z nią i walczyłam... Najpierw wiadomo zaczęło się od ropnych czopów w gardle. Walczyłam dobry tydzień z tym. Potem ropne zapalenie przeszło mi na dziąsła! I po kolejnym tygodniu, kiedy już myślałam, że w końcu wracam do żywych, to wyobraź sobie, ze od tego wyjałowienia po antybiotykach dostałam takiego ostrego stanu zapalnego pochwy, cewki moczowej i pęcherza, którego w życiu nie miałam i nie chce już mieć. Nawet siusiu nie mogłam robić, to było straszne. Robiłam 3 kropelki i płakałam z bólu. Boooże, schudłam wtedy przez 3 tyg. ponad 7 kilo i wyglądałam jak zombie.
Blair super, że będziecie przygotowywać się do ślubu, piękny czas przed Wami. Pewnie, ze wiele zależy od finansów, dlatego porozmawiajcie z Rodzicami. Trzymam kciuki!

Anula angina juz wyleczona, a przynajmniej tak mi sie wydaje, dzis ostatni dzien antybiotyków. Mi tez padło i na dziąsła i nos. Powoli juz z tego wychodzę, mam nadzieje ze nic wiecej sie nie przyplacze...

Jesli chodzi o ślub i wesele to G chce płacić za swoją cześć sam bez udziału rodziców, ja natomiast z moimi zarobkami nie mam na to możliwości a przynajmniej na to jak chciałabym zeby wyglądało wesele, wiec miło mi bedzie jesli Rodzice sie dorzuca. Jesli nie to wesele bedzie mniejsze poprostu. Na pewno nie chcemy wydawać mnóstwa kasy na jedna imprezę ;) wolimy pojechać w super podróż poślubna ;)

Anula a Ty jak upały znosisz? Ostatnio sie sama do siebie śmiałam jak rozmawialiśmy tu ze te co nie planują upija sie na imprezie i bach od razu ciąża i to jest jednak dobra metoda nawet i u starczek co potwierdza Twój przypadek, mozna powiedzieć ze wpadliscie ;P
(Mam nadzieje ze sie nie obrazisz za porównanie) ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
jussastar witaj spowrotem! :-)

ja mialm od przyszlego cyklu przestac mierzyc tempke itp. ale stwierdzilam, ze juz teraz przestane. juz po owu wiec i tak duzo mi to nie daje.

julia po takim okresie staran to juz swoje slowa na wszystko mam :-D z tego co pisalas to to wasze nieszczescie to po prostu byl pech, wiec napewno drugi raz wam sie nie przydarzy!

jolasia ale leki na tarczyce chyba bierzesz, co?

Asia ale mnie zdziwilo Twoje pytanie, ale oczywiscie nie ma problemu! od stycznia 2013 nie bralam juz tabletek anty bo tak od maja chcielismy sie starac. gdzies chyba w marcu mialam strasznie dlugi cykl wiec poszlam do gin, ktora zrobila badania i stwierdzila ze mam problemy z owulacja. wiec zaczelismy sie starac od razu. byl monit + leki (CLO), ale nic nie wyszlo, wiec odpuscilam lekarza i zaczelam tylko mierzyc tempke, robic testy owu itp. w lipcu test pozytywny, ale za chwile krwawienie, ktore trwalo prawie 2 tygodnie, wiec bylam pewna ze to poronienie. w sierpniu znow pozytywny test, ale tez okropny bol i plamienie. poszlam do gin, beta byla pozytywna, ale potem spadala i najprawdopodobniej byla to ciaza pozamaciczna, poronilam naturalnie. potem w listopadzie znow pozytywny test, zero plamien, wszystko pieknie, ale fasolka przestala nagle rosnac i 10.12 2013 mialam lyzeczkowanie. a teraz starania bez efektow... troche sie rozpisalam ale troche juz te starania trwaja i troche przygod bylo.

Ostatnia edycja:
Iwo kciuki za wizyte no i za mloda. Niech oni juz ja wylecza.

Gosia super ze u ciebie dobrze :-)

Motylku wierze ze duzzo przed wami, ale fajny czas urzadzac mieszkanie.

Susel dzieki za odpowiedz. Przykro mi ze tak sie u ciebie dzieje. Wiadomo co sie dzieje? Jaka przyczyna?

Blair. Oby twoi rodzice chcieli sie dolozyc ale bez ingerencji w twoj dzien.

Asia, jeszcze tylko 3 dni i do Paryża :D:D Porób zdjęć i się pochwal :)

Julia, nie smuć się <przytul> W końcu uda się i zostaniesz ponownie szczęśliwą mamusią :* Cały czas jestem z Tobą.

Jussastar, myślałam że nas opuściłaś. Miło Ciebie widzieć. &&&&&&& za II kreseczki :*

Anulka, Iwo, współczucia dla Was takiej pogody :* Ja w ciąży nie jestem, a męczę się. Nic mi się nie chce, ale na szczęście mam już wysprzątane, byłam z dziewczynkami na podwórku, zrobiłam zakupy i zaraz muszę wziąć się za obiad. Dzisiaj robię makaron, pulpeciki w sosie pomidorowym zapiekane z serem :)

hej dziewczyny :tak:

właśnie wróciłam od kardiologa (mam śladową niedomykalność dwóch zastawek) i nie mam przeciwskazań do porodu naturalnego :-)

Mychunia super ;-) ja tez muszę iść do kardiologa..

Jenyy ta pogoda jest wykanczajaca.

Moje pytanie czy ktoras się orientuje czy przy tsh 1.089 ft4 13,55 pmol/l jest ok?

Hej dziewczynki . Dzisiaj robilam bete i moj wynik to 737,59. Czy po tym wyniku można stwierdzić ktory to tydzień ?? Czy bete powinnam powtorzyc jutro ?

reklama
hej hej ja po wizycie rosniemy zdrowo ale jest krwiak 40*15mm i albo sie wchłonie albo sie wydali
Zagrożenie nadal jest ale bedziemy lezec i sie nie przemeczac, lekarz jest pod wrazeniem dzieciaka ze tak sobie radzi i tak zdrowo rosnie :p
pozdrawiam w wysmienitym humorze

Asia zazdraszczam Paryża:p
Kasik jak tam?

Do góry