reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kurcze Gochson pierwszy cykl poszaleli i bah jest. Trzymam kciuki kurna nawet nie wiesz jak bardzo mocno. Jak ja pracowac bede przez 9 miesiecy bez kciukow.... :-)

mligocka, &&&&&& za szybki powrót do staranek :* Piękny domek :)

Anulka, sypialnia jak z marzeń :)

Co do mnie i do wczorajszej wizyty u dentysty, to nie mam już jednej szóstki i w kolejnym miesiącu następnej też nie będzie. Dbam o zęby bardzo dobrze, a tu taki traf, że pękł mi i w jednym wdał się stan zapalny i po wyrwaniu cały czas mnie boli ;/ Po 30 minutach od wyrwania miałam "tampony" z buzi wyrzucić, a po 2h lody, bardzo duża ilość lodów. Na razie mam dietę, bo nie idzie jeść. Lody, wszystko zimne i płynne. Nawet nie mogę płukać buzi. Ciężko przy myciu zębów, ale jakoś daję radę. Na razie jestem na tabletkach, na okładach z lodu i nie mogę spać na tym boku co miałam zabieg. Mam nadzieje, że szybko przejdzie, bo ból jest do niewytrzymania ;/

Gochson- Kooochana tak się cieszę! :laugh2: Ale się ucieszyłam! Ściskam mooocno kciuki Kochana za Ciebie i fasolkę! Ty razem musi być dobrze! Ale się cieszę jak głupia :zawstydzona/y:

Maluś- jeeej, biedna Kochana moja.

Ostatnia edycja:
Gochson, na razie nie gratuluję, ale ciesze się razem z Tobą :* Czekamy ba Twoja wizytę u lekarza i na fasolkę :D

Co do moich zębów zapomniałam dopisać, że przez nie mam problemy z uszami ;/ Bolą mnie i to bardzo.

reklama
anula88 witaj :tak:

gochson
oby ciąża się utrzymałą, trzymam kciuki ;* musi Ci się teraz udać ;*

Maluś czasami przy usuwaniu zębów albo bólu uszy bolą, bo są nerwami połączone. Jak mi wyrywała 8 naruszyła nerwy i teraz najpierw mnie uszy strasznie bolą, a potem zęby :baffled:

Do góry