reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Lalka, u mnie całkiem ok, jedynie coś mi zimno. A co u Ciebie?
xAnkax fajnie że się wszystko wyjaśniło!!!
Letta, może uda się do piątku że trochę zelży @ :-)

reklama
Lalka kochana jak u CIEBIE? U nas git. Badanie nasienia wyszlo ok, jedynie teraz to sie smutam ze nie dam rady zrobic hsg przed urlopem :-(

Lalka Kiedy macie ta biopsje?

Teraz na spokojnie mogę Was nadrobić Dziewczyny :-)

Aschlee - ja wierzę i zaciskam kciuki, że to wcale nie @ nachodzi :tak: Zaraz Cię złapię za rękę i razem pomaszerujemy na betkę :tak:
Motylkowa - super, że Dzidzia silna i ma wolę walki z przeciwnościami:happy2: Tak trzymać Maluchu! :tak:
Blair - kuruj się tam Kochana, sama jestem jeszcze na antybiotykach, więc jestem na bieżąco z doświadczeniem anginy :*
Iwo - druga Księżniczka, gratuluje! :)
Agniecha - cieszę się, że wszystko w porządku :tak: super, że dziewuszka będzie :-)
Bada - jak się czujesz? Fasolka bez zmian płata Mamie figle w postaci objawów? ;-)
Gochson - daj znać jak wyniki, koniecznie. Będę czekać z niecierpliwością!
Anulka - jak się czujesz moja Brzuchatko?:happy2: Kiedy kolejne usg? ;-)
Butterfly - witaj :-)
Majdaczek - nowy cykl, nowe możliwości...a więc po @ do boju! :-D

Tak się ucieszyłam z dobrego wyniku, że poszłam sobie na zakupki. Kupiłam sobie 3 letnie bluzeczki :tak: A tych balerinek jaki wybór....aż mi się dwoiło i troiło przed oczami :szok:

Ostatnia edycja:
agniecha gratulacje córeczki ;*

jołasia ja do tej pory odczuwam bardziej prawy jajnik, gdzie miałam wodę i był powiększony przy poronieniu...

butterfly witaj :tak:

m-s
, lalka fajnie, że się odezwałaś :tak: u mnie bez zmian :tak:

xAnkax fajnie, że wszystko w porządku :tak:

AsiaSzw - napisałam ponoć, bo tak czytałam na innych forach, ale właśnie odnoście termometrów elektronicznych, które nie mają 2 miejsc po przecinku. Te które mają są dobre :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

xAnka tak,dziękuje bez zmian (nie mogę się doczekać 26.05 bo wtedy mam nadzieję usłyszeć serduszko-okruszka ) :tak:cieszę się,ze z twoimi ()() wszystko ok.:tak:

Wiecie ,że cały czas trzymam kciuki i mocno kibicuje &&&&&&&&,a ciężaróweczkom życzę mnóstwo zdrowia :happy2:
może prześle trochę fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łapta

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

bada m. serdecznie gratuluje!!;-) Duzo zdrówka, dbaj o siebie i maluszka.

motylku cieszę się, że już u ciebie lepiej! Tobie też dużo zdrówka i siły życzę! &&&& aby teraz ciąża przebiegała wzorcowo! :tak:

Ja od poniedziałku zmagam się z @ i ledwo daję radę. To już 3 dzień na proszkach przeciwbólowych, bo bez nich chyba bym umarła! Normalnie nie pamietam kiedy ostatnio mnie tak z nóg zwaliło :no: Koszmar!!! Dziś zaczynam kurację z soją ( to mój pierwszy cykl na izoflawonach ) no i zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że jajniki zaskoczą i wychodują piękne pęcherzyki! Zaczynam od małej dawki, jutro podwójna, w piątek potrójna, sobota potrójna i niedziela ponownie podwójna dawka - taki opracowałam sobie plan:-p Trzymajcie &&&& ;-)

Spokojnych ciąż dla wszystkich brzuchatek no i &&&&&& za wszystkie starające się, właśnie owulujące lub niebawem testujące!!!!:-D

Miłego dnia!

Gochson i jak beta?

buttefly napewno dasz rade! &&& za dobra decyzje! a jak juz ja podejmiesz to za krotkie starania ;-)

PrincessSara na poczatku staran kwas foliowy wystarczy. po dluzszych staraniach podpowiemy jakie wspomagacze brac ;-) oby nie bylo takiej potrzeby!

Letta ale jak dobrze licze to w piatek bedziesz miala juz 4dc czyli juz nie taka ostra @, prawda?

reklama
Do góry