Witajcie!
Mligocka- Kochana moja, oby ten zabieg sprawił, że w końcu nic nie będzie stało na przeszkodzie w zafasolkowaniu. Ja wczoraj oglądałam program, gdzie był pokazywany ten zabieg, to naprawdę łagodna ingerencja, w dodatku pod znieczuleniem, aby kobieta nie czuła się niekomfortowo. Kochana, piękny projekt domu, ech teraz z Aschlee przypomniałyście mi jak fajny był to etap, gdy po nocach szukało się projektu i potem do rana go analizowało, hihi. Judytko, tak mam pościel z home&you do tego poszewki mniejsze i większe oraz narzutę na łóżko. Wszystko spisuje się na złoty medal. Pościel się nie "obiera" nie mechaci, po praniu wygląda jak nowa, to samo z narzutą i poszwami. Ja mam pół domu w dodatkach w home&you. Asieńka ma rację, ze ubóstwiam ten sklep tak jak i almi- decor. A teraz jeszcze jest tam promocja, że za zakupy dostaje się zniżki kwotowe na nastepne zakupy, aaaa, uwielbiam to.
Już kiedyś tu wrzucałam zdjęcie mojej sypialni, ale zobacz tak wygląda mój zestaw kremowa pościel i poszwy plus szare poszwy i narzuta szara. Szkoda, że jakośc taka słaba i nie widać, że narzuta jest delikatnie pikowana.
Iwo- zgodnie z prośbą mocno zaciskam kciuki!
Mychunia- brałaś leki, więc spokojnie, na pewno wyniki są teraz w normie.
Gabis- no ładna już temp., super, ze wczoraj się przytulaliscie i Mężuś odreagował, a i może coś zaowocuje
Jołasia- ech, biedna. Oby szybko Ci to minęło. A kwiatki może uda się jeszcze odratować, bo trochę szkoda, aby po tylu Twoich troskach zwyczajnie uschły.
Kasiku, Asiu- buziaczki dla Was Kochane moje! Kasiu działaj z wiesiołkiem!