reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam z Rana !!! :-)
Ja zaczynam dziś nowy cykl...:baffled:
I zabieram się za Wiesiołek skoro tylu Wam sie udało to i mi powinno hehe :-)
Dziewczynki projekt wybieracie superrr :-)
ja w sobotę jadę z M po farby płytki i panele i kończymy nasz syf zawzięliśmy się !!!!!
Pozdrawiam Was :-)

reklama
Hej hej. Witam porannie i dzisiaj słonecznie :-)

Mligocka powodzenia w walce z polipem. Pozbedziesz sie go i nastepny cykl Wasz!

KasikP kciuki za staranka. Zycze żeby ten cykl byl juz Twój.

Ja dzis zmierzylam temp. 36.6 ale wczoraj śluz juz jakby plodny wiec dzialalismy. Zreszta mezus mowil ze musi sobie zrekompensowac te trudy i męki podczas badania ;-)

Miłego dnia Kobietki.

Cześć Wam

W nocy okropnie się męczyłam. Nie wiedziałam jak mam leżeć. Bardzo się wypociłam. Temperatury nie ma sensu mierzyć bo i tak jest wyższa.

A zapomniałam wczoraj napisać. Mąż prawie zamordował mi mniejsze kwiaty. Powiedział, że ich nie zauważył. A na orchidei zostały dwa kwiatki. Ten mech co jest w środku (miniaturki mają mech a nie kamyczki i korę) usechł na kamień bo w ten dzień co trafiłam do szpitala miałam ją podlać. Cytryny chodiwane od trzech lat zostały badylami z jednym listkiem.

Hej dziewczynki

Trzymam kciuki za testujące &&&&&& by jednak pojawiły sie II kreseczki.
Wysyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PLS TRZYMACJIE KCIUKI O 16.00

Asia- zdaje sobie z tego sprawę, ale nie wyrabiam, jeżeli już mam tą chwilę wolnego to ,uzupełniam, niedobory snu.:-D
11 nocy w pracy w tym miesiącu to zdecydowanie za dużo, a po drodze jeszcze weselna, panieńskie, etc.i jak tu się wsypać. A ja przecież okrutny śpioch!:sorry:
Jesteśmy na etapie kładzenia płytek, podłóg, i ogólnie rzecz ujmując wykańczania wnętrz.:happy:
Widziałam, że wklejałyście zdjęcia swoich projektów, to i ja się ,pochwalę,:-D

Napisałaś że Anulka gustuje w Home&You, w związku z czym pytanie do Ciebie Anulko, masz pościel z tego sklepu? jeśli tak, jak się ja użytkuje? wizualnie rewelacyjne, cena wysoka a jakościowo??

Gabis- dziękuję Tobie bardzo.:tak:

Jadę do szpitala ustalić termin, im szybciej tym lepiej :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :tak:

mimozama &&& za usg ;-)
mligocka trzymam kciuki żeby po usunięciu polipa było już z górki w zajściu w ciążę :tak:

Malus
&&& za dentystę, aby ulżył Ci w cierpieniach :tak:;*

Kasik za nowy cykl, aby teraz się udało :-)

iwo
&&& kciuki ;*

ja dziś skończyłam luteinę i urofuraginum, w pt jadę oddać mocz na posiew

Hej :-)

Motylku jak się czujesz?

Mligocka szybko po polipie i dzialacie ;-)

Jolasia wracaj nam do zdrowia Kochana

Kasik cykl z Wieskiem będzie szczęśliwy ;-)

Iwo trzymam kciuki &&& :-) na pewno wszystko będzie ok

Gabis a to Mezus cwaniak ;-) dzialania byly na pewno owocne. Teraz niech armia działa

Malus jestem z Toba myslami u tego dentysty ;*

Pozdrawiam.

Witajcie!

Mligocka-
Kochana moja, oby ten zabieg sprawił, że w końcu nic nie będzie stało na przeszkodzie w zafasolkowaniu. Ja wczoraj oglądałam program, gdzie był pokazywany ten zabieg, to naprawdę łagodna ingerencja, w dodatku pod znieczuleniem, aby kobieta nie czuła się niekomfortowo. Kochana, piękny projekt domu, ech teraz z Aschlee przypomniałyście mi jak fajny był to etap, gdy po nocach szukało się projektu i potem do rana go analizowało, hihi. Judytko, tak mam pościel z home&you do tego poszewki mniejsze i większe oraz narzutę na łóżko. Wszystko spisuje się na złoty medal. Pościel się nie "obiera" nie mechaci, po praniu wygląda jak nowa, to samo z narzutą i poszwami. Ja mam pół domu w dodatkach w home&you. Asieńka ma rację, ze ubóstwiam ten sklep tak jak i almi- decor. A teraz jeszcze jest tam promocja, że za zakupy dostaje się zniżki kwotowe na nastepne zakupy, aaaa, uwielbiam to. :szok::laugh2: Już kiedyś tu wrzucałam zdjęcie mojej sypialni, ale zobacz tak wygląda mój zestaw kremowa pościel i poszwy plus szare poszwy i narzuta szara. Szkoda, że jakośc taka słaba i nie widać, że narzuta jest delikatnie pikowana.
20131116_123022.jpg

Iwo-
zgodnie z prośbą mocno zaciskam kciuki!

Mychunia- brałaś leki, więc spokojnie, na pewno wyniki są teraz w normie.

Gabis
- no ładna już temp., super, ze wczoraj się przytulaliscie i Mężuś odreagował, a i może coś zaowocuje :laugh2:

Jołasia- ech, biedna. Oby szybko Ci to minęło. A kwiatki może uda się jeszcze odratować, bo trochę szkoda, aby po tylu Twoich troskach zwyczajnie uschły. :no:

Kasiku, Asiu- buziaczki dla Was Kochane moje! Kasiu działaj z wiesiołkiem!

Załączniki

• 20131116_123022.jpg
    20131116_123022.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Anulka jaka piękna sypialnia, nie to co moja klitka

mligocka bardzo ładny projekt, tylko chyba wielki ten dom

Dziewczyny zazdroszczę Wam tych domów, my póki co kupilismy mieszkanie bo na dom nas nie stać -jeszcze. Planujemy spłacić kredyt za 5 lat a potem się pomysli o jakimś domku na starość.

Jołasia abyś szybko doszła do siebie

Iwo powodzenia na badaniu, chociaż i tak wszystko będzie dobrze.

Ja mam małe plamienia i jutro jadę na betę - boję się powtórki z rozrywki ale cały czas wizualizuję sobie szczęśliwe zakończenie.

reklama
Ewelinko wybacz muszę nadrobić wszystko ;-) mam zaległości przez komunię ;-) na szczęście już po wszystkim goście się rozjada a ją wrócę do żywych ;-)

Pozdrawiam kochane i dzięki ewelinko za wywołanie;-) i wybacz moje zaniedbanie

Do góry