reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

ASchle - u mnie stronka otwiera się normalnie.
Jest tyle tych projektów, że nie umiała bym wybrać. Dla mnie to podstawa durzy garaż, na dole kuchnia z salonem, łazienka, pokój określę to gospodarczy czyli miejsce na szafy pościele, ścierki, naczynia porcelanowe, pracowanie i dla psa. Następnie pokuj taki co na czas malego dziecka slużyl by za sypialnię a pózniej jako zapasowy pokuj gościnny, taras u góry pokij dla dziecka i dla nas oraz łazienka, balkon.
Podwórko wystarczyło by nie durze tak aby starczyło miejsca na grila, dla nas dla psa i miejsce na zabawe dla dziecka, mała szopka na drzewo rowery, zadaszenie na grilla.
Mam takie marzenie choć póki jesteśmy oboje w Polsce to nie do spełnienia.

reklama
Aschlee- ooo ta stronka, którą teraz podałaś, to otwiera się bez problemu :-D A z tej stronki jakie projekty Ci się podobają? Podaj nazwy to podejrzę ;-)

wlasnie sie dowiedzialam ze kariotypy moge zrobic dopiero na poczatku sierpnia :-( wczesniej to bym myslala ze do tego czasu uda sie zajsc, ale teraz jakos chyba stracilam wiare, wiec czekamy.

Blair zdrowka!

gabis ale wybraliscie klinike! super ze mial takie warunki! mojego wyslali do lazienki biedaka :-(

HolyKate przy takiej koniczynie to jutro musza byc dwie grube krechy! ;-) &&&

jolasia dobrze ze juz jestes z nami, ale historia nieciekawa. zdrowka Tobie rowniez! trzymaj sie!

Asia, Gochson, Aschlee &&&& oby jeszcze byly II z tego cyklu!

Anulka z tej strony podoba mi sie:
ATREUSZ NOWY
DARIUSZ
ARIADNA I
ATLAS
No i moze jeszcze HERMIONA

Witam wieczornie :)
Pierwszy raz wyszłam z domu, po chorobie..Jak te antybiotyki wykańczają ludzi :baffled: Godzina w markecie i już mi słabo było:szok: I co Aschlee? Projektów od groma? :-D

Lalka, KasikZ, Mligocka, Mona o co chodzi, że taka cisza z waszej strony??? Odezwać sie prosimy !!!!

Susel trzymaj te kciuki, każda para się przyda :)

Pozdrowienia z Pięknego Poznania :-)
Po krótkiej nieobecności melduje się u Was dziewczynki. Wybaczcie mi zaniedbanie Was.Miałam trochę spraw na głowie i chwilowe dołki.
U Mnie oki, jutro jadę na Usg i ocenę jak tam mojej "jajca" się spisały.
Staram się nadrobić zaległości w czytaniu was ale przyznam mało owocnie, stanowczo zbyt szybko zapełniacie stronice, bo ledwo naskrobię coś to już nie jestem w temacie.:zawstydzona/y:

Aschlee- ja pamiętam ze swoich poszukiwań, że też podobał mi się atlas i ariadna, ale okazało się u nas niestety, że w naszej gminie plan zagospodarowania przestrzennego nie przewiduje dachów czterospadowach, lecz jedynie dwuspadowe, stąd musiałam ukierunkować poszukiwania na dach dwuspadowy. Ale oba i Atlas i Ariadna nadal bardzo mi się podobają! Ja kupowałam projekt ze strony extradom i pamiętam, że Atlas cieszył się tam ogrooomnym powodzeniem.

PONAWIAM APEL ASI- DZIEWCZYNKI PISAĆ PROSZĘ!

Witam.
Odzywam się:-p
U mnie sporo się dzieje.
Nie miałam czasu siąść i napisać, bo zawsze coś.:crazy:
Byłam na wizycie u gina i wylukał mi polipa w jamie macicy, 8 mm , jest w takim miejscu że ... zajście w ciążę z nim niemal niemożliwe w związku z czym początkiem czerwca histeroskopia. Jutro idę ustalić dokładny termin przyjęcia na oddział, zabieg mało inwazyjny, w znieczuleniu ogólnym, trwający około 30 minut. Także wiemy z czym walczymy.:tak: Usuwam polipa i wracam do starań. A jak na razie ląduje w poczekalni. Prolaktyna i reszta hormonów w porządku, nasienie męża również.

Odebrałam dzisiaj wypłatę, i prawie całą zostawiłam w Home& You, mąż jak mnie ujrzał z tymi wszystkimi torbami to zdębiał.:-D
A ja taka wniebowzięta, cudowności. Ech..:-):-)

Nie jestem na bieżąco, zupełnie nie w temacie, nie wiem co jak i u kogo, i wątpie że Was nadrobię bo tyle treści produkujecie że.. niemożliwe aby to wszystko nadrobić.
Gratuluje nowym babeczkom które ujrzały dwie kreseczki :tak:

Anula, Asiulka, Maluś- dzięki, że pytacie, wybaczcie że tak rzadko zaglądam i równie rzadko coś skrobnę. Wiedzcie że pojawiacie się w moich myślach często.
Pozdrawiam również resztę dziewczyn i za każda trzymam kciuki.:tak:

Uciekam spać, nie chcąc rezygnować z najpiękniejszych snów.

reklama
Mligocka milo cie widziec. Naprawde zdecydowanie za malo sie udzielasz. Teraz zycze ci szybkiego zabiegu i owocnych staranek :-)
A zakupy w Home&You to widze jak nasza Anula masz we krwi :-) na jakim etapie budowy jestescie??
Pozdrawiam Cie serdecznie!!!

Dobranoc wszystkim

Do góry