reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
he he zabierałam się do pisania u Was ale praca mnie goni:/ tez są zaleglosci:/ wiec powoli powoli nadrobię!:-D

trzymam za was testujące mocno kciuki!!:-D:-D:-D

Monarti- nooo w końcu jesteś! Jak tam Dzidzuś? Coraz bardziej ruchliwy?

Gochson
- Kochana, trzymam mocno kciuki, oby beta była pozytywna! Kurcze, musi się udać! Trzeba przełamać passę negatywnych testów!

Anusia- dzięki za opinię. Tak zniżki rabatowe na kolejne zakupy wczoraj mnie w miły sposób zaskoczyły, po wydaniu 150 zl, zniżka na kolejne zakupy 75 zl, także reasumując dzięki rabatom, zaoszczędziłam wczoraj około 450 zl:tak:
Zakupiłam również kapę na łóżko, kremową z takiego materiału jakby futerkowego, urocza.:-D, kilka kompletów pościeli, ręczniki, mydelniczkę, kubeł na szczoteczkę, kilka wazonów....
Zresztą na co bym nie popatrzyła w tym sklepie to można się zakochać;-)
Piękna sypialnia Anulko:tak:

Gochson- dziękuję, nie, wcale nie wielki, 140 m2, więc raczej do średnich domków się zalicza, Zresztą zależy jak dla kogo ;-)

Ewelka- taki mamy zamiar, byłam okropnie niecierpliwa a teraz? jak to wszystko uczy pokory i ..cierpliwości.:tak:

A z nowości to już nie jestem blondynką:-D, zachciało mi się zmiany i farbnęłam się na czekoladkę, wyglądam jakbym miała perukę:-D
Za cholerę nie mogę przywyknąć do nowego koloru mojej czupryny.:-D

Ostatnia edycja:
Anulka jestem jestem- słuchajcie moje dziecko ciągle się kreci , i wierci:) wczoraj jak lezałam mąż miał ręke na brzuszku i ona się pod dłonia wypinała, gdzie ją polożył nie wiem czy czuło dotyk i ciepło ciała?i się bawili mąż stukał palcem w brzuch a zaraz tam się wypinało:):-)jestem w szoku ze już tak je czuje:) a brzusio spory:) chociaż na komunii w tej sukience ładnie był zakryty:)

Witam się i ja!
Dawno nie zaglądała. Jakoś nie miałam weny.

Iwo kciuki zaciśnięte :-)

Maluś również jestem z Tobą. Dasz radę u dentysty. Ja mam wizytę w czwartek.

Milgocka również życzę szybkiego zabiegu i owocnych staranek. Mi polipa wykryli jak byłam w ciąży. Wcześniej go nie miałam. I pewnego razu przy badaniu widzę, że pojawiła się krew i pytam się lekarza przestraszona co się stało,a ten, że nic takiego - polip. Powiedział, że sam się usunie przy porodzie, ale na kolejnej wizycie go nie było.

Ja ten cykl mam na luzie. Miałam kupić wieśka, ale jakoś mi nie wyszło. Może w kolejnym cyklu się w końcu zabiorę.

Mligocka, trzymam kciuki za usunięcie polipa i za działania :-) Piękny domek budujecie, zazdroszczę ;) My to jeszcze długo na wynajmowanym będziemy...
Niezłe zakupy zrobiłaś :-)

Kasik, jakie płytki kupujecie? :-D

Iwo, kciukam :)

Anula, pościel przepiękna :-)

Świeci u mnie słoneczko, ale wieje zimny wiatr :angry:

Animated-Hello.gif ja dzisiaj malo sie udzielam bo z samopoczuciem kiepsko.Czasem juz trace nadzieje na ten cykl.Powiedzialam sobie ze zalamywac sie nie bede bo to pierwszy cykl, ale jakas tam nadzieja byla...

Anulka i sypialnia i posciel piekna:tak:
Mligocka domek cudenko:tak:

Milego dnia Kochane

Załączniki

• Animated-Hello.gif
    Animated-Hello.gif
    32 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Mligocka WOW piekny dom. Tyle okien...w srodku musi byc super jasno-uwielbiam tak.

Anula twoją sypialnie juz kiedyś widziałam ale nadal piękna zresztą jak cala reszta z tego co pamiętam :-D

Aschlee kochana głowa do góry. Uda się zobaczysz i to wcześniej niż myślisz :-*

Gochson my tez mamy mieszkanie na kredyt. Ale jak patrzę na te domki to marzy mi sie taki. Ale poki co to ciesze sie ze mamy własne mieszkanko.

Ostatnia edycja:
Do góry