reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
he he zabierałam się do pisania u Was ale praca mnie goni:/ tez są zaleglosci:/ wiec powoli powoli nadrobię!:-D

trzymam za was testujące mocno kciuki!!:-D:-D:-D

Monarti- nooo w końcu jesteś! Jak tam Dzidzuś? Coraz bardziej ruchliwy?

Gochson
- Kochana, trzymam mocno kciuki, oby beta była pozytywna! Kurcze, musi się udać! Trzeba przełamać passę negatywnych testów!

Anusia- dzięki za opinię. Tak zniżki rabatowe na kolejne zakupy wczoraj mnie w miły sposób zaskoczyły, po wydaniu 150 zl, zniżka na kolejne zakupy 75 zl, także reasumując dzięki rabatom, zaoszczędziłam wczoraj około 450 zl:tak:
Zakupiłam również kapę na łóżko, kremową z takiego materiału jakby futerkowego, urocza.:-D, kilka kompletów pościeli, ręczniki, mydelniczkę, kubeł na szczoteczkę, kilka wazonów....
Zresztą na co bym nie popatrzyła w tym sklepie to można się zakochać;-)
Piękna sypialnia Anulko:tak:

Gochson- dziękuję, nie, wcale nie wielki, 140 m2, więc raczej do średnich domków się zalicza, Zresztą zależy jak dla kogo ;-)

Ewelka- taki mamy zamiar, byłam okropnie niecierpliwa a teraz? jak to wszystko uczy pokory i ..cierpliwości.:tak:

A z nowości to już nie jestem blondynką:-D, zachciało mi się zmiany i farbnęłam się na czekoladkę, wyglądam jakbym miała perukę:-D
Za cholerę nie mogę przywyknąć do nowego koloru mojej czupryny.:-D

Ostatnia edycja:
Anulka jestem jestem- słuchajcie moje dziecko ciągle się kreci , i wierci:) wczoraj jak lezałam mąż miał ręke na brzuszku i ona się pod dłonia wypinała, gdzie ją polożył nie wiem czy czuło dotyk i ciepło ciała?i się bawili mąż stukał palcem w brzuch a zaraz tam się wypinało:):-)jestem w szoku ze już tak je czuje:) a brzusio spory:) chociaż na komunii w tej sukience ładnie był zakryty:)

Witam się i ja!
Dawno nie zaglądała. Jakoś nie miałam weny.

Iwo kciuki zaciśnięte :-)

Maluś również jestem z Tobą. Dasz radę u dentysty. Ja mam wizytę w czwartek.

Milgocka również życzę szybkiego zabiegu i owocnych staranek. Mi polipa wykryli jak byłam w ciąży. Wcześniej go nie miałam. I pewnego razu przy badaniu widzę, że pojawiła się krew i pytam się lekarza przestraszona co się stało,a ten, że nic takiego - polip. Powiedział, że sam się usunie przy porodzie, ale na kolejnej wizycie go nie było.

Ja ten cykl mam na luzie. Miałam kupić wieśka, ale jakoś mi nie wyszło. Może w kolejnym cyklu się w końcu zabiorę.

Mligocka, trzymam kciuki za usunięcie polipa i za działania :-) Piękny domek budujecie, zazdroszczę ;) My to jeszcze długo na wynajmowanym będziemy...
Niezłe zakupy zrobiłaś :-)

Kasik, jakie płytki kupujecie? :-D

Iwo, kciukam :)

Anula, pościel przepiękna :-)

Świeci u mnie słoneczko, ale wieje zimny wiatr :angry:

Animated-Hello.gif ja dzisiaj malo sie udzielam bo z samopoczuciem kiepsko.Czasem juz trace nadzieje na ten cykl.Powiedzialam sobie ze zalamywac sie nie bede bo to pierwszy cykl, ale jakas tam nadzieja byla...

Anulka i sypialnia i posciel piekna:tak:
Mligocka domek cudenko:tak:

Milego dnia Kochane

Załączniki

• Animated-Hello.gif
    Animated-Hello.gif
    32 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Mligocka WOW piekny dom. Tyle okien...w srodku musi byc super jasno-uwielbiam tak.

Anula twoją sypialnie juz kiedyś widziałam ale nadal piękna zresztą jak cala reszta z tego co pamiętam :-D

Aschlee kochana głowa do góry. Uda się zobaczysz i to wcześniej niż myślisz :-*

Gochson my tez mamy mieszkanie na kredyt. Ale jak patrzę na te domki to marzy mi sie taki. Ale poki co to ciesze sie ze mamy własne mieszkanko.

Ostatnia edycja:
Do góry