reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aschlee a zdradzisz nam ktore typy sa twoje a ktore meza. I oczywiscie jak podejmiecie decyzje to sie pocheal.

Jolasia odpoczywaj i oszczedzaj sie.

Pierwszy i ostatni byl moj a 2 i 3 Meza,
Ja tam sobie mysle nie jest nam potrzebny nie wiadomo jak duzy dom.Byle miec cos swojego.Nie ma sprawy jak podejmiemy decyzje to dam znac no i oczywiscie jak wszystko przebiegnie zgodnie z planem

Brokulowa mniammm:tak: my dzisiaj pozno obiad jemy bo Maz dopiero o 17.30 w domu bedzie :-(

U mnie teraz slonko swieci wiec przesylam slonce.gif

Załączniki

• slonce.gif
    slonce.gif
    24,1 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Aschlee- cholera, a ja nie widze tych projektów! A chce koniecznie zobaczyć, bo sama mieszkam w wybudowanym przez nas od podstaw domku i sama tez wybierałam projekt. Proszę pokaz mi koniecznie Kochana!

Gochson- Kochana chyba trochę za szybko ten test zrobiłaś, 8 dpo? Jeszcze jest czas, aby druga kreska się pokazała.

Anka- dziękuje, czuje się bez rewelacji, ale to nic.

Jołasia- oj Biedna, sporo przeszłaś. Zdrowiej.

Aschlee mi sie podobaja 1 i 4 :) ale tak jak u Gochson, garaże to podstawa. U mnie to chciałoby sie rzec że dom bedzie na garażu bo mój zbieracz samochodow musi miec duzooooo miejsca :)

reklama
Aschlee- kurcze, wszystkie fajne, bo każdy ma w sobie jakiś ciekawy element. Oj, ciężki wybór przed Wami. Musisz się tez mocno skupić na rzutach wewnętrznych i przede wszystkim tam patrzeć jak rozmieszczone sa pomieszczenia, bo dom musi być przede wszystkim funkcjonalny i użytkowy. A to projekt, wg którego my zbudowaliśmy dom. Ja tez przeanalizowałam z Małżem milion projektów i zdecydowaliśmy się na ten.
resize$860-860-1.jpgresize$860-860-1a.jpg

Załączniki

• resize$860-860-1.jpg
    resize$860-860-1.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 58
  • resize$860-860-1a.jpg
    resize$860-860-1a.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 54
Do góry