reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aschlee a zdradzisz nam ktore typy sa twoje a ktore meza. I oczywiscie jak podejmiecie decyzje to sie pocheal.

Jolasia odpoczywaj i oszczedzaj sie.

Pierwszy i ostatni byl moj a 2 i 3 Meza,
Ja tam sobie mysle nie jest nam potrzebny nie wiadomo jak duzy dom.Byle miec cos swojego.Nie ma sprawy jak podejmiemy decyzje to dam znac no i oczywiscie jak wszystko przebiegnie zgodnie z planem

Brokulowa mniammm:tak: my dzisiaj pozno obiad jemy bo Maz dopiero o 17.30 w domu bedzie :-(

U mnie teraz slonko swieci wiec przesylam slonce.gif

Załączniki

• slonce.gif
    slonce.gif
    24,1 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Aschlee- cholera, a ja nie widze tych projektów! A chce koniecznie zobaczyć, bo sama mieszkam w wybudowanym przez nas od podstaw domku i sama tez wybierałam projekt. Proszę pokaz mi koniecznie Kochana!

Gochson- Kochana chyba trochę za szybko ten test zrobiłaś, 8 dpo? Jeszcze jest czas, aby druga kreska się pokazała.

Anka- dziękuje, czuje się bez rewelacji, ale to nic.

Jołasia- oj Biedna, sporo przeszłaś. Zdrowiej.

Aschlee mi sie podobaja 1 i 4 :) ale tak jak u Gochson, garaże to podstawa. U mnie to chciałoby sie rzec że dom bedzie na garażu bo mój zbieracz samochodow musi miec duzooooo miejsca :)

reklama
Aschlee- kurcze, wszystkie fajne, bo każdy ma w sobie jakiś ciekawy element. Oj, ciężki wybór przed Wami. Musisz się tez mocno skupić na rzutach wewnętrznych i przede wszystkim tam patrzeć jak rozmieszczone sa pomieszczenia, bo dom musi być przede wszystkim funkcjonalny i użytkowy. A to projekt, wg którego my zbudowaliśmy dom. Ja tez przeanalizowałam z Małżem milion projektów i zdecydowaliśmy się na ten.
resize$860-860-1.jpgresize$860-860-1a.jpg

Załączniki

• resize$860-860-1.jpg
    resize$860-860-1.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 59
  • resize$860-860-1a.jpg
    resize$860-860-1a.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 55
Do góry