reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis no wlasnie ja zawsze mam problem z wyborem nawet takich zwyklych rzeczy jak buty czy sukienka.Musze 40 razy przemyslec;-)Moj z kolei jak typowy facet pierwsza rzecz sie spodoba t juz innych pod uwage nie bierze:-D

reklama
Cześć dziewczyny

Jak Wy dopytywałyście się o wynik to ja już byłam wieziona do szpitala. Nie wyrobiłam. Nawet łyka wody nie mogłam wziąć do ust. Brzuch był taki napuchnięty. Młyn w otrzewnej w kilku miejscach a najwięcej za macicą. Bardzo wysokie crp. oddział ginekologiczny. Objaw blumberga. Byłam wręcz przezroczysta. Dziś po płynie ani śladu, jedyne co mi zostało to siniaki po zastrzykach, opuchnięty nadgarstek po wenflonie i łaskawa grzybica po całej masie antybiotyków. Leki do domu, zwolnienie i odpoczynek. Na koniec dr mnie pocieszył, że jeszcze dwa tygodnie i będzie dobrze. Później @. Beta była odrobinkę poniżej 1. Najprawdopodobniej nałożyło się kilka czynników. Jakiś stan zapalny tkwił we mnie z bardzo słabymi objawami. Później pęcherzyki popękały i płyn do zatoki duglasa, trochę podrażniło, następnie przerośnięty torbielowaty pękł i wylał się za macicę, przemarzłam międzyczasie w pracy się wysiliłam i gotowe. Dieta lekkostrawna żeby nie podrażnić. Kontrola za 10 dni.

Kładę się bo mnie się we łbie kręci.

Aschlee to ja mam właśnie podobnie. Ale bardzo czesto u mnie jest tak ze przejde cale miasto a wracam po to co mi sie pierwsze spodobało ;-)

Jolasia dobrze ze sie odezwalas bo sie martwilysmy.Bidulko lez i odpoczywaj tak jak kazal lekarz.:tak:Teraz juz tylko z dnia na dzien bedzie lepiej:tak:

Gabis to fakt czesto tak jest ze wraca sie do pierwszej rzeczy ale lepiej przejsc poogladac wszystko 5 razy niz potem zalowac.Dlatego ja jak jade po cos to albo biore laptopa i jak moj na mnie czeka to gra w gry ( wtedy nie marudzi ze dlugo lazilam) albo jade sama:-D

Jeny Jołasie nawet nie wiesz jak my się o ciebie martwiłyśmy!!!! Szczęście w nieszczęściu że wszystko sie tak skończyło. Dbaj o siebie kochana,

Gabis a po tym dniu w ktorym przypuszczałaś ze masz ovu nie niałaś jakois bolów brzucha, kłuś itp??

Jolasia dobrze ze sie odezwalas w koncu. Ale biedna mialas przeboje. Kurcze az uwierzyc nie moge.
A jak sie terax czujesz? Jux jestes w domu tak?
Trzymaj sie Kochana.

Asia a Ty jak sie czujesz? Ja od dnia w ktorym przypuszczam ze mialam owu czulam klucia jajnikow czasem bardzo intensywne.Potem jak to sie skonczylo to zaczal pobolewac mnie czasem brzuch jak na @

No właśnie Aschlee ja też tak mam. Dzień po ovu zaczął kłuć i ciagnac mnie jajnik i tak przez jakis tydzien, a teraz od 3 dni mam takie bóle macicy, pieczenie, ale nie jak na @, do tego wieksze piersi. Dziś mam 11dpo i nawet zatestowałam, ale wyszedł negatywny, wiec myslalam ze moze pecherzyk nie pekl skoro mam takie macicze bole ????????? I tak sie nie nastawialismy bo mielismy tylko jedno serce w dniu ovu a tak to dalismy sobie spokoj

reklama
Asia a moze po prostu stezenie hormonu jeszcze jest za male dlatego negatyw a tak na prawde sie udalo:tak: ja tez zaczynam sie zastanawiac czy nie skocze na bete bo te moje objawy zaczynaja mnie zastanawiac a wiem ze na test jest jeszcze za wczesnie...nastawiac sie nie nastawiam ze juz pierwszy cykl i musi sie udac...wiec to nie wyobraznie...chyba ze jakies chorobsko mnie bierze

Do góry