reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam dziewczynki :-)
Ja tu za Was zaciskam kciukasy &&&&&&&& i czekam na Styczniówkach :-D no ewentualnie przełom stycznia i lutego
Wizyte mam za 2 tygodnie,w Dzień Matki,będzie 6 tydzień 6 dzień teraz tylko czekać,żeby było ok.

Ostatnia edycja:
reklama
AsiaSzw, Aschlee ja też dzis siknełam i dupa 1 krecha, normalnie głowa mi płata figla, bo juz mam jakieś objawy. Miałam podejsc na luzie ale widać się nie da. Aschlee u mnie też pierwszy cykl, w sumie mielismy jeszcze odczekac 1 cykl, ale nie mielismy gumek a potem poszlismy za ciosem.

Grochson a Ty na kiedy masz termin @ ? ja 17 powinnam dostac
Ja testu nie robie bo do terminu @ jeszcze troche czasu jest

Aschlee no właśnie u mnie to różnie bywa. Ostatni cykl trwał 23 dni, wczesniejszy 22 dni. Jak brałam duphaston to 24 dni, a jeden nawet 28 dni. Teraz biorę luteine, więc nie wiem jak będzie. Nigdy nie miałam dłużej niż 28 dni, więc myślę że na betę wtedy polecę. Dziś mnie brzuch pobolewa, a wcześniej nie czułam nic a nic, tylko plecy mnie bolały.

AsiaSzw u mnie też po zobaczeniu negatywu jakoś przykro się zrobiło, tym bardziej, że już prawie ciąże sobie wkręciłam... ależ człowiek głupi. Codziennie rano jak mierzę temperaturę to normalnie w stresie jestem, bo boje się że zacznie spadać.

Jołasia mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie.

Asia no to ja mam troche inaczej niz ty i Aschlee. Mnie boli w dole brzucha i kłuje jajnik czasami tak ze przy kazdym ruchu go czuje np szczególnie jak siadam. I w tym dniu mysle ze mam owu tzn ze poeinnam miec.
W zeszlym cyklu jak mialam zastrzyk wiec raczej pecherzyk powinien peknac to bolalo mnie strasznie naprzemiennie prawa lewa. Zastrzyk byl w sobote a ból niedziela i poniedziałek.

Ej no co Wy dziewczyny bez dolkow...po prostu na testy bylo za wczesnie :tak: i tak sobie to tlumacze.
W koncu wszystkie zobaczymy piekne dwie grubiutkie krechy:tak:
A jak nie to szorujemy jutro zbiorowo na bete bo ona przeciez wychodzi wczesniej niy testy;-)
Glowy do gory i nawet jak bedzie rozczarowanie to dzialamy dalej...do skutku:tak:
Po prostu nasze Fasolki sa upierdliwe i kazuja nam dlugo na siebie czekac;-)

reklama
Do góry