reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam dziewczynki :-)
Ja tu za Was zaciskam kciukasy &&&&&&&& i czekam na Styczniówkach :-D no ewentualnie przełom stycznia i lutego
Wizyte mam za 2 tygodnie,w Dzień Matki,będzie 6 tydzień 6 dzień teraz tylko czekać,żeby było ok.

Ostatnia edycja:
reklama
AsiaSzw, Aschlee ja też dzis siknełam i dupa 1 krecha, normalnie głowa mi płata figla, bo juz mam jakieś objawy. Miałam podejsc na luzie ale widać się nie da. Aschlee u mnie też pierwszy cykl, w sumie mielismy jeszcze odczekac 1 cykl, ale nie mielismy gumek a potem poszlismy za ciosem.

Grochson a Ty na kiedy masz termin @ ? ja 17 powinnam dostac
Ja testu nie robie bo do terminu @ jeszcze troche czasu jest

Aschlee no właśnie u mnie to różnie bywa. Ostatni cykl trwał 23 dni, wczesniejszy 22 dni. Jak brałam duphaston to 24 dni, a jeden nawet 28 dni. Teraz biorę luteine, więc nie wiem jak będzie. Nigdy nie miałam dłużej niż 28 dni, więc myślę że na betę wtedy polecę. Dziś mnie brzuch pobolewa, a wcześniej nie czułam nic a nic, tylko plecy mnie bolały.

AsiaSzw u mnie też po zobaczeniu negatywu jakoś przykro się zrobiło, tym bardziej, że już prawie ciąże sobie wkręciłam... ależ człowiek głupi. Codziennie rano jak mierzę temperaturę to normalnie w stresie jestem, bo boje się że zacznie spadać.

Jołasia mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie.

Asia no to ja mam troche inaczej niz ty i Aschlee. Mnie boli w dole brzucha i kłuje jajnik czasami tak ze przy kazdym ruchu go czuje np szczególnie jak siadam. I w tym dniu mysle ze mam owu tzn ze poeinnam miec.
W zeszlym cyklu jak mialam zastrzyk wiec raczej pecherzyk powinien peknac to bolalo mnie strasznie naprzemiennie prawa lewa. Zastrzyk byl w sobote a ból niedziela i poniedziałek.

Ej no co Wy dziewczyny bez dolkow...po prostu na testy bylo za wczesnie :tak: i tak sobie to tlumacze.
W koncu wszystkie zobaczymy piekne dwie grubiutkie krechy:tak:
A jak nie to szorujemy jutro zbiorowo na bete bo ona przeciez wychodzi wczesniej niy testy;-)
Glowy do gory i nawet jak bedzie rozczarowanie to dzialamy dalej...do skutku:tak:
Po prostu nasze Fasolki sa upierdliwe i kazuja nam dlugo na siebie czekac;-)

reklama
Do góry