reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam i ja z rana. Paskudny poniedzialek u nas. Leje i nie zanosi się zeby przestało.

Dziewczyny czy jak bralyscie INOFOLIC i CASTAGNUS to mialyscie jakies skutki uboczne czy objawy. Bo ja sie czesto czuje jak na @ i nie wiem czemu to tak.

A co z tą Jolasia? Ile ona sie juz nie odzywa.

reklama
Witam i ja, zaraz muszę zadzwonić do pracy ze mnie nie bedzie przez kilka najbliższych dni. Noc nieprzespana bo gorączka męczyła, przed 3 wzięłam kolejne leki i zasnęłam trochę po 4.... Dałam sobie spokój z mierzeniem temp dzis.

A któraś wie co z Karolina? Jest na fb ale od nas uciekła :(

Jolasia gdzie Ty jesteś??????

Ktoś dzis testuje? :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Hejo!

Gabis-
ja castagnus brałam kiedyś i to tylko przez jeden miesiąc, bo mi strasznie rozregulował cykl i potem bałam się go brać. A po inofolicu to czułam częściej niż zwykle jak jajniki pracują.

Blair- kuruj się Kochana. Czy Ty się tak na tym koncercie załatwiłaś?

Aschlee- Ty to jesteś ranny ptaszek, hihi. Ja te teraz budzę się szybciej niż zwykle.

Anula chyba nie bo na koncercie i po czułam sie dobrze, wczoraj tez rano było ok. Dopiero popołudniu zmiotło mnie w godzinę dosłownie :(

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

cześć dziewczynki, miłego dnia życzę i przesylam porcje fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sprawdziłam, że Joasia nie odzywa się już od 7 maja :( Mam nadzieję, że o tylko problemy z internetem czy coś w tym stylu, Joasia, odezwij sie do nas, prosimy!!!!!!

Gabis, ja nie miałam żadnych objawówjak brałam costagnusa

Blair, zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!

hej dziewczyny :tak:

trzymam kciuki za badania nasienia mężów :tak:

blair zdrówka kochana :tak:

ja zaraz lecę do apteki, bo mąż się wczoraj potknął na schodach i poleciał na rękę w której kiedyś miał zerwaną torebkę stawową... ręka spuchła, boli, posmarowałam mu to altacetem i zawinęłam bandażem elastycznym, ale tylko na noc, bo stwierdził, że do roboty tak nie pójdzie... musiałam mu pomóc guziki w koszuli pozapinać, bo go tak ta ręka boli.... ech

No wlasnie wyczytalam na internecie ze niektorym castagnus rozwala cykl. Niektore dziewczyny pisaly ze dostawaly @ np po 14 dniach od ostatniej. A ja wlasnie tak sie czuje.
No nic postosuje jeszcze troche i zobacze co bedzie.

Kurcze dziewczyny a nikt nie ma do Jolasi nr tel zeby jej sms napisac?

Agniecha łapie fluidki ;-)

Blair zdrowka.

Hej :-)

Gabis ja nie mialam zadnych skutkow ubocznych Castagnusa ;-)

Jolasia odezwij się !!!

Mychunia ahhh ten Mąż...

Blair zdrowka :-)

Aschlee nasz ranny skowroneczku ;-)

Anula Ty sr budzisz wcześniej a ja się nie moge do budzić. Ciągle mi za mało snu :-)

Blair- wyleż w łóżku porządnie chorobę. Weź L4 i odpoczywaj.

Gabis- mi ginka z kliniki kazała brać inofolic 2x dziennie. I zdążyłam go brać właśnie 1 cykl :-D Potem jak byłam już na wizycie, aby zobaczyć pęcherzyk ciążowy, to ginka mi mówiła, że w tym tygodniu w którym ja byłam to jestem 3 kobietą, której się udało w pierwszym cyklu z Inofolic. Kurde nie wiem na ile to działanie leku pomogło, ale się udało.

Ewelnika- coś Ty, ja chodze spać o 22. przed 6. jestem już wyspana, ale potem w ciągu dnia muszę jeszcze spać 2-3 godziny, bo jestem taka zmęczona i senna, że szok.

reklama
Anula a jak to bralas? 2 na raz czy rano i wieczorem? Tylko ja nie zaczelam od poczatku cyklu bo za pozno kupilam.

Terax wogole zaluje ze nie mierze temp w tym cyklu bo moze cos wiecej bym wiedziala co sie we mnie dzieje...hmm moze jeszcze zaczne.

Wogóle to dziekuje Wam bardzo bardzo za odp. Jestescie niezastapione. Buziaki.

Do góry