reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis- Kochana ja piłam jedną saszetkę przed pracą rano a drugą pod wieczór. Zmierz sobie jutro temp. i zobaczysz czy jest ona jeszcze niska jak w pierwszej fazie czy już jest wyższa jak po owu. Ja w szczęśliwym cyklu pierwszy raz zmierzyłam temp. w 15 dc i była 37.00, więc wiedziałam, ze już po owu. Z reszta wkleje Wam mam szątkowy wykres, bo naprawdę odpuściłam ten cykl, hihi. A brałam te wszystkie leki jak ginka kazała, bo chciałam być dobrze "dowitaminowana" na wyjazd w góry, aby tam poszaleć z poczęciem, hihi.
Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

reklama
Anula u mnie jest dzis 10dc wiec napewno przed owu. Ale czy owu wogole bedzie...podejrzewam ze pęcherzyk znowu moze nie peknac :-(
Twoj szczesliwy cykl widze byl z Clo. Ja teraz nie bralam. Alez sie ciesze ze Tobie sie udalo :-)

Moj mąż wlasnie w klinice na badaniu. Strasznie się denerwuję. A dzwonilam do niego przedtem to on calkowity luz. No to niech działa ;-)

Aschlee, trzymam kciuki, aby to jednak była ciąża :)

Gochson, &&&&&& za betkę :* Mi ósemki wszystkie wyszły w pierwszej ciąży. Strasznie to przechodziłam.

Blair, kuruj się Kochana <przytul>:*

Dziewczyny, proszę o kciuki jutro o 11:30. Idę do dentysty, a bardzo się boje ;/ Mam do zrobienia 2 szóstki, ale najbardziej ta z prawej strony musi być zrobiona, bo przez nią nie mogę jeść i spać. Kolejny nie planowany wydatek, a trzeba to zrobić. Jutro od 120-300zł nie będzie już w kieszeni ;/

Hej dziewczynki.

Ja mam dzis wolne :) i jestem w toku domowych robotek ktore uwielniam, ale na ktore normalnie nie miewam czasu .

Gabis prosze powiedz mi czy czulas sie jakos inaczej wtedy kiedy ten pecherzyk nie pekł??
Ja tez biore Inofolic ale 2 na raz bo zawsze leki biore raz dziennie rano bo wieczorem czesto zapominalam.

Gabis &&&& za dobre wyniki meza
Malus a dla ciebie &&&& za stomatologa

Witaj Asieńko pracusiu :-D

Maluś- to w takim razie trzymamy kciuki, aby zęby bezboleśnie zostały zreperowane i pochłonęły jak najmniej z budżetu :tak:

Gabis- Mąż spokojny, to najważniejsze! Ja mysle, że będzie dobrze z tym badaniem i jego wynikiem. Gabis słuchaj inofolic wspomaga całą pracę jajników, więc zarówno dojrzewanie pęcherzyka jak i jego pęknięcie, także spokojnie Kochana. A idziesz na monitoring w tym cyklu?

ASIU no wlasnie nie czulam nic niepokojącego. Testy owu wychodziły pozytywnie, był ból owulacyjny. Moze nie skrecalo mnie z bólu ale czulam że coś sie dzieje.

ANULKA nie ide na monitoring bo ten cykl mial byc odpuszczony. Ale wodze zr jakos mi to nie wychodzi. Nie napalam sie ale jednak mysle o tym...

Noo moj juz po "robocie". Taki troche zniesmaczony w głosie, chyba myslal ze jednak to bedzie łatwiejsze.
Ale mowił jaki luksus był. Czerwona kanapa, gazetki, TV ;-)

Czesc dziewczyny!
Dzisiaj na spacerze z coreczka znalazlam pierwsza w swoim zyciu czterolistna koniczynke! Jest tak duza, ze starczy szczescia dla nas wszystkich, hihi! Przesylam szcześliwe fluidy, dla wszystkich strajacych sie i tych juz zafasolkowanych! :)))

10271556_737055659651320_686692991833477214_n.jpg

Jestem teraz pełna nadziei, okres nadal się spóżnia (choć fakt faktem, ostatnio miałam @ strasznie neregularnie), ale za to doszły mdłości. Jutro powtarzam test :))

Załączniki

• 10271556_737055659651320_686692991833477214_n.jpg
    10271556_737055659651320_686692991833477214_n.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 41
Asiu to zapraszam do mnie bo ja nie mam weny jakos a tez muszem ;-)

My wczoraj wybralismy 3 projekty domow i teraz mamy problem ktory wybrac.Zacieta walka trwa:-D

Malus kochana bardzo bym sie cieszyla gdyby Twoje slowa sie sprawdzily:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee to ciężka decyzja przed Wami. My jak wykanczalismy mieszkanie to ja nie moglam sie zdecydować na wiele rzeczy. A co dopiero projekt domu... Powodzenia.

Do góry