reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

O matko tylko nie dr. DERING

Anulka moj gin tez robi i ma ponoc jeden z lepszych sprzetow w pomorskim do obrazu plodu wiec jesli chcesz to zapraszam do mnie na caly dzien i osobiscie cie umowie :-)

Manowce a co ty bedziesz robic za badania za tyle kasy? Ja tez robilam wszystkie hormony ale jakos nie tak drogo u nas to wyszlo.

Susel na razie nie ma decyzji. Okaze sie pewnie na miejscu. Mowilam mojemu ze moze lepiej jak pojdzie do pokoiku sam i nie bedzie sie spinal tylko zrobi co trzeba i tyle ale jakos spojzal spod byka :-) czas pokaze. To juz we wtorek

Anula my wlasnie wrocilismy. Ten maly jest boski :-)

reklama
Hej dziewczyny, witam się wieczorową porą.
W weekend jakoś mniej czasu żeby posiedzieć na forum, ale podczytuje z telefonu. I tam właśnie nie widać suwaczków i też jak zobaczyłam Anulka twój to SZOK, że Ty już w trakcie 9 tyg. Ani się obejrzysz a będzie już 9 miesiąc i dzidzia z Wami :)

Manowce własnie co to za badania będziesz robić ze tyle kasy? Mi hormony które robiłam w sumie w ciągu całego miesiąca tyle nie wyszły.

Ja dużo czasu spędzam u taty, a jak wracam to jestem po prostu padnięta i zmęczona tymi szpitalnymi widokami.

Mój jutro idzie na badanie nasienie i jakoś ja się denerwuje. On widze lajtowo do tego podchodzi, ale to w sumie dobrze.

Miłego wieczorku.

No Asia zobaczymy jak będzie jutro, ale w sumie to powiem Wam , że jestem z niego dumna, że ma do coałej tej sytuacji takie mądre podejście.

Witam wieczorkiem ja dzisiaj cale popoludnie w lozku bo kiepsko sie czuje.

Manowce strasznie drogie te badania

Gabis,Asia trzymam kciuki zeby badania Waszych chlopakow byly ok :tak:

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Ostatnia edycja:
Gabis- baaardzo się cieszę, że twój Mężuś taki spokojny. Stres w niczym nie pomoże a wręcz może tylko zaszkodzić. Kochana, ale jesteś dzielna w całej tej sytuacji z Tatą! On na pewno jest bardzo dumny, że ma taka wspaniałą córkę! Gabis noooo, ja czekam na jakieś dobre wiadomości od Ciebie Kochana!

Asiu- hihi, taaak wszystkie maleńkie bobaski są słodziutkie. Kurde nie wiem Asiu czy moja ginka się na mnie nie obrazi jak wręcz wskazała iść do gamety do dra Chmielewskiego albo dra Długosza. Podpytam ją przy następnej wizycie jak widzi to badanie jakbym u kogoś innego zrobiła.

Aschlee- co tam się dzieje Kochana? jakies choróbsko łapie?? Kochana kiedy testujemy?? Już się nie mogę doczekać!

Manowce- kurcze gdzie Ty robisz te badania, że takie drogie? Rozumiem, że robisz podstawowe hormony tak? Czy jeszcze inne dodatkowe typu toxo, cytomegalia, różyczka??

Dziękuję Wam po raz kolejny Dziewczynki, że tak mnie budujecie dobrymi słowami. Kochane jesteście! :laugh2:

Gabis, Asia, &&&&&& za Waszych Panów :*

Bada, wszystkiego najlepszego dla synka :* Ale On duży :D Moja starsza córka 27.05 skończy 4 latka :) A w tym miesiącu jeszcze czeka nas 26.05 dzień matki i 16.05 5 rocznica odkąd jestem z mężem :)

Anulka, dziękuję :* Moje dziewczynki żeby nie zapeszać na razie dobrze. Czekamy na 30 maja, aby dowiedzieć się czy starsza pójdzie do przedszkola. Oby, bo będzie nam lżej. A poza tym po 3 i pół miesiącach idziemy we wtorek do teściowej do pracy, aby dziewczynki mogły zobaczyć się z babcią. Nie ważne jakie relację są między nami, ale chce by miały babcię. Na razie teście do nas są ok. Kochana, ale ten Twój suwaczek idzie szybko. Niedawno dowiedziałaś się o ciąży, a zaraz 9 tydzień :)

Gochson, jak tam?:*

Brrr, co u Ciebie Kochana? :*

Aschlee, dziękuję za słoneczko :D Trochę popadało u mnie i słoneczko od dłuższego czasu świeci. Jak idą staranka?

Bada, Tobie też dziękuję za słoneczko :*

Anulka, Malus staranka byly pelna para.Niby 17 powinnam dostac @ zobaczymy co bedzie....
Nie mam pojecia mam nadzieje ze nie lapie mnie choroba.Caly czas mi zimno jakbym mogla to spalabym caly dzien.Oby to nie jakies grypsko:zawstydzona/y:

Iwo super ze udalo sie z ta pogoda.Corcia wygladala cudnie

Ostatnia edycja:
reklama
Suselku glowa do gory.
Anulka alez ten czas leci
Malusiolka ciesze sie ze juz wrocilas do nas
Ja w srode jade na bete, poki co czekam i wizualizuje sobie ciaze
No i cos mnie dziaslo pobolewa wiec nie wiem czy osemka mi nie wychodzi

Do góry