reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No i po fryzjerze :) mam grzywke ;) zaraz je ufarbuje jeszcze i bedzie miodzio dla G ;)

Asmi ja mam taki jak na zdjęciu, biorę 3razy dziennie po 2 kapsulki. W poprzednim cyklu brałam tak trochę w kratkę, a teraz grzecznie tak jak trzeba i powiem Ci ze różnica niesamowita :) w opakowaniu jest 150 kapsulek, nie pamietam ile zapłaciłam ale chyba nie wiecej niż 20zl. Mam zepsuty komputer i nie mogę sprawdzić, ale kupowałam testy na Allegro sprzedawca nazywał sie chyba "przed ciążą" czy jakoś tak, oni mieli najkorzystniejsze pakiety :)

Anula no tak mi sie wydaje właśnie bo zauważyłam taka zależność, teraz mam z prawego prawdopodobnie i chyba sie juz szykuje :) a ja sie szykuje na G heheh
Mam Kochana taką grzywke jak Ty :)

Iwo tak mi sie wydaje właśnie ze lewy mam bardziej leniwy
Jak Córka?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
tutaga2e.jpg

Blair - ja też takiego brałam.

My jesteśmy w instytucie reumatologi. Kolejna diagnostyka i czekanie. Psyche mi siada za dużo tych kłopotów.....

Kobietki ktore czuja bol owulacyjny mam pytanie w temacie boli owulacyjnych jestem zielona dlatego zdaje sie na wasza wiedze...jak to jest boli jeden jajnik a w nowym miesiacu drugi czy jak? Pewnie to glupie pytanie ale wczesniej przechodzilam bezobjawowo wiec sie nie orientuje I troche to dla mnie nowosc :zawstydzony:

Malus Kochana artystka przezucila sie teraz na muzyke I siedzi caly dzien na gitarze :) ona woli rysowac z tatusiem a on dopiero troche wolnego od czwartku bedzie mial dlatego malunki poszly w kat :) moja mala cos ma katar :( ale licze ze szybko przejdzie a co u Twoich Kruszynek? Nie ozdabiaja Wam juz scian ;) Moja mi ostatnio sofe popisala flamastrem czarnym...jak zobaczylam mzslalam ze na zawal zejde...;)

Iwo trzymam kciuki zeby w koncu wyjasnilo sie co z Corcia I zeby szybko sie uporali z ta nawracajaca goraczka :tak:

Ostatnia edycja:
Aschlee u mnie wygląda to tak: w październiku 2013 miałam pierwszą taką akcje, pobiegłam do gina na usg i powiedział, że widzi za dużo płynu owulacyjnego. Dostałam na to nospe i diclofenac dodupkowo :-) u mnie tylko prawy jajnik boli co 2 cykl (średnio). Ból jest taki przeszywający, a żeby się przeciągnąć czy wyprostować to zapomnij. Dodatkowo non stop mokra bielizna, aż wkładki się nie da przykleić.

Anka no wlasnie ja tez mam strasznie mokro bez wkladki ani rusz no I boli dosc mocno... tez dostalam nospe...tylko u mnie bola oba jajniki wiec nie wiem o co biega...A przez Ile tak Cie boli ?

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Hej dziewczyny.

Ja dziś dopiero teraz zaglądnełam na forum, żeby was podczytać. Zwariowany dzień dziś strasznie i męczący. Mój tato wczoraj trafił do szpitala, no i niestety same zmartwienia.

Susel trzymam kciuki za Ciebie kochana. I za wyniki bety też. Daj znać jak będziesz już wiedzieć.

Mój wykres ładnie sie zapowiada, ale ja już sie nie nastawiam, bo kiedyś też był piękny a dzień przed @ trach i temp.spadła. Więc u mnie luz blus. Choć nie powiem korci mnie żeby zatestować, ale wiem że nawet jakby były II to wynik może być zafałszowany przez Ovitrelle, więc to mnie powstrzymuje. Termin @ na 3.05-nie czekam ;-)

Kciuki za wszystkie i miłego wieczorka.

Aschlee- Kochana powiedz mi a ty jak byłaś dzisiaj u ginki z tym bólem owulacyjnym, to ona zrobiła Ci USG? Wiesz jak wygląda sprawa owu? Gdzie jest pęcherzyk(i) i jakiej wielkości, czy może już pękły i jest widoczne ciałko żółte?

Blair- pokaż się koniecznie z tą grzywką! Ja uwielbiam moją grzywkę, nie wyobrażam sobie siebie bez niej po tylu latach jej posiadania, hihi.

Iwo- trzymam kciuki za jutrzejszą konsultacje i niech Ci córcia zdrowieje. Dbaj o siebie i o maluszka Kochana.

Gabis
- Kooochana jaki wykres! Wierze w Ciebie!

reklama
Aschlee - 1 dzień słabego bólu, drugi dzień meeega bólu (aż mdli, słabo mi się robiło, gorąco), 2 dzień słabego bólu...i przez 2 ostatni dni b. mokro jakbym się posiusiała - dosłownie.

Do góry