reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Agniecha- teraz trzymamy kciuki za Twoją wizytę! Ale jestem spokojna, na pewno Twój maluszek dobrze się miewa! :-D

Motylek- jak tam Kochana się czujesz?

Mychunia- kup koniecznie syrop na zaparcia, bezpieczny dla kobiet w ciąży i ja już go wypróbowałam na sobie- Lactulosum. Bierz łyżkę przed posiłkiem. Ginka mi go zaleciła i odkad go biore nie mam problemów z wypróżnianiem.

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję!

Witam się Dziewczyny :)

Anula - gratuluję, oby same takie dobre wieści tu się pojawiały :-)
Motylku - co u Ciebie? Jak się czujecie?

Dziewczyny, moje Kochane Specjalistki :-) to znów ja, Zielona Ania, która niewiele o swoim ciele wie :-D
Co może oznaczać biały śluz? (nie przezroczysty, o konsystencji białka kurzego) ale biały, bez zapachu....dodam, że jesteśmy po serduszkach wczorajszych, ale zabezpieczaliśmy się z racji, że 05.05 mam wizyte u gina, cyto itp. i chcę się upewnić czy wszystko gra i tańczy u mnie, skoro mój brzuszek ma być schronieniem dla Naszego Fasolka w przyszłości :-) ale los tak chciał...że....był wypadek przy pracy :) Coś mi się tu wydaje, że to nie wypadki a przekręty T. :-D Dodam, że jestem po owu kilka dni.

Ostatnia edycja:
Ewelinka- no rzadko się sprawdza, aby termin z USG pokrywał się z tym z OM. To jest tylko sprzęt i zapamiętane wielkości dla dlugosci zarodka. No u mnie jest 5,23 mm i wg ich aparatu gin mówiła, ze to 6t0d.

reklama
Do góry