reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Agniecha- teraz trzymamy kciuki za Twoją wizytę! Ale jestem spokojna, na pewno Twój maluszek dobrze się miewa! :-D

Motylek- jak tam Kochana się czujesz?

Mychunia- kup koniecznie syrop na zaparcia, bezpieczny dla kobiet w ciąży i ja już go wypróbowałam na sobie- Lactulosum. Bierz łyżkę przed posiłkiem. Ginka mi go zaleciła i odkad go biore nie mam problemów z wypróżnianiem.

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję!

Witam się Dziewczyny :)

Anula - gratuluję, oby same takie dobre wieści tu się pojawiały :-)
Motylku - co u Ciebie? Jak się czujecie?

Dziewczyny, moje Kochane Specjalistki :-) to znów ja, Zielona Ania, która niewiele o swoim ciele wie :-D
Co może oznaczać biały śluz? (nie przezroczysty, o konsystencji białka kurzego) ale biały, bez zapachu....dodam, że jesteśmy po serduszkach wczorajszych, ale zabezpieczaliśmy się z racji, że 05.05 mam wizyte u gina, cyto itp. i chcę się upewnić czy wszystko gra i tańczy u mnie, skoro mój brzuszek ma być schronieniem dla Naszego Fasolka w przyszłości :-) ale los tak chciał...że....był wypadek przy pracy :) Coś mi się tu wydaje, że to nie wypadki a przekręty T. :-D Dodam, że jestem po owu kilka dni.

Ostatnia edycja:
Ewelinka- no rzadko się sprawdza, aby termin z USG pokrywał się z tym z OM. To jest tylko sprzęt i zapamiętane wielkości dla dlugosci zarodka. No u mnie jest 5,23 mm i wg ich aparatu gin mówiła, ze to 6t0d.

reklama
Do góry