reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny mam pytanko.Moja lekarka aktualna pyta czy chce zrobic sobie monitoring...myslicie ze to dobry pomysl? Mam sie namyslec I do 17 dac jej znac :) powiedziala ze chce zrobic wszystko zebym sie czula pewnie I nie bala sie ciazy

reklama
DSCN6020.jpg Moje kochane dziecię :p opłacało się czekać.. po krwiaku ani śladu..

Załączniki

• DSCN6020.jpg
    DSCN6020.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 63
Cudny bobasek :*
Dziewczyny jak Wasze samopoczucie? Bo mi się normalnie oczy zamykają .. najchętniej to bym położyła się spać ale nie mogę bo Oliwcia pojechała na urodziny do koleżanki do multikina na seansik a synio razem ze mną w domu :) Chciałam go na spacer zabrać ale tak mnie to spanie dorwało że kawę musiałam sobie zrobić.. Mam nadzieję że ciśnienie wzrośnie :)
Mychunia spory już jest Twój brzuszek ;)

Ostatnia edycja:
Super wieści Motylku :-)

Aschlee ja myślę,że monitoring jest bardziej wskazany przy długich,bezowocnych staraniach,a u Ciebie nie ma chyba mega presji -że teraz i już,ale zrób jak Ci rozum i serce dyktują,na pewno podejmiesz właściwą decyzje :tak: i tylko pozazdrościć ginki

Karolina a co Ty się swoimi dzieciaczkami nie chwalisz ?

Bada m ja już się nie raz swoimi dzieciaczkami chwaliłam a nawet zdjęcia słałam :)
Ale może Cię wtedy jeszcze z nami nie było , ale proszę to są moje słoneczka dwa

Załączniki

• 10178024_593877327386525_3070931950573048917_n.jpg
    10178024_593877327386525_3070931950573048917_n.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 43
Bada m dziękuję Ci za ciepłe słowa :)
no dokładnie, tak mówią ale ja pochodzę z wielodzietnej rodziny bo jest nas 5 sióstr i 1 najmłodszy brat także wiesz mi też się taka familia marzy ;) no może nie taka ale jeszcze jednego dzidziulka bym chciała mieć :)
Bada m masz FB?
Dziewczyny czemu grupa została zlikwidowana?

Dziewczyny pisały o grupie z fb,że "umarła śmiercią naturalną" czyli nikt już tam nie pisał :-p a ja fb nie mam jedyne co miałam razem z m to naszą klasę,ale sto lat już nie zaglądałam,ogólnie jestem przeciw wszelkim fb,twitterom,a BB jest jedyną stroną na której jestem zalogowana,taka dziwaczka jestem :-D

reklama
Hej.
Mnie też się dziś oczy zamykają, pogoda jest do pupy... Leje cały czas.

Aschlee a monitoring prywatnie? Jeśli nie to bym poszła. Jeśli tak to pomyśl czy jest ci to niezbędne. Myślę że do tengo pierwszego cyklu starań po # możesz podejść na luzie.

Motylkowa cieszę się że już po krwiaku i maleństwo się rozwija. Uważaj na siebie :)

Mychunia kiedyś pytałaś skąd pochodzą moi teściowie i skąd ta tradycja święconki - pochodzą z południa Polski ale większość rodziny przeniosła się na Śląsk i stamtąd przywieźli tę tradycję w moje strony :tak:

Do góry