reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzięki :) kompa mam zepsutego wiec tel pozostaje ;) wykres faktycznie ciężki do analizy ze względu na braki temp. Jednak Ewelinka może mieć racje ze owu mogła wystąpić w 18-20dc

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Dziękuję Wam dziewczyny, jesteście nie zastąpione :)
Będę mierzyć bo do najbliższej @ zostało tylko 5 dni także zobaczymy :) :)
Ale ucieszyłabym się na tą pózniejszą owulację :D

Hej wam wszystkim.Dawno mnie nie było wiem ...wiem....mam nadzieje źe mi wybaczycie i przyjmiecie spowrotem do grona staraczek. Podczytuje was od czasu do czasu bo zbytnio niemam kiedy tu zaglądać do was ehhh.

Lalka oczywiście że przyjmiemy. Witaj z powrotem.

Karolinka mierz systematycznie to będziesz widzieć czy możesz sobie robić nadzieję. Trzymam kciuki za pozytywne wiadomości :)

Blair ja niestety nie pomogę, bo u mnie też zawsze piersi przed @ bolą, ale przechodzi z przyjściem @, a temp spada. Może bardziej uczone dziewczyny będą mieć jakiś pomysł co to może być.

Anula fajnie że jeszcze tu zaglądasz czasem. Dużo bym dała, żeby sie troche źle poczuć w związku z objawami ciąży. Trzymam kciuki za wizyte. Napewno jest ok więc nie martw się na zapas &&&

Ja juz po wizycie u zembologa nie bylo zle :) chlopak chyba nie chce mnie straszyc bo wie ze panicznie boje sie dentystow ;) balam sie bo jakos mialam przekonanie ze mlody lekarz dopiero sie uczy...jeszcze po przejsciach z pania gin...ale okazal sie spoko.Chyba wie co robi

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Witam się popołudniowo :-)

Ewelinka - gratuluję, piękny Dzidziolek :-)
Lalka - witaj serdecznie ;-)

Mimozama - jak wizyta w Poznaniu ?

Całusy :-)

reklama
Do góry