reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam się porannie Dziewczyny :-)
Właśnie jestem przy śniadanku i kawce, a później myyyk do pracy na 12.00.
Coś mnie porządnie jajnik prawy pobolewa, ale w sumie by się zgadzało - połowa cyklu :tak:
Dlatego proszę o kciuki Dziewczyny za dzisiejsze serduszkowania! :-)

Wszystkim Dziewczynom dziękuję za odpowiedź! :*

MonaG - spóźnione, ale szczere życzenia! Najpiękniejszy prezent dostałaś od Dzidzi :-)
Malusiolka - dziękuje za dopisanie do listy Kochana ;-)
Iwo:) - &&&& za badania!:tak:

Ewelinko - jak wrócę z pracy, czekam na dobre relacje z Twojej wizyty ! &&

Mimozama - jak wizyta w Poznaniu ? Daj znać jak wrócisz Kochana!:-)

Dzień dobry

Ewelinka chyba jeszcze nie wróciła.

Ja wparowałam do gina jeszcze przed 8:00 Był zaskoczony widokiem ale przyjął, wysłuchał, poradził, dał skierowanie na badania. Już wiem że też przyjmuje w Zielonej G. i że łatwo się tam dostać nawet na nfz.

A więc, powiedziałam wszystko co i jak po kolei. Powiedział, że skoro był taki ból, śluz i troszkę krwi to najprawdopodobniej była ta owulacja jeden, dwa pęcherzyki, zależy ile tam urosło. Biorąc pod uwagę to kiedy zaczęłam brać clo i w których dniach jakie były pęcherzyki i ile przypuszczać można było że był u mnie nie równy wzrost kilku pęcherzyków na raz, jednemu zachciało się rosnąć podobnie do pozostałych dwóch ale może za szybko lub za wolno i z niego stworzył się przetrwały pęcherzyk. Inny lub inne pęcherzyki były odrobinę mniejsze lub większe i to one pękły. Bez pęknięcia pęcherzyków nie było by tego bólu w 16dc i krwi, ponieważ ból owulacyjny to nic innego jak pęknięcie pęcherzyka grafa i wylanie się tego płynu z uszkodzonymi naczynkami krwionośnymi do jamy otrzewnej. Więc skoro bolało to musiała być owulacja.
Co do luteiny. Luteina wpływa na wyściółkę macicy. Gdy zacznie się ją za szybko brać endometrium zrobi się takie że ewentualny zarodek nie będzie miał się możliwości zagnieździć. Dlatego najlepiej luteinę zacząć brać około 5 dni po owulacji by wyściółka nie była "za twarda".

Witam Kobietki

Ewelinka kciukaski trzymam I czekam na relacje

Iwo kciuki za wizyte &&&&&

Letta super noespodziankowy woeczor i poranek ;)

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

hej dziewczyny :tak:

ja dopiero teraz, bo rano byłam na badaniach. Okazało się, że glukozę będą mi badać z krwi, a nie krzywą cukrową :tak: więc po 8 byłam w domu, zjadłam pół bułki i poszłam spać :-D przed chwilą wstałam, dokończyłam śniadanie i jak się rozbudzę to się wezmę za jakąś robotę :-) dziś obudziłam się z bólem gardła :-(

Mona
no moje gratulacje :tak: i wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin :tak:

iwo && za genetyczne ;*

Ewelinka i jak tam po wizycie?

Witam witam:)
u mnie wizyta jutro koło 12 , a tak to nic ciekawego ,leżec nie ma kiedy bo załatwiamy kredyt na mieszkanie, staram sie odpoczywać jak najwiecej no ale nikt za nas nie załatwi.

Ewelina czekam na wiesci

reklama
Jolasia no to dobre wieści. Fajnie ze gin cie tak miło przyjął. Niestety u mnie bylo tak ze tez bolaly jajniki ale jednak nie pękało.

Motylku oszczędzaj sie jak najbardziej. Niech maz przejmie wiekszosc obowiazkow.

Do góry