reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

ulenka z Szwagrem- studiuje w Poznaniu i u niego zatrzymuje się. Ale bez Małżonka, niestety ciężko z wolnym.
Co do maja @ około 26.04 jeśli krótki protokół to od 3.d.c. pewnie będę już w Poznaniu do Punkcji , bez sensu jechać na jeden dzień do domu i z powrotem na USG na Polną.Oczywiście wszystko wyjdzie w praniu, dowiem się więcej na jutrzejszej wizycie.
Jołasiu:-) to pochwal się co za film oglądałaś?

reklama
Mimozama' - pisalam wczesniej, ''stażyści''

Tablet musi sie naladowac. Wylanczam, odpinam sie od sieci i znikam.
Do poczytania póznym wieczorem.

Starające się: 14 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988,ulenka7883

Styczeń 2015

Czekamy na potwierdzenie:
Blair87 - @ 20.04

Kwiecień:
watpliwosci - @25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04

Maj:

karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
jołasia - @2.05
kasikz - @5.05
susel - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
mligocka - @10.05
julia0903 - @13.05
Nuuuśka - @17.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85,KasiaP
[/QUOTE]

susel tylko mnie to martwi,bo w lutym zdarzyło mi się przy normalnych cyklach 30-35 dniowych dostać okresu dopiero w 48 dc.. I co znów to samo by było??! Trochę za często by były te cykle bezowulacyjne

jołasia chemii nie miałam no chemia na tego raka nie działa, miałam podany jod promieniotworczy w grudniu 2012 i radioterapia w styczen/lutym 2013

Kupiłam test i chyba ma niego nasiusiam bo niewiem co jest grane

reklama
Hej :)
Mimozama - jestem jutro od 10 do 18 w pracy...ale coś czytałam o majówce - jestem za :-) Nigdzie nie wyjeżdżam,a tylko odpoczywam :-) Kawka jak najbardziej wskazana :tak:

Asia - && za II kreseczki! :tak:

Do góry