reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

cześć staraczki , witam wtorkowo ... ja dziś z totalnym przeziębieniem . U mnie święta minęły bardzo sympatycznie . Pierwszy dzień domowo a w drugi całą rodziną na działkę .... Mój starszy syn dostał pistolet na wodę i delikatnie zaczął wszystkich podpsikiwać na to mój ojciec a jego dziadek poszedł na całość i wiadrem wszystkich . dobrze że ciuchy na zmianę były .. Babcia co chwila wysyłała mnie na spacer z moim T bo bociany nad nami latały .... śmiała się że to nieuniknione bo One nas zdecydowanie prześladują .... czas pokaże. Mojemu T zrobiłam małą sesję zdjęciową , początkowo stawiał opory ale jak mu pokazałam fotki to już tak bardzo się nie buntował . T ziółka nadal pije , ale nastawiamy się na ostre staranie po wakacjach. Ja w tym tygodniu robię usg i podstawową morfologię żeby sprawdzić jak działam od środka tak na wszelki wypadek ... Serduszkujemy dwa razy czasami nawet trzy dziennie ... nie patrzę jaka to faza cyklu tylko działam cieszę się tym . Nie chcę zwariować od myślenia że serduszkowanie jest tylko w gonitwie po dziecko . żeby nie stało się to mechaniczne . U was widzę że sporo się dzieję trzymam kciuki za wszystkie . Uda się nam .

Witam nowe staraczki ...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w sloneczny wtorek.Ja od 4 na nogach wiec zdarzylam sie rozbudzic.
Karolina dziekuje ze pytasz u mnie w porzadku @ sie konczy Maz juz marudzi ze sie nie moze doczekac.Strasznie mi przykro ze ze znow dotknela Cie strata kogos waznego.Sama jestem w zalobie ale nie chce o tym pisac bo to dla mnie za trudne ale wiem co czujesz...Bo czasem chodze jakby mi ktos mlotkiem w glowe przylozyl.Jedyne co nam zostalo to jakos to przelknac I funkcjonowac dalej

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Witam sie poswiatecznie :-)
Wczoraj poszlam spac kolo 22 i juz spac nie mogę :-(

Karolinka jak swedzi lub piecze to moze masz jakas infekcje? współczuję zalżałoby. ..
[*].
Dziękuję że o mnie pytasz. Ja czuje sie ok. Jeszcze mnie troche meczy ta wczorajsza sytuacja ale mam ogromna nadzieje ze w czwartek czyli juz za 2 dni lekarz rozwieje moje wątpliwości i bede mogła cieszyć się z rosnacego Malucha
Boje się tej wizyty okropnie...

Blair Kochana przykro mi ale kolejny marynarski cykl należy do Ciebie ;-) pomyśl ze co Wy byście robili nad morzem jajby już się udało :p

Ostatnia edycja:
Aschlee przykro mi :(
Trzymam za Ciebie kciuki w nowym cyklu &&
Ewelinka mi dokucza bezsenność od paru dni, wczoraj położyłam się ok 23 i już od 5 rano jestem na nogach..
O 11 zadzwonię do lekarza bo też sobie pomyślałam że to jakaś infekcja.. Ale coś mnie znów łapie na nowo chorubsko bo gardło mnie boli , do tego wczoraj ząb mnie bolał.. Wszystko na raz..
Ewelka mam nadzieję że z Twoją dzidzią będzie wszystko Ok :*

hej dziewczyny :-D

jak tam? dziś się buzia sama uśmiechnęła jak wstałam patrzę na termometr, a tam 20 stopni w cieniu :tak:

Maluś
;*

Mimozama oby wszystko było tak jak trzeba :tak:

Asiaa a może się jeszcze uda?

niuni dziwna sprawa, ja bym się zapytała lekarza...

gosiaczek ja też mam ciemne włoski na piersi :tak:co do siłowni to musiałabyś spytać ginekologa

karolina u mnie w porządku, wzdęcia dalej męczą, ale tak ogólnie to jest ok :-) we wtorek za tydzień wizyta :-D
[*] dla tej osoby co zmarła....

ulenka
na pewno jest wszystko ok :tak:jeśli nie robiłaś drugiej bety to może warto zrobić żeby lekarz miał porównanie...

Aschlee
przykro mi
[*]

dzień dobry:)

Goska- super brzusio:) mój trochę mniejszy:) ale nie wiele:)

jak wasza waga kochane po świętach?bo u mnie pól kg na plusie:) czyli 2,5 kg od początku ciąży:) :-)a jadłam non stop- ciągle głodna byłam:p

Ewelinko- z dzidzią będzie wszystko dobrze:) spokojnie:)

ja czuje już lekkie smyranie u dołu brzuszka- pewnie to córeczka daje znać :)

Karolina to kuruj się i do lekarza ;-)

Mona zazdroszcze smyrniec od corci :-) ja sie nie waze... duzo w swieta nie moglam zjesc bo zaraz wzdęcia... i potem masakra w toalecie bo problem z zalatwianiem. Nakupilam jogurtow Activia i będziemy próbować czy pomogą :-p

Ewelinko- znam ten ból :/ ja codziennie zajadam jabłka i śliwki i jakoś pomaga- na początku ciąży tylko zjadłam coś z groszkiem albo kukurydzą a brzuch mi wysadzało i juz był problem:/ no i dużo wody :/ niegazowanej! :-)niestety zaparcia to jedna z dolegliwości która męczy do końca:/ jeszcze jak dochodzą witaminki z duża ilością żelaza:/ wtedy jest masakra:/

A jak Ty sie Mona w ogóle czujesz?

ja chcialabym przeskoczyć juz na drugi trymestr moze bylabym spokojniejsza i mogła się cieszyć a nie ciągle martwić.
Aaaa o ciazy wiedza juz moi Rodzice :-) baaardzo się ucieszyli. Adama rodzicom nie mówiliśmy. Im powiemy chyba po 1 trymestrze.

reklama
Dziękuję Ewelinko. Czuje się dobrze, brzuch rośnie szybko ;-) mała potrzebuje dużo miejsca;-) za 2 tyg mamy komunię męża syna więc znowu jedzenie i impreza;-)

Do góry