reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jolasia owczarka jeszcze nie mamy bylam na dworze z moim pieskiem ktorego juz mam 3 lata
Ja tez nigdy nie puszczam psa luzem bo roznie moze byc a to samochod a to sie czegos wystraszy itp no ale sa i tacy co maja to gdzies I dobermany puszczaja luzem tak jak ten pacan.

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee25 - teraz suwak zauważyłam, to zaczynamy odliczanie do jajeczka ;-)

jołasia - waga jak na razie bez zmian tyle co w dniu II, a brzuch to przegrupowania zrobił bo wyskakuje tak po jedzeniu

iwo - no musze szefa dorwać w tym tyg. bo jak tak dalej pójdzie to mu z porodówki zadzwonię hihi,
a jak nie powiem w tym tygodniu to dopiero po 6 maja będzie okazja bo wyjeżdża

Asiaa, - ale o który sowaczek ci chodzi, ogolnie klikasz nawet u ktorej z dziewczyn na suwaczek, wtenczas powinna otworzyc ci sie strona z ktorej on pochodzi, wtedy wprowadzasz porzadane dane, generujesz suwaczek i wybierasz adres url na dana strone po przycisnieciu prawym przyciskiem myszki na nim lub na link ktory jest pod sowaczkiem podany.
Odnosnie spozniajacej sie @ po tescie, jezeli masz na to fundusze a z lekarzem bedzie problem, zrob na wlasna reke badania wpier beta hcg, test nie zawsze wychodzi, jezeli bedzie negatywna to zrob tsh, prolaktyne

Iwo' - diagnoza córy bardzo wazna wiec moge ci zyczyc tylko wiecej sizle
Ja przez ta chorobe przestalam nagle rosnac, tzn, Przez kolejne kilka lat dociagnelam 170 cm ale pozostaly mi brzydkie stawy kolanowe po tej chorobie igolnie slabe stawy w nadgarstku, lokciu jednym, oczy wrazliwe na ostre swiatlo i ogolnie troszke uszkodzony wzrok. Naszczescie bez prawidlowego leczenia i tk nie jest tak bardzo zle.
Przy dzisiejszej sluzbie zdrowia naprawde trzeba miec stalowe nerwy.
A komunia ktorego?

Aschle, - a jaki to piesek?
Nigdy nie wiadomo jak zwierz lagodny dla czlowieka zareaguje na innego psa

Ostatnia edycja:
Już poradzilam sobie z suwakiem,
Wiesz..ja po swojej chorobie wręcz
Nie mogę patrzeć na lekarzy,i boję
Się każdego badania ;( taki lęk mi
Pozostał... Boję się ze znów coś
Się może do mnie doczepic ;(
A nie dałabym rady już chyba...

Jolasia to mieszaniec ale wszyscy mysla ze rasowy bo podobny do spotkalam sie z.dwiema opiniami jedna York a druga shih tzu ;)
Ja to mam fiola na punkcie bernenskiego pasterskiego ale Maz tylko owczarek I owczarek :)

Ostatnia edycja:
Aschle, - no coż, mieszaniec czy nie ajważniejsze ze kochany.

Asiaa' - js nie jedną chorobe przeszlam i da sie z tym zyc. Uwierz. Wiem co mowie mam kilka na swoim koncie i jakos pomimo dlugiego oczekiwania ha dzidziusia obralam sobie ten cel a wizyty u neurologa czy ortopedy wiazzne z chorobami. Sa tylko wyskokiem miedzy zajeciami dnia codxiennego.

Trraz znikam ogladamy film stażysci.

czesc dziewczyny:-)
nie wpadalam w sob i nd bo czasu brak,dzis bylam w pracy i jestem mega zmeczona. ostatnio caly czas moglabym spac a o lezeniu juz nie wspomne. jestem zdechneta jednym slowem mowiac:tak:
od wcz zaczelam sobie wkrecac jakies glupoty do glowy. najpierw ze za bardzo bola jajniki,pozniej ze wcale nie bola,potem ze piersi mnie bola ech. nie wiem czy robic bete czy nie po tych 2 pozytywnych testach? wizyte mam na 5 maja dopiero (wczesniej i tak nie ma sensu),acha @ nie dostalam :-D a tak sie balam. a beta moze mi jakos pokazac czy ciaza sie rozwija prawidlowo,czy zdrowa czy tez pozamaciczna? im wiecej czytam tym wiecej mam znakow zapytania.

dla wszystkich &&&&&&&&&&&&&&&&&& i za wszystki trzymam kciuki

Witam nowe staraczki:tak:

reklama
hej dziewczynki :tak:

wróciłam :tak:

wczoraj od popołudnia bardzo mnie głowa bolała, w nocy mi było aż niedobrze z bólu a wracając w połowie drogi do domu (musieliśmy jeszcze siostrze rzeczy podrzucić od rodziców i kuzynki) na stacji paliw puściłam pawia :szok:

w te święta o dziwo za bardzo nie poobżerałam się może dlatego, że jak zjadłam czegoś odrobinę więcej od razu mi było niedobrze :baffled:

gosiaczek, Asiaa witajcie :tak:

Motylku
jak tam?

Do góry