reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam kobietki w lany poniedzialek :)

Goska brzusio cudny

Ja jestem bardzo ciekawa czy teraz bede czula owu bo wczesniej mi sie to nie zdarzalo a po zabiegu bolaly mnie jajniki...zobaczymy

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

reklama
Motylku, - to leż spokojnie.

Gabis, - u mnie w tym cyklu temperatura podobna. Też była cały czas na podobnym poziomie od 36,5 do 36,6 w ostatnich dniach. Wczoraj mały spadek do 36,5 a dziś jak strzała na 36,8. Tylko śluz taki skąpszy. Nawet wiesioł za wiele nie zdziałał. Tak wilgotno ale raczej wodnisto niż rozciągliwie.
Z tą temperaturą to pewno organim tak dziwnie zareagował na clo że nie było dużo spadku na owu. Ja zawsze miała pikowanie w dół a pózniej do góry a teraz stały przedział i nagle w górę.

Ta gabis i suselku, oby się udało. Ten sam czas weekend majowy. Mamy jajca około wielkanocne, no ja całkowicie wielkanocne. Tyle że u mnie dopiero 15 dc. Więc ładny wynik.

Jołasia u mnie ze śluzem to ogólnie kiepsko. A dzis to u mnie bardziej kremowy niż rozciągliwy no ale zobaczymy.
Udostępniłam swój wykres na dole to możecie zrucić okiem jak to u mnie wygląda ;-)

Ostatnia edycja:
Gabis, Jolasia obysmy w weekend majowy mogły porównywać nasze II ;)

Jolasia moja owu tez 15dc, mimo ze ovufriend myśli inaczej ;)

A co do sluZu to ja bym się mogła podzielić bo nieprzerwanie jest rozciągliwy, nawet wczoraj było trochę mimo ze templa już skoczyła :/

Dziewczyny brzuchatki proszę o pomoc.
Dzis przy robieniu siku przy podcieraniu zauwazylam trochę sluzu podbarwionego na różowo. .. teraz juz go nie ma bynajmniej nie bylo jak przed chwila sprawdzałam. Wzięłam no spe no i oczywiście jak zawsze rano duphaston. Martwic się?
Oczywiscie poki nie zobaczylam sluzu brzuch nie bolal. Teraz chyba z nerwow bardziej pobolewa...

Narazie Ewelinko się uspokoj i nie denerwuj o ile to możliwe poloż się i odpoczywaj może pękło jakieś naczynko bo szyjka jest wrażliwa;-) jak coś będzie się dalej działo oby nie to na IP

Gabis, - pewno u nas tak clo zadziałało. My jeszcze powtarzamy. Może dzisiaj wieczorem. Zobacze jak M da radę.

Ewelinko' - uspokuj sie, no spa, leżenie. Po prostu odpoczywaj.

Chyba u mnie zaczyna sie sluz. No i bardzo migrena daje się we znaki.
Mielismy jechać do familiiii ale ta głowa daje popalic.

Ostatnia edycja:
Witam się świątecznie ! :-)

Gosiaczek - witaj ;-) && za udane serduszkowanie
Gosia - śliczny brzuszek, ja mam taki ale nie ciążowy :-D

Ja dzisiaj z rana zraszaczem do kwiatów zaatakowałam T., bo mi nie chciał wstać. Oczywiście się naburmuszył :angry: oj..oj...to tylko woda, z cukru nie jest - nie roztopi się :-D My po śniadanku i teraz czas na cmentarz, trochę ruchu nie zaszkodzi :-) Chyba się wstrzymamy z serduszkowaniem, bo mnie jakaś infekcja dopadła (pieczenie)...a akurat mamy wolne, a niech to... :baffled:

Całuję Was Dziewczynki!
;-)

hej staraczki ! Witam Was przy poniedziałku wielkanocnym :) Dziękuję po pierwsze za miłe powitanie i od razu cenne rady !
Zapomniałam dodać mam 25 lat, mój mąż też. Testy owulacyjne mam ale robiłam je od czasu do czasu.. więc zacznę robić codziennie 20 dni przed spodziewaną miesiączką.. póki co wychodzi negatywny wynik.. ale i tak próbujemy. Wydaję mi się, że z racji tego, że jestem młoda to lekarz nie zalecił mi żadnych badań, ale koleżanka poleciła mi zrobienie ich wszystkich i nie czekanie tego roku aż lekarz zleci bo przyczyna może być banalna.. Więc tak jak piszecie zrobię na własną rękę hormony, testy owulacyjne pójdą w ruch, z mierzeniem temperatury trochę jest ciężko, wprawdzie kupiłam specjalny termometr ale wiem, że trzeba mierzyć temperaturę o stałej porze a ja pracuję na popołudnie i pobudki mam różne czasami po 8 jeśli mam szkoła, a jak nie to śpię do 10;p Dziewczyny a mam pytanko dosyć osobiste: czy któraś z Was ma ciemne włoski z piersiach?
Dzięki jeszcze raz za miłe powitanko:) Jak tam u Was, mokry śmigus :D bo u mnie tak, domownicy podczas spania mnie zaatakowali, cała piżama i pościel mokra, ale i tak było śmiechu co nie miara bo była słodka zemsta:p heh uciekam do pracy i życzę miłego dnia ! :*

reklama
Gosiaczek a w gdzie mieszkasz jak moge zapytac?mam nadzieje ze szybko uda Ci sie zafasolkowac.

U mnie nie bylo moczenia...kiedys lubilam ta tradycje ale odkad wyjechalismy jakos tak zsnikla.
A jak chodzi o te czarne wloski to podobno jak sa pojedyncze i nie ma ich duzo to nie ma sie czym martwic :)

Ostatnia edycja:
Do góry