reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gosia, swietnie. Mimo takiego zdjęcia miło patrzeć na dzidziusia :-)

Dopiero kilka dni w domu a mnie już się nudzi. I tak myślę ile to jeszcze czasu. Co ja bede robiła.

Ostatnia edycja:
Malus dziś jak mylam zeby i zobaczyłam krew to pomyślałam ze może dziewczyny maja racje i zatestowalam, wyszła jedna krecha jak test trochę wysechł po jakiś 15min zobaczyłam cień cienia, ale to olalam bo pamietam sytuacje z przed miesiąca to raz a dwa ze jakby miał wyjść to by juz wyszedł.
Zastanawiają mnie tylko mdłości od przedwczoraj i z dnia na dzień sa mocniejsze, a to był pierwszy bardzo wczesny objaw w obu ciążach, do tego nie boli mnie ani brzuch ani jajniki nic, dosłownie nic czyli inaczej niż przed @ no i śluz mam trochę inny lepki a zwykle mam kremowy, tylko cycuchy trochę bolą i sa powiększone czyli tak jak przed @. Ale z ręka na sercu mogę stwierdzić ze nie czuje żebym była w ciąży, wiec grzecznie czekam na @

Iwo jak Córa?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair wiesz nie chce Cię nastawiać, ale jak byłam z synem w ciąży i robiłam test ( nie pamiętam jednak który to był dzień cyklu) to też wyszedł negatywny, a jak wróciłam z pracy to zobaczyłam, że po dłuższym czasie pojawiła się II kreseczka. Po kilku dniach powtórzyłam test i już się pojawiła szybciej. Może jednak jest coś na rzeczy. I widzę, że jesteśmy w tym samym wieku. Ja w sierpniu kończę 27 lat.

Ewelinka - widzisz nie potrzebnie się martwiłaś. Ja też jak byłam z synkiem w ciąży ( 5 tydz i 5 dzień) i też był widoczny sam pęcherzyk.

Ja mój cykl spisuje na straty. Ciągle mi nie daje spokoju, że w piątek rano pęcherzyk miał tylko 1,22 cm, a w poniedziałek koło 18 już po owulacji. Zresztą dziwię się, że ta owulacja była bo śluz wydawał mi się bardziej klejący niż rozciągliwy. No nic poczekam 11 dni i zobaczymy, czy @ mnie nawiedzi.

dziewczyny ja sie klade spac,nie mam sily...chyba emocje zadzialaly. jutro po pracy bede znow z Wami i mam nadzieje,ze wszystko nadrobie. buziaki a wszystkich staraczkom spelnienia marzen:-)

Jolasia to niech przytulanki przyniosą fasolkę &&&& ;)

Gosia piękne i duże to Twoje Maleństwo ;)

Asmi tak czasem nie wychodzą, ale ja i tak czekam na @ niektórym dziewczynom wychodzą dopiero w 5-6tyg

A ja zmieniam lekarza i forum na psychiatryk, bety nie ma bo test negatywny a ja powstrzymuje sie zeby nie rzygac dalej niż widzę, przepraszam za dosłowności ale padam jestem od 8 w pracy i jeszcze posiedze, w domu bede grubo po 23 :/ i jeszcze mnie meczy wrr, staram sie to tłumaczyć zmęczeniem i wczorajszym kurczakiem...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Gosiu piekny dzidzius;)

Anula1988 kochana musze byc silna...codziennie mysle o moim synku, im dluzej jestem od straty synka to mniej obaw ma. Wierze ze juz limit nie szczesc wyczerpalam...
Zycze tobie spokojnej ciazy;)

Blair a a moze zatestujesz jutro? Mega trzymam kciuki;) jesli dzis sie niby cos pojawilo po jakims czasie to moze jutro lub pojutrze bedzie wyrazniejsze.

Malus jak tam u meza?

Do góry