reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
ewelinka_shn gratuluje, a tak sie zamartwialas a wszystko jest dobrze
Anula sliczne zdjecie...
Motylkowa ciesze sie ze u was wszystko dobrze, lez i odpoczywaj....
goska03 sliczna fotka...

Anula sliczne zdjecie...

Motylkowa ciesze sie ze u was wszystko dobrze, lez i odpoczywaj....

goska03 sliczna fotka...

iwo:)
Fanka BB :)
dziewczyny a jak liczycie te tyg ciazy od om czy jak?

od ostatniej @
Gosia - trochę mnie zmartwiłaś bo emek obiecał młodej usg a ja myślałam że się przez brzuch uda

fajny dzidziusiek

Ostatnia edycja:
Malus dziś jak mylam zeby i zobaczyłam krew to pomyślałam ze może dziewczyny maja racje i zatestowalam, wyszła jedna krecha jak test trochę wysechł po jakiś 15min zobaczyłam cień cienia, ale to olalam bo pamietam sytuacje z przed miesiąca to raz a dwa ze jakby miał wyjść to by juz wyszedł.
Zastanawiają mnie tylko mdłości od przedwczoraj i z dnia na dzień sa mocniejsze, a to był pierwszy bardzo wczesny objaw w obu ciążach, do tego nie boli mnie ani brzuch ani jajniki nic, dosłownie nic czyli inaczej niż przed @ no i śluz mam trochę inny lepki a zwykle mam kremowy, tylko cycuchy trochę bolą i sa powiększone czyli tak jak przed @. Ale z ręka na sercu mogę stwierdzić ze nie czuje żebym była w ciąży, wiec grzecznie czekam na @
Iwo jak Córa?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Blair wiesz nie chce Cię nastawiać, ale jak byłam z synem w ciąży i robiłam test ( nie pamiętam jednak który to był dzień cyklu) to też wyszedł negatywny, a jak wróciłam z pracy to zobaczyłam, że po dłuższym czasie pojawiła się II kreseczka. Po kilku dniach powtórzyłam test i już się pojawiła szybciej. Może jednak jest coś na rzeczy. I widzę, że jesteśmy w tym samym wieku. Ja w sierpniu kończę 27 lat.
Ewelinka - widzisz nie potrzebnie się martwiłaś. Ja też jak byłam z synkiem w ciąży ( 5 tydz i 5 dzień) i też był widoczny sam pęcherzyk.
Ja mój cykl spisuje na straty. Ciągle mi nie daje spokoju, że w piątek rano pęcherzyk miał tylko 1,22 cm, a w poniedziałek koło 18 już po owulacji. Zresztą dziwię się, że ta owulacja była bo śluz wydawał mi się bardziej klejący niż rozciągliwy. No nic poczekam 11 dni i zobaczymy, czy @ mnie nawiedzi.
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
dziewczyny ja sie klade spac,nie mam sily...chyba emocje zadzialaly. jutro po pracy bede znow z Wami i mam nadzieje,ze wszystko nadrobie. buziaki a wszystkich staraczkom spelnienia marzen:-)
Jolasia to niech przytulanki przyniosą fasolkę &&&& 
Gosia piękne i duże to Twoje Maleństwo
Asmi tak czasem nie wychodzą, ale ja i tak czekam na @ niektórym dziewczynom wychodzą dopiero w 5-6tyg
A ja zmieniam lekarza i forum na psychiatryk, bety nie ma bo test negatywny a ja powstrzymuje sie zeby nie rzygac dalej niż widzę, przepraszam za dosłowności ale padam jestem od 8 w pracy i jeszcze posiedze, w domu bede grubo po 23 :/ i jeszcze mnie meczy wrr, staram sie to tłumaczyć zmęczeniem i wczorajszym kurczakiem...
Gosia piękne i duże to Twoje Maleństwo
Asmi tak czasem nie wychodzą, ale ja i tak czekam na @ niektórym dziewczynom wychodzą dopiero w 5-6tyg
A ja zmieniam lekarza i forum na psychiatryk, bety nie ma bo test negatywny a ja powstrzymuje sie zeby nie rzygac dalej niż widzę, przepraszam za dosłowności ale padam jestem od 8 w pracy i jeszcze posiedze, w domu bede grubo po 23 :/ i jeszcze mnie meczy wrr, staram sie to tłumaczyć zmęczeniem i wczorajszym kurczakiem...
reklama
Gosiu piekny dzidzius
Anula1988 kochana musze byc silna...codziennie mysle o moim synku, im dluzej jestem od straty synka to mniej obaw ma. Wierze ze juz limit nie szczesc wyczerpalam...
Zycze tobie spokojnej ciazy
Blair a a moze zatestujesz jutro? Mega trzymam kciuki
jesli dzis sie niby cos pojawilo po jakims czasie to moze jutro lub pojutrze bedzie wyrazniejsze.
Malus jak tam u meza?
Anula1988 kochana musze byc silna...codziennie mysle o moim synku, im dluzej jestem od straty synka to mniej obaw ma. Wierze ze juz limit nie szczesc wyczerpalam...
Zycze tobie spokojnej ciazy
Blair a a moze zatestujesz jutro? Mega trzymam kciuki
Malus jak tam u meza?