reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

witam się popołudniowo:-)
dziewczyny nawet nie wiecie jaka ja jestem przy Was szczesliwa. dziekuje wszystkim za mile slowa i za wsparcie,lekko ze mna nie bylo w ostatnim czasie hihihi jak milo wejsc do was i przeczytac tyle pieknych slow....jestescie kochane!!
tak siedze i mysle ze moze to sen...tak sie boje ze sie wybudze i to wszystko bedzie nie prawda....
patrze co chwila na test i modle sie by kreseczka nie zniknela:-D chyba nie zniknie,co?? zrobic jutro drugi?? jak myslicie??

Ewelinko wiedzialam ze bedzie wszystko dobrze i ze nie potzrebnie sie martwisz. i tak jak dr pow ciesz sie zdrowa ciaza:-)

łapcie laseczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
W razie gdyby 24 nie było widac u mojego stałego gina to 28 moge isc do tego u którego bylam dzis ;-) trzymam kciuki za moje dziecko ze juz mi się pokaże z bijacym serduszkiem

Ja za to na oovufriend widzialam MlodaMame raz jest w ciąży a raz nie :-D rosyjska ruletka normalnie

Ostatnia edycja:
Karolina haha no tego to Ci nie powiem ;p

Suseł a nie wiesz czy powtórzyła bete? Dostała plamienia? Bo czasem pomyłki w labie sie zdarzają, dziwna sytuacja...
Nie nastawiamy sie, wole sie pozytywnie rozczarować ;)

Kraolina piękny kropek :)

Ulenka ciesz sie tym pięknym stanem ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Suselku no tak wlasnie planuje bo wydaje sie bardzo fajna a I opinie ma same pozytywne miala jednego negatywa ze robi za duzo badan a tej Pani sie nie chcialo tyle chodzic...

Dzisiaj zakupilam barwniki to bedziemy sie z Corka bawic I ozdabiac jajka;)

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Blair sytuacja opanowana :-D
Aschlee ja zabieram się za malowanie jajeczek z moimi pociechami jutro ależ się cieszę bo uwielbiam jak mi pomagają w czasie świąt ;)
Ewelinka pamiętaj że stres szkodzi dziudziulkowi :tak:

reklama
Do góry