reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Cyntia oby Ci szybko przeszło. Idę do ginki w piątek - ciekawe czy już coś będzie widać. W poprzedni piątek było tylko ciałko żółte. L4 mam do piątku, więc leże. Synek u babci, bo z nim by sie nie dało - tylko jest "mama chodź".

reklama
Wątpliwości dzięki.
Dziewczyny jeśli długo się nie udaje to idźcie do lekarza - serio. Ja dostałam clostilbegyt i w pierwszym cyklu zaskoczyło. Tak samo było w przypadku mojego synka. Może warto skorzystać ze wspomagaczy zamiast się stresować co miesiąc.Piłam też ziółka w razie czego.

Cyntia oby zeszło jak najszybciej.
Gochson, no ja zobacze jak to będzie u mnie. Kolejny cykl monitoring może się uda, mam nadzieję ze będę miała owu, a nie jak teraz. Doktorek powiedział, że jak nie będzie owu to prochy mi da.

Witajcie!

Mligocka- ten cykl będzie owocny, więc radzę Ci się wyszaleć póki jeszcze możesz i nie jesteś w dwupaku! :-D

AsiaSzw- daj znać jak jutro ten monitoring. Ja jutro tez mam monitoring i jade aż do Gdyni do Invimedu, bo ginka od nieplodnosci, która zapisala mi clo chce zobaczyć jak się jajka mają :-D Mój Mężuś prowadzi ze swoim Tata rodzinna firme, wiec Adasia mam praktycznie tylko na noc w domu, ale dobre i to :-) Z drugiej strony dzięki temu wybudowaliśmy dom bez kredytu, wiec cos kosztem czegos... No nic to jutro się Asiu MONITUJEMY od środka, hihi :-D

Czekacudu- gratuluje SZCZĘŚCIARO! I teraz to chyba musisz zmienić nick, bo Twój cud właśnie zaczął się spełniać! :tak:

Malusiolka- Maluś, kurde im dalej w las tym gorzej z Twoimi Teściami. Co to sa za ludzie! Nie dziwie się, że boli Ciebie glowa, bo w takim domu wiariatów, to każdego "zdrowego" głowa by bolała!

Cyntia- Niech rośnie betka, to najważniejsze! Kolejna Szczęściara. Oby szybko pokrzywa z Ciebie zeszła,bo to zawsze niepotrzebny dodatkowy stres dla Ciebie i maleństwa.

Mychunia- masz racje, odpocznij sobie ochłoń i wtedy dopier zacznij się zastanawiać nad nowa praca i wtedy ruszył z kopyta pełną parą!

Olusia-
a Ty masz dobrego Gina, któremu ufasz? Skoro tyle lat starań, to próbowałaś konsultować się z kims innym?

Gochson- Jeeest! Oby plamienia odeszły już całkiem! Wierze w Ciebie i tę fasolkę! Czekamy teraz na wizytę! :tak:

Ja mam dzisiaj na obiad UWAGA: spaghetti :-D
A teraz ide sprzątac i potem pod dłuuugi prysznic,bo jutro wizyta u ginka, więc trzeba przejść szereg dokładnych czynności, w tym depilacji od palucha az po pachy :szok: :-D

Aschlee - życie robi nam różne niespodzianki. W ciągu roku sporo może się wydarzyć i zmienić. Jak będzie ten moment, to nie będziecie mieć żadnych wątpliwości.
.
Gratulacje babolku!!! Pozazdrościć skuteczności :-) pamiętam jak owu ci dodatni wyszedł.

Aschlee - szkoda że staranka odłożone ale może będzie niespodzianka :-D:-D

Dziewczynki dziękuje za dobre słowa. Sytuacje w pracy mam nieciekawą ale nie mogę na forum pisać....

Ostatnia edycja:
witajcie kochane :)
co do godzin pracy to u nas różnie to bywa ja robie na tydzień na rano i tydzien na popołudnie czyli na razo na 6:00 ale wstaje 3:30/3:45 bo po czwartej wychodze na autobus i wracam po 15 , a na popołudnia mam na 14:00 a wychodze po 12, mam do pracy 70 km wiec jade ponad godzinke
A mój R o 5 wychodzi na 6 i wraca miedzy 14/15 bo ma blisko! chyba ze tak jak teraz robia nagodziny to wraca koło 19!!
U mnie na obiadek ziemniorki i schaboszczak :)

buziaki dla was kochane :*

Anula oh jak ja bym chciała ten monitoring od jutra, ale niestety dopiero kolejny cykl. Ten już został stracony :(
A do jakiego lekarza idziesz? Może znam.
Bedę jutro trzymać &&&

MotylkowaOna jak w pracy było?

Asieńko ciężko bardzo ciężko chyba się troszkę odzwyczaiłam:) jak zwykle po wolnym przypominam sobie jak ja bardzo nienawidze tej roboty!! a jak u ciebie dzisiaj dzionek minął?

reklama
Nudyyyy ....
Nienawidzę takich dni, cały wolny a ja w czarnej d... jestem
Do 11 gniłam w łóżku, potem pojechałam po młodego i na zakupy szybkie i teraz robie paszteciki na kolację.
Generalnie mam chyba nie zdiagnozowane w dzieciństwie ADHD i mega się męczę kiedy mam wolne. Dziwne wiem. Ale jutro troche popracuję :)

Do góry