reklama
bada m.
Fanka BB :)
spontany są super,ale z 2 nie małych już dzieci w domu coraz mniej możliwe 

Anulka cunde wiesci.Bardzo sie ciesze razem z Toba
U mnie Maz bardzo zadowolony ze wszystkie badania ok i oczywiscia walnal tekstem ze od dzis staranka...ale ja sie tak strasznie boje...obawiam sie ze ten lek juz zawsze we mnie bedzie
Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk
U mnie Maz bardzo zadowolony ze wszystkie badania ok i oczywiscia walnal tekstem ze od dzis staranka...ale ja sie tak strasznie boje...obawiam sie ze ten lek juz zawsze we mnie bedzie
Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk
Ostatnia edycja:
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Hej dziewczyny
A wiec tak... zdjecia niestety nie mam. Tak jak gosia mowila owu musiala byc 25.04. Widoczny jest duzy owalny pecherzyk a w srodku pecherzyk zoltkowy:-) wymiary ponoc zgodne na 5 tydz . Zarodka narazie nie ma :-(
A wiec tak... zdjecia niestety nie mam. Tak jak gosia mowila owu musiala byc 25.04. Widoczny jest duzy owalny pecherzyk a w srodku pecherzyk zoltkowy:-) wymiary ponoc zgodne na 5 tydz . Zarodka narazie nie ma :-(
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Jeżeli owu bylo 25.04 to jest ok? Pecherzyk zoltkowy w srodku piękny. .. przy ostatniej ciazy byl tylko czarny punkt a w srodku nic... wiec zawsze cos do przodu.
oj tak spontany są najlepsze
i mam nadzieję że zadziałała "wolna głowa" tak jak u Anuli 
Aschlee wiem że to marne pocieszenie ale u Ciebie winę za stratę ponosi lekarka bo dzidź był zdrowy, więc spokojnie, to nie jest tak że organizm sam zwalczył zarodek, teraz masz dobrą opiekę, jesteś świadoma zagrożenia, będzie dobrze Kochana
Mychunia z 20go
Ewelinka no i? na kolano i klapa za to denerwowanie niepotrzebne Fasolka! Mówiły my że będzie dobrze
bardzo się ciesze że widziałaś przygarniętego kropka 
Aschlee wiem że to marne pocieszenie ale u Ciebie winę za stratę ponosi lekarka bo dzidź był zdrowy, więc spokojnie, to nie jest tak że organizm sam zwalczył zarodek, teraz masz dobrą opiekę, jesteś świadoma zagrożenia, będzie dobrze Kochana
Mychunia z 20go
Ewelinka no i? na kolano i klapa za to denerwowanie niepotrzebne Fasolka! Mówiły my że będzie dobrze
bada m.
Fanka BB :)
Ewelina słuchaj koleżanek,na pewno wszystko jest w porządku
a następną wizytę masz już 24
ja osobiście w obydwóch ciążach u lekarza byłam dopiero między 7,a 8 tygodniem,więc nie mam takich doświadczeń,może to i lepiej mniej stresu

ja osobiście w obydwóch ciążach u lekarza byłam dopiero między 7,a 8 tygodniem,więc nie mam takich doświadczeń,może to i lepiej mniej stresu
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Anula gratuluję kropuni :-) albo kropunia. Któż to wie :-)
Myslicie ze 24.04 będzie serdunio?
A i dziekuje za wsparcie ;***
Myslicie ze 24.04 będzie serdunio?
A i dziekuje za wsparcie ;***