reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschle ja zwykle kontrola na najbliższy wolny termin więc raz jest to 4 msc raz 6 msc a teraz nic nie mówił to zarejestrowałam się na sierpień chyba, ze wcześniej ciąża to coś wykombinuję.

reklama
Karolina no to Chłopa za kołnierz i do łóżka albo i inne miejsce gdzie można plodzic ;p
Dobrze sie czuje tylko dzis strasznie kręci mi sie w głowie aż mi sie ciemno przed oczami robi, czekam na @ :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Dziekuje Kochene za odpowiedzi.No bo wlasnie moja mi powiedziala ze jak nie bede sie starac to kontrola za 3 miesiace a jak bede w ciazy to co miesiac kontrola wszystkich hormonow...ginka tez powiedziala ze mam sie nastawic ze wizyty bede miala czesciej niz normalnie...no ale wole tak niz zeby nie robili nic.

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Ostatnia edycja:
Blair no nie mam szans póki co Go potarmosić bo w pracy jeszcze jest :p
Jak wróci to go brzydko mówiąc zgwałcę ha ha :p
A to kiedy masz termin wstrętnej @ ?
Ja za 2 miesiące kończę 29 lat.. :-)

Karolina nogi do góry na barki i działaj;-)
Letta my kwietniowe babki wkrótce bawimy

Ją z okazji urodzin idę z mężem i synem na koncert Piersi;-) ;-)

Z innej beczki:
images

Karola mam nadzieje ze nie przyjdzie w ndz ;) ale znając życie przylezie menda jedna...
Bardzo dobrze, faceci to lubią :)

Ja za 3m-ce kończę 27lat, a za 4m-ce mamy 10rocznice :D

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

To Wy młode kobietki jesteście fajnie tak w takim gronie :-)
Blair trzymam więc za Ciebie mocne kciuki żeby ciotka nie przyszła &&& mam nadzieję że ten cykl będzie dla Ciebie owocny
Mona ja to praktykuje z R chyba każdą możliwą pozycje :D :D świry z nas straszne w tych sprawach... :D

reklama
To Karolina najważniejsze że działacie ;-) ją swojemu żyć nie dawałam ;-) miał już dość;-)a teraz płacze że mu się tęskni a. Moje libido poniżej zera

Do góry