reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry Kobietki!

Aschlee-
ja miałam z początku częsty kontakt z endo, średnio co miesiąc, z powodu tego, aby prawidłowo wyregulować tarczycę. Potem wizyty kontrolne miałam co 3-6 mscy. A w razie wątpliwości miałam kontakt telefoniczny.

Uleńka- suuuper wieści! Gratuluję Ci bardzo! :-D

Ewelina- zobaczysz, że wszystko będzie dobrze z fasolką. Mi nawet ginka dzisiaj mówiła na wizycie, abym już nawet nie myślała o tym, aby jeszcze badac przyrost bety, bo w późniejszym czasie beta swoje a zarodek swoje. :tak:

Kraolina- gratuluję Ci! Odpoczywaj dużo :-D

Maluś- dziękuję, że pytasz. Po dzisiejszej wizycie czuję się znacznie lepiej. Jak tam u Was? Już przygotowana do Świąt? :-)

Mligocka- ech ta @... Byłam pewna, że u Ciebie będą dwie kreseczki. Za to ten cykl już MUSI się zakończyć POZYTYWNIE Kochana! :tak:

Blair- obyś nad morze pojechała już z lokatorem na gapę ;-)

Ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u ginka. Ze stresu nie spałam już od 4:30 rano. Więc- w macicy znajduje się dobrze ulokowany pęcherzyk o wymiarze 7,54 mm, co odpowiada 5t1d, a ja dzisiaj mam 5t0d. Zarodka nie było widać, ale ginka powiedziała, że za wcześnie, aby na tym etapie cokolwiek więcej zobaczyć. Płakałam jak bóbr, gdy widziałam na ekranie tego kropka. Nawet dostałam pierwsze zdjęcie.

Załączniki

• 20140417_134603.jpg
    20140417_134603.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
reklama
dzień bez BB to dzień stracony . po wczorajszej wizycie u pani G mam mieszane uczucia. to moje plamienie od 25 dnia cyklu nie jest jedno znaczne . Pobrała mi cyto ... dala skierowania na morfologie. Ogólnie pogratulowała mi podejścia do sprawy ... że sprawdzam wszystko .
Kolo 10 dc na usg kontrolnie brzucha i piersi żeby było wszystko ogarnięte.

Karola :*

Anula Boże jaki piękny widok! kochana mam nadzieje ze będzie lokator, ale wiary w to nie mam w 100%

Co do maltretowania facetów. To ja G wykorzystywalam w czasie plodnym jak mi sie wydawało, ale bez spiny po prostu z przyjemności ale mi tam w głowie i tak siedziało. Pózniej jak zobaczyłam ze cykl chyba bezowulacyjny to odpuscilam.
A jeśli bedzie dzidziol to z swrduszkowania w sobotę co musiałam do pracy pojechać, pojechałam rano wściekła bo miałam lepsze plany, pózniej wróciłam i miałam do sprzątnięcie całe mieszkanie bo Rodzinka sie zapowiedziała, tylko w trakcie w kuchni mnie G dorwał ;P no i chyba wyczuł dobry moment ;p
Może miały mi sie plany pokrzyżować zeby marzenie sie spełniło... :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
karola :*

anula boże jaki piękny widok! Kochana mam nadzieje ze będzie lokator, ale wiary w to nie mam w 100%

co do maltretowania facetów. To ja g wykorzystywalam w czasie plodnym jak mi sie wydawało, ale bez spiny po prostu z przyjemności ale mi tam w głowie i tak siedziało. Pózniej jak zobaczyłam ze cykl chyba bezowulacyjny to odpuscilam.
A jeśli bedzie dzidziol to z swrduszkowania w sobotę co musiałam do pracy pojechać, pojechałam rano wściekła bo miałam lepsze plany, pózniej wróciłam i miałam do sprzątnięcie całe mieszkanie bo rodzinka sie zapowiedziała, tylko w trakcie w kuchni mnie g dorwał ;p no i chyba wyczuł dobry moment ;p
może miały mi sie plany pokrzyżować zeby marzenie sie spełniło... :)

wysłane z mojego iphone przez tapatalk

spontany są najlepsze ... Aby do przodu

Do góry