reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair ja już po tarmoszeniu :-)
Właśnie robię sobie kawkę i zasiadam do nadrobienia stron na BB

Ewelinka nie martw się na zapas , u mnie też było widać tylko pęcherzyk ciążowy w 6 tygodniu ciąży a na drugi dzień ujrzeliśmy piękny zarodek z bijącym serduszkiem :)

Och dziewczyny.. dużo w tym racji.. Ja też boję się jak diabli kolejnej ciąży zakończonej potwornym rozczarowaniem..
Najgorzej wyrzucić z siebie ten strach..
To chyba silniejsze od nas ale chęć posiadania dzidziusia jest większa bo latka lecą

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinka- widzisz, wszystko ok. Pisałam Ci wyżej, że mi ginka dzisiaj mówiła, abym nie wpadła na pomysł robienia bety, bo nie ma to na tym etapie sensu. USG wszystko pokaże jak jest. Wiesz jaki miałaś wymiar tego pęcherzyka? Ja dzisiaj mam 5t0d i ginka mówiła, ze na tym etapie nie zobaczy się zarodka, jedynie można sprawdzić czy pęcherzyk jest i czy się prawidłowo ulokował. Ty też jesteś wg om jak ja 5t0d?

Anulka mi nie podal dokladnych wymiarów. .. tylko ze jest pecherzyk a w nim w środku cialko zolte... gdzies będzie 5 tydz 2 dni... wg om 6 tydz 0 dni aledo owu doszło później. A u Ciebie cialko zolte juz widoczne?
Ja dokladniejsze usg bede miec 24.

Ostatnia edycja:
Jołasia a mój R po suuuuper seksie poszedł spać :)
Moje maluszki są u mamy także mogliśmy poszaleć ale kiedy są w domku to dopóki nie pójdą spać mamy życie w celibacie :(
Teraz piję kawkę i normalnie muszę się chyba pójść umyć bo czuję jak wszystko ze mnie spływa..
Blair tak się zastanawiam czy to w dalszym ciągu ten mój magiczny śluz płodny czy może tak się podnieciłam?? !!
Odczuwacie podobnie po stosunku ?

staraczki weteranki mam dla was smieszne wiadomosci. mianowicie lamorela wrocila na ovufriend. w poprzednim cyklu miala faze lutealna przez 18dni w trakcie ktorej wyszedl jej test z mega grubymi krechami i w ten sam dzien beta zero :-D:-D:-D ona to sie nie poddaje!

Mona piekny brzuszek!

Letta trzymam kciuki za jutrzejszy test!!

Blair u Ciebie dopiero 12dpo! cos czuje ze jednak jeszcze bedzie zielone zakonczenie tego Twojego cyklu.

gabis masz racje, chyba byla inna pozycja. nie zrazam sie i w przyszlym cyklu tez bede sie badac.

jolasia no wlasnie sek w tym ze nie mam monitu w tym cyklu. jak tempka nie skoczy przez kilka nastepnych dni to pojde do gin bo wtedy moze nie byc owu a torbiel i tego sie zaczelam wlasnie obawiac przez ten bol. ale moze masz racje, moze po prostu konkretne jajeczka tam rosna :tak::-)

Aschlee mi endo kazala przyjsc po dwoch miesiacach bo mowila ze wtedy widac jak leki podzialaly, ale mowila ze w ciazy czesciej, wiec pewnie co miesiac. widac ze fajna ta Twoja ginka i dobrze sie Toba zajmie. trzymaj sie jej! :tak:

Anula gratuluje zdjecia i kropka!

ewelinka gratuluje pomyslnej wizyty! i nie martw sie bo na zarodek za wczesnie. bedzie dobrze!

Ewelinka super że wszystko w porządku :) Napewno na kolejnej wizycie zobaczysz więcej :tak: Ja USG miałam wczoraj to było wg om 6tydz2dni wg lekarza napewno troche mniej. Zepsuł mi się aparat i strasznie słabe zdjęcia robi ale wklejam co się udało zrobic USG 16.04.jpg
Właśnie dziewczyny może wy możecie mi doradzić jaki aparat mogłabym kupic tak ok. 1000zł Dodam że uwielbiam robić zdjęcia ale nie koniecznie potrafię, więc najlepiej żeby miał dużo trybów automatycznych ;)

Załączniki

• USG 16.04.jpg
    USG 16.04.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 149
reklama
Anula - :-D:-D:-D:-D:-D niegługo bedzie w brzuszku skakać!!

Ewelinka - ja juz ci pisałam że 24 może być serducho ale nie musi, a nie możesz kilka dni później zrobić??

Karolinka - fajny fasolek :-D

Suseł - :szok::szok: dobrze że jeszcze my tu jesteśmy bo gotowa jeszcze dziewczynom kity wciskać :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry