reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair87 - ale Ty dopiero 12dpo !! więc kto wie ;-) a ten tez dziś to był z pierwszego sikania?

a owolka mogła być też troszkę później patrząc na wykres...

Gosia -&&&&& będę zaglądać by zobaczyć to twoje cudo.

Ewelinka - twoje też :) nie schizuj słuchaj doświadczonych koleżanek!

Gabis zabierajcie siły i plemniczki ;)

Iwo no to dobrze ze z Młoda lepiej :)

Goska czekam z niecierpliwością na fotorelacje ;)

Ewelinka na Twoja fotorelacje tez czekam :)

Malus :*

Goska tak z pierwszego. No ovuf wyznaczył mi dwie daty, zobaczymy. Ale ja juz planuje staranka nad morzem ;)

Dzięki Dziewczyny, kochane jesteście, ale intuicja mi podpowiada ze nic z tego. Jakby te objawy miałyby być objawami ciazowymi to i test by wyszedł. Na szczęście mam tyle pracy ze nie mam nawet kiedy o tym myślec ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair87 - z tymi objawami to u mnie było tak ze prawie wszystkie odeszły jak już się okazało ze w ciąży jestem, wiec chyba wszystko można wyczytać ;-) ja byłam senna, miałam mdłości i sikałam co chwile... ale wszystko przeszło po tych II

więc jak nie ten cykl to następny!!

Blair, równie dobrze mogłaś test zrobić za szybko i to dlatego taki, a nie inny wynik. Poczekaj jeszcze z 2 dni i testuj, a będzie piękny prezent na święta:) :* Ja się zastanawiam nad testem w sobotę, ale jeszcze pewnie zmienię zdanie :p Taki plamienie co ja miałam +trochę krwi niby jest jak plamienie/krwawienie implantacyjne, a po takim plamieniu parę dni lepiej poczekać, bo stężenie HCG jest fałszywe.

Pamietam. U mnie w obu ciążach właśnie mdłości były bardzo wczesnymi objawami juz przed @ i to one mnie skłaniały do zrobienia bety, bo testy nie bardzo wychodziły.
Dokładnie jak nie teraz to może za miesiąc albo dwa :)

Malus może tak a może nie :) testować juz nie bede, poczekam na rozwój sytuacji. Najwyżej rano w sobotę albo we wtorek zrobię bete i wtedy bede miała 100% pewności ;)
Ciekawa u Ciebie jest ta sytuacja...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Dzien dobry same dobre wiesci od rana tutaj u nas.Bardzo sie ciesze.Buziolki Kochane

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

reklama
Witam

sulelku, - masz jeszcze usg? nie pamiętam ale ile jajeczek miałaś. Widzisz, to jest tak, że pierw jajniki się pobudzają przy tabletkach, później po odstawieniu tez wszystko może być na wyższych obrotach więc jajeczka mogą szybko rosnąć W takiej sytuacji, jak wcześniej nie miałaś bóli jajnika to mogło oznaczać, ze owulacja była słaba. Tearz jest mocniej, więcej i dlatego to odczuwasz

Uleńka, - gratulacje i dbaj o was. W tej kuchni to teraz będziesz miała nie łatwą pracę, jedno żarełko będzie odpychać a drugie przyciągać wiec za bardzo się nie objadaj :-D

Do góry