reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malusiek, mi intuicja dla odmiany podpowiada, ze raczej nie ciąża...:/. Czuje sie ok, cycki nie bolą, jajniki już nie bolą od kilku dni, więc wydaje mi sie ze opóźnia sie z innego powodu:(. Został mi akurat jeden test, więc jak w mordę strzelił-testujemy jutro :)

Hej dziewczyny - jestem i żyje nie mam czasu być na bieżąco. Wieczorem usypiam na stojąco a jeszcze święta przed nami :)

Ewelinka - glupolku skąd pomysł że beta jest zła? Powyżej 1000 przyrasta już zupełnie inaczej.
Ja miałam np. Betę 1200 gdzie w labku norma była wyższa a fasolek ma się dobrze.

Motylku - strasznie się cieszę :) w końcu nasze forumowe fasolki są najlepsze!

Ulenka - gratulacje!!!

Gosia - ty dziś usg masz?

Iwo bo tak ładnie rosla i dupa teraz... a jak wprowadzilam dane w jakiś kalkulator to wyskoczyło Lover than normal ... i juz czarne mysliw głowie...

Zaraz trzeba isc sie przygotowac do wizyty. Pozostaly 3 godz.

Ewelinka, beta na początku ciąży rośnie, a później spada. Nie denerwuj się i nie ma sensu robić bety tylko najlepiej iść do lekarza i będziesz wtedy wiedzieć co i jak. Niepotrzebnie się denerwujesz.

Iwo, jak córeczka się czuje? :*

Monarti ja na razie to nie mieszczę sie ale z innego powodu ;p

Kraolina super :) niech maluch rośnie duuuzy ;)

Mychunia mi tez od razu humor sie polepszył jak słonko zobaczyłam :)

Motylku jejku tak sie cieszę ze wszystko dobrze :)

Malus dziś jak mylam zeby i zobaczyłam krew to pomyślałam ze może dziewczyny maja racje i zatestowalam, wyszła jedna krecha jak test trochę wysechł po jakiś 15min zobaczyłam cień cienia, ale to olalam bo pamietam sytuacje z przed miesiąca to raz a dwa ze jakby miał wyjść to by juz wyszedł.
Zastanawiają mnie tylko mdłości od przedwczoraj i z dnia na dzień sa mocniejsze, a to był pierwszy bardzo wczesny objaw w obu ciążach, do tego nie boli mnie ani brzuch ani jajniki nic, dosłownie nic czyli inaczej niż przed @ no i śluz mam trochę inny lepki a zwykle mam kremowy, tylko cycuchy trochę bolą i sa powiększone czyli tak jak przed @. Ale z ręka na sercu mogę stwierdzić ze nie czuje żebym była w ciąży, wiec grzecznie czekam na @

Iwo jak Córa?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Czesc dziewczyny.

Ulenka gratulacje. Ale jestes szczesciarą :-) Super. Dbajcie o siebie.

Monarti pieknie...alez bym tak chciala.

Susel a moze badalas szyjke w innej pozycji i dlatego tak zmieniala położenie...

Kasikz dzieki za instrukcje. A czy ten zastrzyk to głęboko mam robic? Cala igla ma wejsc?

U nas wczoraj przytulanko i teraz zbieramy sily na niedziele ;-)

Malusiolka, Blair - nie chcę zapeszac ale coraz lepiej. Nogi nie bolą i temp coraz rzadziej występuje. Jednak po świętach mamy kolejną turę badań.

Blair - &&&&& za ciebie!

reklama
Tak Iwo dziś idę ;-) tak ok 5 cm powinno mieć więc już kawał dziecka, wieczorem wrzucę fotke

Motyl - krwiaka masz całkiem małego, na październiku jest dziewczyna która ma przeboje z krwiakiem i ze 2 lub 3 razy była już w szpitalu ale z dzieckiem wszystko ok

Ewelina - Ty w ogóle nie słuchasz! przecież masz prawidłową betę, jakiego wyniku się spodziewałaś 10 tys? ;-)

Do góry