reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Monarti to bylo by najwieksze szczęście dla mnie nie mieścić się w ciuchy z tego powodu ;-)
Witajcie
Trochę dawno mnie tu nie było czasem tylko Was podczytuje ale nie mam czasu żeby cos napisac... Ta ciąża zamienia mnie w leniwca! Śpię pół dnia a potem z niczym się wyrobic nie mogę. Wczoraj byłam na pierwszym USG kruszynka taka tyci tyci serduszka jeszcze nie było, ale pani doktor powiedziała że wszystko w porządku, że ciąża jest wczesna dlatego ta beta nie była najwyższa i tak mało widać i mam przyjść za 2 tygodnie. Jak to określiła dzidziuś powinien być już bardziej fotogeniczny.
Ewelinka && za twoją wizytę, napewno będzie dobrze , ale rozumiem twoje zdenerwowanie ja to najchetniej wbiegłabym do gabinetu juz rano w dodatku mialam byc o 16 a sie przełożyło na 17 wrr
Monarti śliczny brzusio
Ahh kiedy mój taki będzie...
Ula Wielkie gratulacje SUPER, ale miałaś intuicję
Ewelinka && za twoją wizytę, napewno będzie dobrze , ale rozumiem twoje zdenerwowanie ja to najchetniej wbiegłabym do gabinetu juz rano w dodatku mialam byc o 16 a sie przełożyło na 17 wrr
Monarti śliczny brzusio
Ula Wielkie gratulacje SUPER, ale miałaś intuicję
Ulinka, jednak kobieca intuicja to jest to
. Super, gratuluje serdecznie!!!
U mnie okresu dalej nie ma. Jutro ostatecznie testujemy, jak będzie jedna kreska, zapisuje sie do lekarza ogólnego, mam nadzieje, ze doradzi jaki badania powinnam zrobić i ze da mi skierowanie, bo sama nawet nie wiem od czego tu zacząć i w co ręce najpierw wsadzić...
Milego dnia życzę.. Ja tylko dzisiaj i cztery dni zasłużonego wolnego
U mnie okresu dalej nie ma. Jutro ostatecznie testujemy, jak będzie jedna kreska, zapisuje sie do lekarza ogólnego, mam nadzieje, ze doradzi jaki badania powinnam zrobić i ze da mi skierowanie, bo sama nawet nie wiem od czego tu zacząć i w co ręce najpierw wsadzić...
Milego dnia życzę.. Ja tylko dzisiaj i cztery dni zasłużonego wolnego
hej dziewczyny 
w końcu przebłyski słoneczka za oknem
ewelinka trzymam kciuki ;* nie martw się wszystko będzie ok
ja też nie mam mdłości tylko czasem mi niedobrze....
Motylku moja szwagierka miała krwiaka jak była z młodszą w ciąży i jak jej pękł pierwszy raz lekarz dyżurujący stwierdził, że to na pewno dziecko poszło i chciał czyścić. Szwagierka się nie zgodziła i kazała poczekać na jej lekarkę prowadzącą. i co się okazało? że krwiak pękł, a dziecko w tym momencie ma ponad roczek :-) będziesz teraz przez krwiaczka na częstszej obserwacji, bo nie może się on przesunąć za bardzo s stronę dziecka żeby mu nie zagrozić. Dlatego Cię trzymają jeszcze w szpitalu
ulenka gratulacje

w końcu przebłyski słoneczka za oknem

ewelinka trzymam kciuki ;* nie martw się wszystko będzie ok

Motylku moja szwagierka miała krwiaka jak była z młodszą w ciąży i jak jej pękł pierwszy raz lekarz dyżurujący stwierdził, że to na pewno dziecko poszło i chciał czyścić. Szwagierka się nie zgodziła i kazała poczekać na jej lekarkę prowadzącą. i co się okazało? że krwiak pękł, a dziecko w tym momencie ma ponad roczek :-) będziesz teraz przez krwiaczka na częstszej obserwacji, bo nie może się on przesunąć za bardzo s stronę dziecka żeby mu nie zagrozić. Dlatego Cię trzymają jeszcze w szpitalu

ulenka gratulacje

Malusiolka
Potrójna mamusia :D
asmi, mam jeden test w domu, ale nie będę na razie testować. Poczekam
Na razie twierdze, że ten cykl taki dziwny był. Skończył mi się śluz z różową krwią, a od wczoraj mam śluz taki kremowy
Aschlee <przytul>:* O 1-wszej Roksanka do nas przyszła i coś spać nie mogła. W końcu przełożyłam ją do jej łóżka i trochę poleżałam razem z nią, ale za raz Oliwka wstała na siusiu. Oliwkę odłożyłam, od razu zasnęła, to po 5 minutach jak się do siebie położyłam Roksanka wstała. Już nie odkładałam jej do pokoju tylko z nami spała. Ale ja za to nie mogłam zasnąć. Nad ranem jakiś dreszczy dostałam i coś mnie głowa boli ;/ Nic mi się nie chce, a dzisiaj między 15-tą, a 16-tą mam fryzjera. M kończy o 14-tej, jedzie po parę rzeczy do sklepu i jak przywiezie zakupy idzie do fryzjera, a jak wróci to ja idę
Buziaki :*
Aschlee <przytul>:* O 1-wszej Roksanka do nas przyszła i coś spać nie mogła. W końcu przełożyłam ją do jej łóżka i trochę poleżałam razem z nią, ale za raz Oliwka wstała na siusiu. Oliwkę odłożyłam, od razu zasnęła, to po 5 minutach jak się do siebie położyłam Roksanka wstała. Już nie odkładałam jej do pokoju tylko z nami spała. Ale ja za to nie mogłam zasnąć. Nad ranem jakiś dreszczy dostałam i coś mnie głowa boli ;/ Nic mi się nie chce, a dzisiaj między 15-tą, a 16-tą mam fryzjera. M kończy o 14-tej, jedzie po parę rzeczy do sklepu i jak przywiezie zakupy idzie do fryzjera, a jak wróci to ja idę
Buziaki :*
MotylkowaOna
Fanka BB :)
Witam sie z rana w dobrym humorze..
po obchodzie i po badaniu
moje kochanie ma 23 mm i fika sobie wesolo w brzuszku
blizniak sie wchlania ma juz 6 mm a byly rowne.. Krwiak jest nadal ma 17x6 mm no i czekamy albo sie wchlonie albo zejdzie..
ewelinka && ulenka gratulacje, kroalina super wiesci,
za reszte tez trzymam kciuki.. Buziam was kochane :* dziekuje za wsparcie w trudnych chwilach..
po obchodzie i po badaniu
ewelinka && ulenka gratulacje, kroalina super wiesci,
za reszte tez trzymam kciuki.. Buziam was kochane :* dziekuje za wsparcie w trudnych chwilach..
Malusiolka
Motylku, będzie dobrze :*
Ewelinka, &&&&&&& :*
Uleńka, gratuluję! Miałaś babo nosa
Monarti, piękny brzusio :*
Letta, a może jednak ciąża? &&&&&&& aby były II kreseczki
Kraolinka, najważniejsze że wszystko dobrze
Blair, a Ty kiedy testujesz? Masz jakieś przeczucia?&&&&&&
Anulka, jak się czujesz?
Mligocka, a jak z Tobą, bo jakoś nie mogę doczytać. @ przyszła, a może i nie?
Nuuuuśka!!!!!! Co tam z Tobą Kochana? Kiedy testujesz? Widzę, że dzisiaj planowo ma przyjść @. &&&&& aby wredota nie przyszła :*
Ewelinka, &&&&&&& :*
Uleńka, gratuluję! Miałaś babo nosa
Monarti, piękny brzusio :*
Letta, a może jednak ciąża? &&&&&&& aby były II kreseczki
Kraolinka, najważniejsze że wszystko dobrze
Blair, a Ty kiedy testujesz? Masz jakieś przeczucia?&&&&&&
Anulka, jak się czujesz?
Mligocka, a jak z Tobą, bo jakoś nie mogę doczytać. @ przyszła, a może i nie?
Nuuuuśka!!!!!! Co tam z Tobą Kochana? Kiedy testujesz? Widzę, że dzisiaj planowo ma przyjść @. &&&&& aby wredota nie przyszła :*
Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka
Starające się: 14 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3
Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988,ulenka7883
Styczeń 2015
Czekamy na potwierdzenie:
mligocka - @12.04
Nuuuśka - @17.04
Kwiecień:
Blair87 - @ 20.04
watpliwosci - @25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04
Maj:
susel - @1.05
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
jołasia - @2.05
kasikz - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
julia0903 - @13.05
Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica
.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85,KasiaP
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3
Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988,ulenka7883
Styczeń 2015
Czekamy na potwierdzenie:
mligocka - @12.04
Nuuuśka - @17.04
Kwiecień:
Blair87 - @ 20.04
watpliwosci - @25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04
Maj:
susel - @1.05
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
jołasia - @2.05
kasikz - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
julia0903 - @13.05
Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica

Ostatnia edycja: