reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie :) Trochę dawno mnie tu nie było czasem tylko Was podczytuje ale nie mam czasu żeby cos napisac... Ta ciąża zamienia mnie w leniwca! Śpię pół dnia a potem z niczym się wyrobic nie mogę. Wczoraj byłam na pierwszym USG kruszynka taka tyci tyci serduszka jeszcze nie było, ale pani doktor powiedziała że wszystko w porządku, że ciąża jest wczesna dlatego ta beta nie była najwyższa i tak mało widać i mam przyjść za 2 tygodnie. Jak to określiła dzidziuś powinien być już bardziej fotogeniczny.
Ewelinka && za twoją wizytę, napewno będzie dobrze , ale rozumiem twoje zdenerwowanie ja to najchetniej wbiegłabym do gabinetu juz rano w dodatku mialam byc o 16 a sie przełożyło na 17 wrr
Monarti śliczny brzusio :) Ahh kiedy mój taki będzie... ;)
Ula Wielkie gratulacje SUPER, ale miałaś intuicję :)

Ulinka, jednak kobieca intuicja to jest to:). Super, gratuluje serdecznie!!!

U mnie okresu dalej nie ma. Jutro ostatecznie testujemy, jak będzie jedna kreska, zapisuje sie do lekarza ogólnego, mam nadzieje, ze doradzi jaki badania powinnam zrobić i ze da mi skierowanie, bo sama nawet nie wiem od czego tu zacząć i w co ręce najpierw wsadzić...

Milego dnia życzę.. Ja tylko dzisiaj i cztery dni zasłużonego wolnego :D

hej dziewczyny :tak:

w końcu przebłyski słoneczka za oknem :tak:

ewelinka
trzymam kciuki ;* nie martw się wszystko będzie ok :tak: ja też nie mam mdłości tylko czasem mi niedobrze....

Motylku
moja szwagierka miała krwiaka jak była z młodszą w ciąży i jak jej pękł pierwszy raz lekarz dyżurujący stwierdził, że to na pewno dziecko poszło i chciał czyścić. Szwagierka się nie zgodziła i kazała poczekać na jej lekarkę prowadzącą. i co się okazało? że krwiak pękł, a dziecko w tym momencie ma ponad roczek :-) będziesz teraz przez krwiaczka na częstszej obserwacji, bo nie może się on przesunąć za bardzo s stronę dziecka żeby mu nie zagrozić. Dlatego Cię trzymają jeszcze w szpitalu :tak:

ulenka gratulacje :-D

asmi, mam jeden test w domu, ale nie będę na razie testować. Poczekam :) Na razie twierdze, że ten cykl taki dziwny był. Skończył mi się śluz z różową krwią, a od wczoraj mam śluz taki kremowy;)

Aschlee <przytul>:* O 1-wszej Roksanka do nas przyszła i coś spać nie mogła. W końcu przełożyłam ją do jej łóżka i trochę poleżałam razem z nią, ale za raz Oliwka wstała na siusiu. Oliwkę odłożyłam, od razu zasnęła, to po 5 minutach jak się do siebie położyłam Roksanka wstała. Już nie odkładałam jej do pokoju tylko z nami spała. Ale ja za to nie mogłam zasnąć. Nad ranem jakiś dreszczy dostałam i coś mnie głowa boli ;/ Nic mi się nie chce, a dzisiaj między 15-tą, a 16-tą mam fryzjera. M kończy o 14-tej, jedzie po parę rzeczy do sklepu i jak przywiezie zakupy idzie do fryzjera, a jak wróci to ja idę ;)

Buziaki :*

Witam sie z rana w dobrym humorze..

po obchodzie i po badaniu :) moje kochanie ma 23 mm i fika sobie wesolo w brzuszku :) blizniak sie wchlania ma juz 6 mm a byly rowne.. Krwiak jest nadal ma 17x6 mm no i czekamy albo sie wchlonie albo zejdzie..

ewelinka && ulenka gratulacje, kroalina super wiesci,

za reszte tez trzymam kciuki.. Buziam was kochane :* dziekuje za wsparcie w trudnych chwilach..

Motylku, będzie dobrze :*

Ewelinka, &&&&&&& :*

Uleńka, gratuluję! Miałaś babo nosa :D

Monarti, piękny brzusio :*

Letta, a może jednak ciąża? &&&&&&& aby były II kreseczki :)

Kraolinka, najważniejsze że wszystko dobrze :)

Blair, a Ty kiedy testujesz? Masz jakieś przeczucia?&&&&&& :)

Anulka, jak się czujesz?:)

Mligocka, a jak z Tobą, bo jakoś nie mogę doczytać. @ przyszła, a może i nie?:)

Nuuuuśka!!!!!! Co tam z Tobą Kochana? Kiedy testujesz? Widzę, że dzisiaj planowo ma przyjść @. &&&&& aby wredota nie przyszła :*

Ostatnia edycja:
reklama
Starające się: 14 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988,ulenka7883

Styczeń 2015

Czekamy na potwierdzenie:
mligocka - @12.04
Nuuuśka - @17.04

Kwiecień:
Blair87 - @ 20.04
watpliwosci - @25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04

Maj:
susel - @1.05
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
jołasia - @2.05
kasikz - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
julia0903 - @13.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85,KasiaP

Ostatnia edycja:
Do góry