reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam się:-)
Tak Maluś, przyszła @, w terminie, czyli tak jak pisałam 12.
Następna ciotka przewidywana na 10 maj.

Jestem okropnie w tyle z czytaniem.
Pędzę na budowę a później na noc do pracy.
Pozdrawiam wszystkie.:tak:

reklama
Starające się: 14 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988,ulenka7883

Styczeń 2015

Czekamy na potwierdzenie:
Nuuuśka - @17.04

Kwiecień:
Blair87 - @ 20.04
watpliwosci - @25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04

Maj:
susel - @1.05
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
jołasia - @2.05
kasikz - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
mligocka - @10.05
julia0903 - @13.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85,KasiaP

Mona, nie musiałaś zmieniać, ale jakoś powoli przyzwyczaję się do nowego nicku :p

mligocka, przepisałam Ciebie. Kochana, &&&&&& za kolejny cykl:* Musisz w końcu odpocząć.

Aschlee, super wieści :) :*

Będzie krócej;-) Maluś ;-) szybko przywykniecie;-)

Ale produkujecię dzisiaj;-)dobrze że mam wolne;-)jestmm na bieżąco!!!
Ewelinka już jest na wizycie czekamy;-)

reklama
Mona, a możesz mi powiedzieć jaki miałaś na początku ciąży śluz, a jaki teraz masz? Pytam z czystej ciekawości. Około 7dni miałam śluz z domieszką różowej krwi i 2/3 razy jak się podcierałam miałam krew, a tak ani skrzepów, ani nic więcej. Możliwe, że miałam taki dziwny cykl. Ale teraz od skończonego plamienia mam taki biały ciągnący się i nie jest jego aż tak dużo, ale mało też nie jest. Wiem, że jedne kobiety w ciąży mają śluz biały, inne płodny, a jeszcze inne w ogóle nie mają, ale ostatnio dziwnie się czuje.Możliwe, że mnie choróbsko bierze.

Do góry