reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gdyby ta beta byla wyzsza to bym była spokojniejsza. . Albo gdyby objawy sie nasiliły czy cos... najdluzsze 5 godzin mnie czeka. Najchętniej to bym poszła spać tylko nie mogę zasnąć z nerwów.

Beta jest ok owu była później zresztą testy późno ci wchodziły a nie każda ciąża przebiega objawówo;-)mi mdłości zaczęły się coś w 6 tyg i trwały do 12;-):-)ciesz się że Ciebie nie męczy;-)

Gdyby mnie cyce nie bolały teraz i brzuch ciągle nie rósł nie wiedziałabym że w ciąży jestem;-)trzymam mocno kciuki za Ciebie;-)

reklama
Ulenka gratulacje!

Ewelinka trzymam mocno kciuki ale zobaczysz ze będzie dobrze :*

Monarti padłam z zazdrości ;)

Miłego dnia, mam dzis sporo pracy wiec bede pewnie w kratkę ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Do góry