reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jolasia a tak jakoś wyszło, wczoraj pół wieczoru mi czekolada siedziała w głowie, dzis w pracy jak miałam przerwę to polecialam po batona, ale musiałam jednak jeszcze poprawić czekolada. Spoko ale teraz zjem danie gyros z cycków kurczaka z ziemniaczkami ;)

Ulenka a Ty kim jesteś z zawodu? Bo mi umknęło :(

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
ludzik Twój mąż przeszedł samego siebie :szok:

jakie polecacie ćwiczenia w ciąży? bo mi mąż zwrócił dziś uwagę i słusznie, że cały czas leżę i do końca ciąży nabawię się zaniku mięśni.... więc pomyślałam o ćwiczeniach

do tego mnie jakieś choróbsko bierze :-(

kinia
i jak po wizycie?

Jolasia a tak jakoś wyszło, wczoraj pół wieczoru mi czekolada siedziała w głowie, dzis w pracy jak miałam przerwę to polecialam po batona, ale musiałam jednak jeszcze poprawić czekolada. Spoko ale teraz zjem danie gyros z cycków kurczaka z ziemniaczkami ;)

Ulenka a Ty kim jesteś z zawodu? Bo mi umknęło :(

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

kochana ja nie pracuje w swoim zawodzie, pracuje już 9 rok w szpitalu jako kucharka,tak się załapałami tak z wygodnictwa i tchórzostwa siedze...

ewelinka przecież kiedyś już dziewczyny pisały, że powyżej 2 tys beta słabiej przyrasta więc się nie martw :tak:

Maluś
;*

xAnkaX no w sumie to mi nic nie dolega oprócz napadów głodu (średnio co 2 h) i ciągłego sikania :tak: czasem coś zakłuje, zaboli

Motylku trzymam kciuki żeby było wszystko ok ;*

M-S, - a śpij. Niech wyjdzie Ci to na dobre:-)

Mychunia takie pytanie nsjlepiej do lekarz czy możesz i może twoja polorzna coś pomoże odpowiednio do wieku ciąży i ciężarnej. Sama bym nie próbowała coś wdrażać. Dużo aspektów trzeba wziąść po uwagę. Ale zobacz na you tube, noże coś ogólnego znadziesz. Wiem, że basen, ale tampon mały dla zbezpieczenia przed bakterimi z wody, spacery.

Aschlee, &&&&&&& za jutro :* Polecam do picia melisę z pomarańczą. Naprawdę jest smaczna, ja z moim M ją pijemy :)

Blair, nic od wczoraj nie mam. Dziwna ta @ ;) Poczekam jeszcze trochę i wtedy będę myśleć nad betą. Jeżeli kolejna taka będzie, albo nie przyjdzie to wtedy będę się martwić. Z jednej strony zastanawiałam się, czy to przypadkiem nie była implantacja, ale wątpię w to.

reklama
Do góry